Polaganje za "A" ili prevara.

sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: Polaganje za "A" ili prevara.

Post by sLowRider »

Slowhand wrote:
vuk wrote:Mene su oborili na gradsku vožnju. Ako hoćete daću vam broj od škole koja to polaganje shvata ozbiljno :D
dobar
:lol:
Hold your horses, man
Freeride
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

E nebi ga mene niko dobija A kategoriju sto nece dobro zanat ispec na veliki motor sa mjenjachem kunem ti se....
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
viper
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Suzuki Burgman 650

Post by viper »

Jes da sam davno polagao, ali sjecam se da je kandidat koji je samnom polagao doveo neki kineski skuter 125 ccm, sa toliko krivom viljuskom da je to nevjerovatno! Da bi isao pravo drzis volan bar 30 stepeni udesno :shock: :D a tek umjetnost bijese s tim kroz cunjeve prolaziti :lol:
Dacoxtx
Stoper
Stoper
Vozim: Loncin 250

Post by Dacoxtx »

A na sta bi ti da polazes junace na Hypermotard??? :?: :?: :?: :P
FxIxLxIxP
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha Raptor
Piaggio x9
BMW K75s

Post by FxIxLxIxP »

E ne znam. . . Ja sam dosao na polaganje mojim motorom i tu je doslo jos troje ljudi (bez motora ,valjda se svako od njih nadao da ce neko drugi imat motor) Eto , taj ''neko drugi sam bio ja'' :twisted: Polagao sam u Podgoricu na Stari Aerodrom i polaganje se sastojalo u tome sto mi je ovaj iy komisije rekao ''idi do rokspedove pumpe i vrati se'' :) Eto tako sam polozio. I ova ostala trojica su polozila (na moj motor) iako je jednome najace sto je do tad vozio bilo biciklo.

Valjda racuna ovaj iz komisije, ko god uspije od rokspeda da se vrati naucio je sve sto se o motorima naucit moze! :D
mirko_pet
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Qingqi Vista 150

Post by mirko_pet »

^
Ista prica (prije 3 ljeta), osim sto sam ja bio jedini kandidat, i bilo je dovoljno do Volija otici i vratiti se. E, da, kad sam se vratio, pitao me lola: "Jel' ti ispravno ovo cudo?".
I, zamislite, ja polozio.
Dok ne probam lava, za mene je svinja car zivotinja...
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Post by No_LiMiT »

Ja kad sam za auto polagao oborise 2 momka sto su na crtu stali kad su osmice pravili, yamaha neka 125cc cini mi se, u Tocak uglavnom.
A kad sam ja polagao niko nista nije gledao, na neki skuter sto je jedva isao i na sile ga upalili u savez vozaca.
Zavisi dje polazes i kakvi te zapanu iz policije i odakle god jos dolaze...
tihi
Stoper
Stoper
Vozim: GSX 650 F

Post by tihi »

Ja sam vozio motor sve ukupno 2 sata prije nego sam dosao na polaganje i polozio iz prve, ali ja sam jos i dobro vozio kakvih je likova samnom bilo koji su takodje polozili (stajanje u sred osmice, spustanje obje noge, jedan se nije mogao ni sastavit s njom itd.). I od nas 17 oborise dvoje na gradsku. I takodje se polagalo na motor na gas od 150cc. Od nas 15 koji smo polozili garantujem da bi mozda samo 5 znalo krenut sa motorom na brzine.
Falco
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: V-Strom DL 650 K9

Post by Falco »

Nije ni cudo sto se nase vozacke ne priznaju na zapadu. Ja sam polagao i B i A kategoriju ponovo ovdje u Njemackoj. Gledao sam na Youtube kako se A kategorija polaze u Beogradu. To ne moze da se uporedi, to je smijesno. Ovdje ti npr. ne daju da sjednes na motor bez kompletne opreme. O poligonu da i ne pricam. Uz to kategorije su podijeljene i tek stariji od 25 g. mogu sve da voze. Najsmijesnije (ili najtuznije) je kad u Crnoj Gori vidim kacigu na ruci. Pa se onda cudimo crnoj hronici...
Pozdrav lijevom!
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Falco wrote:Nije ni cudo sto se nase vozacke ne priznaju na zapadu. Ja sam polagao i B i A kategoriju ponovo ovdje u Njemackoj. Gledao sam na Youtube kako se A kategorija polaze u Beogradu. To ne moze da se uporedi, to je smijesno. Ovdje ti npr. ne daju da sjednes na motor bez kompletne opreme. O poligonu da i ne pricam. Uz to kategorije su podijeljene i tek stariji od 25 g. mogu sve da voze. Najsmijesnije (ili najtuznije) je kad u Crnoj Gori vidim kacigu na ruci. Pa se onda cudimo crnoj hronici...

:clap:
Post Reply