Akcija "Motocikl"..
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: Akcija "Motocikl"..
Apsolutno se slazem sa vama, treba biti oprezniji iz mnostvo razloga, docim takodje mislim da je ovo idealan momenat da NLB ostvari kontakt sa organima reda. Naime neka moja ideja je da u koliko bi se drustvo predstavilo sa zeljom da pomogne akciju u vidu podsticanja nosenja moto opreme, postovanja zakona kako od strane motociklista, tako od strane ostalih ucesnika u saobracaju kada su motociklisti u pitanju i sl., sve ovo bi ultimatno omogucilo organizaciji da ostvari neke nazovi zdrave kontakte i samim tim da stvori temelje za potrazivanja o kojima se govorilo tipa smanjenja registracija ili cega vec mislimo da treba. Znaci, koliko mislite da je ovo lose po nas u istu ruku moze biti i dobro jer smo na ovaj ili onaj nacin sada u fokusu koji mislim da nece trajati pretjerano dugo a mozemo makar pokusati da ga iskoristimo u nasu korist.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Djodja, dobro zboris! Uz educiranje novih motorista o potrebi nosenja sigurnosne opreme i ponasanja u saobracaju, dobro bi zvucala i akcija za smanjanje cestarina registracija i slicno. 
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Danas su i mene zaustavljali i evo nekoliko momenata iz razgovora sa policajcem.Pitam ga posto mi je vratio papire sta se desava i zasto je kontrola pojacana i dobijem odgovor da je tako neko ODOZGO naredio.I tako rijec po rijec pocnem ja sa postavljanjem pitanja na koja su njegovi odgovori bili u stilu nemam pojma ili idi pa pitaj nekoga viseg.A evo sta me interesovalo:Zasto postari nikada ne nose kacige,zasto njihovi motori iako su svakodnevno u saobracaju nemaju reg.tablice ili zasto vecina skutra nije registrovana.I zaista kada ce neko i o tome razmisliti da budemo svi rvnopravni u saobracaju.
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Neka oni pojacaju kontrolu nad taksistima i bice svima lakse i bezbjednije!
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
APSOLUTNO podrzavam Djodjin predlog!!!! Molim da nadlezni organi NLB-a organizuju sastanak, ja stojim na raspolaganju da pomognem.
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
Sve u svemu gnjave me bez potrebe. Onaj drot sto je instaliran pored mashe po default-u zaustavlja onako bezveze. Kako mu se cefne. Pa mici rukavice, pa trazi dozvole, pa jesi li ti taj, pa skini kacigu da vidim... pa onda sve to opet nazad i tako po nekoliko puta na dan... mnogo jada brate mili... a zasto - nizasto, da sam napravio neki prekrsaj pa da razumijem, nego zato sto mu je neko "odozgo" rekao ajde sad malo ove na dva tochka... uostalom, ka svaki posao u ovoj magichnoj drzavi.
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Interesantno je kako su ti ameri praktični. Nije isto pravilo u svim državama, ali u nekim ukoliko voziš motor sa kacigom, sve ok, a ukoliko voziš bez kacige, moraš da pokažeš da imaš zdrastveno osiguranje. Nad ADV-rideru imate dosta takvih primjera. Elem, ukoliko si bez kacige, ogromna je šansa da ukoliko padneš (a to se dešava, svakom), imaćeš veliku povredu, najvjerovatnije glave, te moraš da si osiguran, da ne bi bio teret zdravstvenom sistemu.
"Ako si blentav, povređuj se koliko hoćeš, ali nemoj na moj račun", kaže ujka Sem
Prevedeno na našu situaciju, svi oni cool momci kojima je jedina zaštita glave Taft super strong gel za kosu, bolje da znate nekoga u hitnoj, da bar dobijete finu sobicu.....
Pozzz
P.S. sviđa mi se predlog da NLB i policija organizuju neku akciju. Koliko god bih volio, nećemo staviti kacige na glave junačina koji ih već ne stavljaju (svi oni misle da smo mi foleri). Hajde da usmjerimo pažnju na ostatak saobraćaja, da vozači automobila više obrate pažnju i da očekuju motocikliste u saobraćaju.

"Ako si blentav, povređuj se koliko hoćeš, ali nemoj na moj račun", kaže ujka Sem
Prevedeno na našu situaciju, svi oni cool momci kojima je jedina zaštita glave Taft super strong gel za kosu, bolje da znate nekoga u hitnoj, da bar dobijete finu sobicu.....
Pozzz
P.S. sviđa mi se predlog da NLB i policija organizuju neku akciju. Koliko god bih volio, nećemo staviti kacige na glave junačina koji ih već ne stavljaju (svi oni misle da smo mi foleri). Hajde da usmjerimo pažnju na ostatak saobraćaja, da vozači automobila više obrate pažnju i da očekuju motocikliste u saobraćaju.

A gdje ide ovaj put.......
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
evo danas su najcuvenijem padachu sa motora,Zaru Bandicu,uzeli vespu,i to ne njegovu sto je najveca steta,zbog toga sto nije nosio kacigu.
Vjerujte da sam dobio dosta informacija da ce uzimati motore zbog najbanalnijih stvari,nemaju zakonsko pravo,ali ,jednostavno im se MOZE!!

Vjerujte da sam dobio dosta informacija da ce uzimati motore zbog najbanalnijih stvari,nemaju zakonsko pravo,ali ,jednostavno im se MOZE!!
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
a sto se tice ovih nameta i ,moram reciDu-Monster wrote:Djodja, dobro zboris! Uz educiranje novih motorista o potrebi nosenja sigurnosne opreme i ponasanja u saobracaju, dobro bi zvucala i akcija za smanjanje cestarina registracija i slicno.
DOKLE!?!?
every second,every minute,every day I was lost
-
bojant_46r1
- Biker wannabe

- Vozim: R1, il ni jedan!!!!
Mene su danas zaustavljali nesto mi je bio crnjak da im stajem, pisti ovaj pobro pistaljkom ja mu svirnuh dva put i prodjoh ovaj pisti ponovo oce da pukne, neka vide malo kako je silu lako glumit!
Mene je najvisa banja kad vozim dobru ribu na motor.