AKCIJA- Moto Mrazevi 2010

Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: AKCIJA- Moto Mrazevi 2010

Post by Space Director »

RRRRRRRR wrote:Vidim ja Direktore da tebi nikad barka nije tonula u sred decembra pa da moras roniti za njom! :lol: Tacno ces nas nacerati da u kupace dodjemo tamo! Samo da ne bude kise,da moramo i peskir vucati! :mrgreen:

Tebra, dodji ti slobodno u kupaci, samo ako mi se neces primicati da se zagrijes :lol: :lol:
Roki wrote: - Zabjelo, Space Director- Ranko Miljanić 067519944,
Mislio sam da cu bit zaduzen za donatore iz inostranstva ali, kako vidim, ne trebaju pa cu ja moj skromni prilog dati na Zabjelo

Komso, pokrivamo i taj dio, pa ćemo srediti nesto ! : ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

društvo, kako reče Space organizujemo Mrazeve za zadnje dvije nedjelje u decembru. Plan je da se ide 18 ali ako bude loše vrijeme odgađa se za iduću nedjelju. Svi koji su zainteresovani slobodno se javite da znamo na koliko ljudi računamo
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ja cu ta dva vikenda biti nedje po alpima u snijeznoj opremi, tako da nazalost necu moci prisustvovati i jako mi je zao zbog toga jer mislim da je akcija prava stvar!
naravno sve sto se tice organizacije tu sam!
ajde niksicani javite mi se, da ja ne utjerujem dugove jer mi je to profesija 8-) :violence-axechase:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
RRRRRRRR
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Pedale :-)

Post by RRRRRRRR »

Auuu Direktore perverznjaku stari! Mnogo ti izgleda gledas onu farmu i onoga baksuza 13,te mi te tako iskvarise! :lol: :lol: Akcija je odlicna,sad nam samo ostaje da se molimo Bogu da ne bude kise!
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

RRRRRRRR wrote:Auuu Direktore perverznjaku stari! Mnogo ti izgleda gledas onu farmu i onoga baksuza 13,te mi te tako iskvarise! :lol: :lol: Akcija je odlicna,sad nam samo ostaje da se molimo Bogu da ne bude kise!

Nisam ja perverzan, ja sam strogo patrijahalni i konzervativnih shvatanja, ti si taj koji oce u kupaci da dolazi :lol: :lol:

Salu na stranu, bice to super, vjerujem da cemo napraviti lijep dogodjaj sa posjetom Domu u Bijeloj!
I kad stojim tesko me pratiti...
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Super akcija!!! Ne znam ocu li se moc pridruzit motorom jer je 18. subota a ja sam na posao, a i vecina voznji ove sezone je bila SUBOTOM! :evil:
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

A sta mislis zasto DIrektor prikuplja brojeve ;)
urke
Grijač guma
Grijač guma

Post by urke »

Racunajte i na mene,tuJ sam uz vas :mrgreen:
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Takodje, cak imam i kostim jer mojima pravim performans svake godine. :banana-angel: :banana-blonde: :banana-dance: :banana-dreads: :banana-ninja:
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
semafor
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda XL 1000 V Varadero

Post by semafor »

Odlična ideja,mislim da nece biti neka zima,jedino kiša može da nas malo omete.Očekujemo vas .. :D
Locked