Flip Up i slicne kacige

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007

Re: Flip Up i slicne kacige

Post by Sledgehammer »

UZmi si ti C3 - onda barem znaš što imaš. Kol'ko para, tol'ko...
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

Sledgehammer wrote:UZmi si ti C3 - onda barem znaš što imaš. Kol'ko para, tol'ko...
U principu se slazem , ali ja sve moram da mnozim sa 2 ( za zenu ) , pa me od cifre zaboli glava...

Tako sam se i dugo neckao dal da uzmem RP3 odelo , odlucio , kupio i sad mi je zao para ... Nema sta , odelo je super , ali ... mnogo kosta , a i ja moram da gledam pare ... :oops:
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

Prijatelju, svi mi moramo gledati na novac, niti mi u Hrvatskoj ga nemamo na bacanje, dapače smo jako daleko od toga, što nas sve pomalo i deprimira.

No baš zato nemam nikada za kupiti neki dio opreme, koji vrijedi, od redovnih izdataka i plaće, već se snađem kada prigusti sa nekakvim kreditićem, onda je raspašoj pa kada već kupim i idem u trošak - onda neka i vrijedi. Tako i sada mozgam za C3, jer mi je J-1 postala odavno nedovoljno odgovarajuća za malo veće brzine. Kako je upravo ovih dana nekako sazrijelo vrijeme za jedan takav trošak, mozgam uloviti li neku od sezonskih rasprodaja (najveći bed je što baš C-3 nije maltene ni na jednoj rasprodaji!!, čak ni kod Louisa ili Hein Gericke), ili čak pričekati Munchen u veljači mjesecu i IMOT, za tamo znam da zna biti dobrih popusta - no znam i da oni koji daju dobre popuste često ne izdaju račune, pogotovo ne za Tax Free sustav (to je i inače teško naći, oni su se već svi odviknuli da imaju granice, znaju da im sve susjedne zemlje imaju isti porezni sustav i da nema povrata poreza, pa rijetko tko i ima blokove za Tax Free - iste obično zadužuju na carini, a sada kome se od njih to da za jednog ili dva kupca iz takvih egzotičnih zemalaj kakve su naše...).

Naravno, neću napominjati da i meni svaki trošak ide x2. Neće žena ostati doma - pa da vrag vraga... :mrgreen: :shhh:
Post Reply