RRRRRRRR wrote:Vidim ja Direktore da tebi nikad barka nije tonula u sred decembra pa da moras roniti za njom! Tacno ces nas nacerati da u kupace dodjemo tamo! Samo da ne bude kise,da moramo i peskir vucati!
Tebra, dodji ti slobodno u kupaci, samo ako mi se neces primicati da se zagrijes
Roki wrote:
- Zabjelo, Space Director- Ranko Miljanić 067519944,
Mislio sam da cu bit zaduzen za donatore iz inostranstva ali, kako vidim, ne trebaju pa cu ja moj skromni prilog dati na Zabjelo
Komso, pokrivamo i taj dio, pa ćemo srediti nesto ! :
društvo, kako reče Space organizujemo Mrazeve za zadnje dvije nedjelje u decembru. Plan je da se ide 18 ali ako bude loše vrijeme odgađa se za iduću nedjelju. Svi koji su zainteresovani slobodno se javite da znamo na koliko ljudi računamo
ja cu ta dva vikenda biti nedje po alpima u snijeznoj opremi, tako da nazalost necu moci prisustvovati i jako mi je zao zbog toga jer mislim da je akcija prava stvar!
naravno sve sto se tice organizacije tu sam!
ajde niksicani javite mi se, da ja ne utjerujem dugove jer mi je to profesija
Auuu Direktore perverznjaku stari! Mnogo ti izgleda gledas onu farmu i onoga baksuza 13,te mi te tako iskvarise! Akcija je odlicna,sad nam samo ostaje da se molimo Bogu da ne bude kise!
RRRRRRRR wrote:Auuu Direktore perverznjaku stari! Mnogo ti izgleda gledas onu farmu i onoga baksuza 13,te mi te tako iskvarise! Akcija je odlicna,sad nam samo ostaje da se molimo Bogu da ne bude kise!
Nisam ja perverzan, ja sam strogo patrijahalni i konzervativnih shvatanja, ti si taj koji oce u kupaci da dolazi
Salu na stranu, bice to super, vjerujem da cemo napraviti lijep dogodjaj sa posjetom Domu u Bijeloj!