bmw wrote:pa zato ja slušam samo opere i narodnjake...
ma ne, ozbiljno....primetio sam, da posle toliko godina vožnje sa muzikom vozim defanzivnije i sporije nego bez muzike.....valjda je to zbog starosti
..ili BMW-a
Toliko je uzbudljiv, da te tjera da vozis sporije!
Salu na stranu, ima mi to smisla, ali sam na nekim dosadnim dionicama, tipa autoput, a odje kroz CG, bar ja nemam potrebe zatim. Plus, muzika me tjera da vozim agresivnije, a uz nas saobracaj, pogotovo po gradu, to uopste nije dobra ideja.
Dobra tema.
Pokusava sam par puta sa mp3, neke relacije po stotinjsk km, nije mi smetalo.
Naravno, dok sam vozio nesto drugo.
Od kako vozim ovo zlo, ne mogu nac slusalice koje ce nadjacat ove dvije palice!!
Salim se naravno.
Mozda je i stvar navike!
Mislim da svako treba da napravi sebi komoditet na motoru, do granice ne ugrozavanje sopstvene i tudje bezbjednosti.
unajmi muziku i svi na motore, pa ti usput sviraju
E to bi dobro bilo.
Ne znam, meni je jedno vrijeme prijala, medjutim uvijek dodje neka pjesma koja mi se posebno svidja
a onda nema toga ko ce ostati na tihom slusanju, nego pojacaj pa ...
A onda se nista ne cuje sta se desava oko tebe.
Da ne bude kao kad sam kao klinac sa vokmenom isao preko sina pa je bilo dosta sviranja kad je voz naisao, naravno sa ledja.
Ja sam vise za varijantu komunikacije medju motorima ili medju vozacem i suvozacem
E ako si sam, valja ponekad i taj momenat samoce naravno uz zvuk motora
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
Premda kupujem motor ,od našeg vrlog člana, u čijem auspuhu nema ništa trebao sam se pogodit da dobijem player kao dodatnu poremu . Što vi mislite o tome ?
goku wrote:Ja jesam, dosta puta, i sa playerom i sa slusalicama od mobilnog i svasta nesto isprobavao...
Sto znam, malo je nezgodno, ne smijes previse pojacati jer ne cujes saobracaj oko sebe, praktikujem jedino na otvoreni put i kad vozim u grupi sa ovim mojim penzionerima (prepoznace se oni )
Ovo kroz grad, ne preporucujem, rizicno je i ovako a ne jos sa playerom...
kroz grad je stvarno opasno i ovako a ne jos i da nesto dodatno odvraca paznju, mada i na otvorenom nikad ne pojacam toliko da ne cujem nista. nego cisto da mogu cuti o kojoj se pjesmi radi