Kawasaki W 800

Novosti, komentari novih i starih motora...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Kawasaki W 800

Post by NikGold »

Ima nas raznih, volim reno 4, imam reno cangoo , cak svidja mi se i fiat multipla a primjecujem da su mnogima ova auta gadna. Kod motora volim klasiku , zicane tockove,okrugao far ... vespu... Da mi sad ponudis neki motor a da iskljucimo hard enduro grupaciju ja bih izabrao hondu cbx 1100 ili yamahu xjr1200. poz
Last edited by NikGold on 10 Nov 2010 16:17, edited 1 time in total.
+1389+
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Ne kazem ja nista o ukusima samo sam htio da vidim konkretno sto vam se svidja na ovom motoru.
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Pa ne znam u sta da "uprem" prst. Kada gledam motor, ne razmisljam o njegovom izgledu, jednostavno pustam da me asocira na nesto. Ovaj motor me asocira na mnogo dobre stvari, al o tome ne smijem pricati ovdje na forumu :)
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Dizajn britanskog sportskog motocikla (Triumph, BSA, Sunbeam, ...) pedesetih i pocetkom sezdesetih godina je jednom reciju dizajnerski klasik koji nikada ne zastarjeva. To je kult kao sto je Marlon Brando, VW buba, farmerke, Cari Caplin, kalasnjikov, tango, Frojd, Fender, djed mraz, bolero, ... svako u svojoj grani kulture ili subkulture. Ti simboli su trajni i tesko zastarjevaju. Kopiranje pozeljno ...

Upravo tu ja vidim ljepotu ovog motocikla iako nije original (mogao je vise da lici na BSA A7 ili Kawasaki W1) vec je kopija jednog klasika Triumph Bonevila. Tu mu ja licno zamjeram, na nedostatku ,,licnog pecata''.

Klasika kao klasika, svidja mi se, isto kao sto mi se svidja drugi britanski klasik, a on glasi otprilike ,,wish you were here'' iz 1975 god.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Dobro ovo je opet pitanje ukusa i u sta se covjek pronalazi i sto mu odgovara ali kao sto rece nick i ja volim zicane felme ali ne na ovakav motor,svidja mi se stari mini ali bih radije uzeo novi... ali generalno vozio bih sve motore jer kad sjednem na njega ja ga ne vidim tako da mi je sve jedno kakav je ali kad vec ima toliko izbora onda izgled pored jos nekih karakteristika presudi,a klasika mi je malo dosadna i podsjeca me na stara vremena koja ne "poznajem" a samim tim me i ne interesuje i iz tog razloga mi se ovakvi motori ne svidjaju.
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Takodje, postujem svaciji ukus i stil. Ali meni ovaj motor nista ne govori. Sta je bilo bilo je. Bez problema provozao bi svaki motor ali ga nikada nebi kupio. Ne znam, nisam u retro fazonu. Ljepsi mi je novi mini od starog, nova buba od stare, novi porsche 911 od prve 911-ice.... to je to sto se mene tice.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
pOp
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER-6n

Post by pOp »

strasan motor, mana- malo konja. Da ima vise , ozbiljno bih razmisljao o kupovini !

odusevljen sam
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

U sustini, kako ja vidim ovaj motor, namjena mu nije da se vozi na neke daleke distance. Fancy-retro-ovo-ono. Prosto, motor za uzivanje. Ja isto tako ne razumijem ljude koji u 3 ujutro prolaze bulevarom 160km/h na motorima.
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Hogar wrote: Ja isto tako ne razumijem ljude koji u 3 ujutro prolaze bulevarom 160km/h na motorima.
Cus, ne razumijes .... aj ti probaj to u 3 popodne zivota ti, nema sanse .... :mrgreen:
Hogar wrote:U sustini, kako ja vidim ovaj motor, namjena mu nije da se vozi na neke daleke distance.
Ja ti ovo mozda mogu i pofermat ali .... objasni ovo njima http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =16&t=2803" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold wrote:Ima nas raznih, ... Da mi sad ponudis neki motor a da iskljucimo hard enduro grupaciju
bla,bla, bla ... kao da u toj grupaciji nema nista iz toga doba,a ... ne brale, no gledas kako ce ti bit udobnije :naughty:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Hogar wrote: Ja isto tako ne razumijem ljude koji u 3 ujutro prolaze bulevarom 160km/h na motorima.
E ja ne znam ko njih moze da razumije. :naughty: :hand:
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply