Kawasaki Z750 2008
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: Kawasaki Z750 2008
neka ti je sa srecom
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Highway_Curves
- Grijač guma

- Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Neka je sa srecom,pa da te zub ne zaboli na njega 
-
motolady
- Stoper

- Vozim: trenutno auto corsa :)
by ice » 25 May 2010 00:25
motolady wrote:
neka ti je srećan motor,mnogo je lijep baš mi se sviđa. meni jedan od najdražih i NAJUDOBNIJIH motora za vožnju.
vid ovo... uh, zadnjica me boli i na pomisao pređenih 25,000 na njemu, samo mi moraš reć mislimo li na isti motor kad pričamo o udobnosti?
da ,zašto da ne mislimo o istom motoru. ja sam se izjasnila o udobnosti ovog motora na osnovu iskustva kao suvozač,a ti kao vozač. nismo istog gabarita tako da mene zadnjica nikada nije boljela.
pozzz
motolady wrote:
neka ti je srećan motor,mnogo je lijep baš mi se sviđa. meni jedan od najdražih i NAJUDOBNIJIH motora za vožnju.
vid ovo... uh, zadnjica me boli i na pomisao pređenih 25,000 na njemu, samo mi moraš reć mislimo li na isti motor kad pričamo o udobnosti?
da ,zašto da ne mislimo o istom motoru. ja sam se izjasnila o udobnosti ovog motora na osnovu iskustva kao suvozač,a ti kao vozač. nismo istog gabarita tako da mene zadnjica nikada nije boljela.
pozzz
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
no kvarimo ovom čojku topicmotolady wrote:by ice » 25 May 2010 00:25
motolady wrote:
da ,zašto da ne mislimo o istom motoru. ja sam se izjasnila o udobnosti ovog motora na osnovu iskustva kao suvozač,a ti kao vozač. nismo istog gabarita tako da mene zadnjica nikada nije boljela.![]()
pozzz
danas smo pričali na ovu temu jer stojah pored dotičnog modela, i baš smo gledali "moj" sic i sic suvozača... orden ti treba dat ako ti je ono čudo udobno