Yamaha Tenere XT660Z

Sto se sve danas vozi.....
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: Yamaha Tenere XT660Z

Post by sLowRider »

Svaka cast majstore za trud!
Hold your horses, man
Freeride
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

sta reci, svaka cast... sve ono sto sam htio cuti, hvala!
vidim da si vrlo ozbiljno zagazio u enduro vode, tako da ce svaki tvoj savjet biti koristan... za jezik ne brini, razumijemo se vise nego dobro :)
iskreno o ovom motoru nijesam puno razmisljao dok nijesam igrom prilike voziti xtr koji je prakticno isti... svidio mi se , bar za ovo sto mene interesuje. sa full kors motorom dobijes jako mnogo, ali naravno samo u teren jer na asfaltu nemam sta raditi, evenutulano preci preko njega. hard enduro je odlicna stepenica iznad, mozes doci do terena pa cak i ako ima ~100km naravno do sume.... sa Tenerom mozes i putovati i voziti makadam, e sad ne naravno kao sa ova prva dva, ali defintivno nijesi ogranicen sto se podloge tice...
dakle idealna garaza za mene bi bila, hard + Tenere :)
imao sam prilike da vidim jednu sto se prodaje, mislio sam da mi nece odgovarati zbog visine motora, ali sam se prijatno iznenadio... tako da ko zna...

Image

Image
Last edited by DrMracni on 16 Oct 2010 11:37, edited 1 time in total.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Odlična makina, kao i tvoje preinake.

Pitanjce, koja je marka tvojih grijača, ja takođe volim voziti i kad postane dobro hladno. Uzeo sam neke Daytona sa Louis-a, ne valjaju đavola.

Ajde pa da skakućeš po Durmitoru uskoro,

Pozzz
A gdje ide ovaj put.......
Ni3ous
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha Tenere XT660Z

Post by Ni3ous »

DrMracni, odločno si pojasnio pogled na Tenereku.
Nigdje ne blisti, ali je najbolji kompromis za on i off road.
Lijepa bijela ova na tvojim slikama, ni nije preskupa, u našoj zemlji ne prodaje se ni jedna malo rabljena.
A na nove se čeka, jer jih ni u salonima nema, tako kažu.

Slowhand, grijače sam nabavio direktno od proizvađača iz Minesote, SAD.
One su znamke Symtec.
Ovdje prilažem i link sa moje bivše spletne strane, kad sam imamo tu robu na internetu na prodaj, ali sad ne više, ali možeš da vidiš šta je to.
http://www.motododatki.com/index.php?pa ... &Itemid=64" onclick="window.open(this.href);return false;
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Ni3ous, svaka čast na prestavljanju svog modela, pošto ne mogu da tvrdim da je ovo čista Yamaha s obzirom koliko si promjena napravio ;) vidi se da si profi u ovoj oblasti pa bi možda mogao da staviš o prije što si vozio i ako si pravio neke izmjene na tim modelima... interesantno predstavljaš sve što uradiš a dosta možemo i da naučimo od tebe
Ni3ous
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Ni3ous »

Zdravo Ice. Ne bih sebe zvao profi. Samo se oduševljeno bavim motorima, kao i mnogi između vas, pa sve to vodi u malo više poznavanja motora, opreme i tako dalje.
Mogu i da napišem nešto o (barem najinteresantnijim) motorima koje sam vozio, pa i dodam koju riječ o njima i jasno dopunim i kojom fotkom.
A gdje da sve to o ostalim motorima skupim, da se ne ubacujem u topik, gde ne treba?
Ne bih ni ovdje o drugima motorima, kad je baš po tituli ovo topik za Tenere.
Kakvo vam je razumijevanje slovenskog jezika? Mogu i dodat koji test iz novina, ili koji putopis ali su u slovenskom jeziku, jer bi mi previše vremena uzelo da sve to prevodim u vaš jezik.
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

jedno vrijeme sam kupovao moto casopise iz Slovenije ali sam ubrzo odustao, jer nazalost samo sam slike gledao :lol:
ako ti je lakse postavi u originalu pa cemo se muciti :)
a opis ostalih motora bi stvarno mnogo dobro dosao, mozes otvoriti i posebnu temu, mada mozes i u ovoj...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Drugar, odlicno ti ide pisanje naseg jezika, vjerovatno bolje nego vecini od nas citanje slovenackog :)
Slobodno postavi putopise u podforumu Putopisi, a nesto o modelima koje si vozio mozes u podforumu: Motori, tamo je sasvim prikladno :)

Hvala na predstavljanju i ucescu na forumu,
dobro dosao!
I kad stojim tesko me pratiti...
Ni3ous
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Ni3ous »

Evo jedne u akciji ove nedjelje:
Image

Novo na motoru:
Barkbusters protektori ruka, Touratech zložljivi retrovizori i aluminijasti bash plate domače izrade, za dodatnu zaštitu vodne pumpe i motora.
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Fin nacin da se pokaze nova zastita :D Odlican ti je bike
Post Reply