Moto Deda Mrazevi 2011

Locked
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Re: moto deda mrazevi?

Post by poka »

ne znam zna te li, ali evo da pomognem:
vremena je malo, a svakim danom ga sve manje.
RRRRRRRR
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Pedale :-)

Post by RRRRRRRR »

Space Director wrote: Sta mislite o nekom podrucnom odjeljenju neke seoske skole? (Ovo mi sad pade na pamet)
To za skolu je dobar predlog Direktore! Mada bi valjalo pitati ljude u komanski most kako bi djeca to podnijela i sta oni misle! A sto se tice hladnoce to se da rijesiti,samo da snijega ne bude!:(
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

Postovani svi,
mislim da je ovo tema o kojoj ne bi trebalo da se mnogo da se polemishe.
Treba nastaviti ono shto smo zapocheli,ovaj humanitaran rad je nesto cime mozemo ispuniti one nase gradjanske duznosti prema zajednici po kojima smo razliciti od vecine,a ujedno i doci u situaciju da se probudimo zadovoljni ujutru,jer smo ucinili nesto od cega cemo se osjecati bolje i po cemu ce nas nasa sredina gledati drugacijim ocima.
Probajmo da i od nasih poslovnih partnera(ko ih ima)dobijemo podrshku,i napravimo pravu i dobru stvar,prvenstveno zbog svih onih koji su ne svojom greshkom drugaciji i manji srecni od nas vecine.
Predlazem da opet obidjemo Dom u Bijeloj,da opet toj djeci koja u svojim zivotima imaju jedino nekoga kome smo i mi malo slicni,pruzimo zadovoljstvo koje ce pamtiti i zeljno ocekivati sledece godine,a ujedno i skrenuti paznju mnogim drugima koji imaju i previshe da bi malo ljudske topline i jos manje materijalnih sredstava nekome dobrodoslo.
Pokrenite trgovinske lance,proizvodjache,banke i ostale institucije kao i medije,da skrenemo paznju na sachicu malih ljudi kojima je nasha pomoc neophodna a nas veoma malo koshta.
Ukoliko neko ima konkretan predlog o instituciji ili pojedincima(porodici) kojima treba pomoci,neka sto prije ostavi predlog pa cemo do nedelje,27.11 2011,raznim misljenjima doci do najboljeg resenja.
Nadam se da me nece niko shvatiti kao Prosvetitelja i nekoga ko bi da skuplja lichne poene na rachun ovih akcija,ali samo me malo nervira inertnost,jer MOZEMO.
Veselin L. Milacic
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
Ćikarica
Stoper
Stoper

Post by Ćikarica »

racunajte na mene, i na moje drugove:)
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

A da damo krf pa da bidemo krfavi deda marzevi
+1389+
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

imamoli kakav racun u nekoj od banaka? treba objavit racun odma se moze uplacivat. a za to vrijeme da vidimo sto i dje. sto se tice sponzorstva, ovo bi trebala da bude nasa akcija, koji god da se sponzor pojavi nebi trebalo da bude reklamiran kroz akciju. ili ste radili da bude? ali opet ono osnovno racun.
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

mozda podrska centru na dajbabskoj gori, mi podrzavamo omladinu koja zeli da se izlijeci od droge ;) bikeri za zdrav zivot ;)
risk,is what makes life worth living.
nanica
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: tomos twister

Post by nanica »

Moje licno misljenje je da bi trebali da odemo u Bijelu kao i prosle godine... u sustini to je trebalo da predje u tradiciju i kad smo vec bili prosle god, vjerujem da nas i ove ocekuju... vremena jeste malo ali ako se organizujemo kako treba mozemo prikupiti dovoljno sredstava, da bar jednom budemo organizovani kako treba u kratkom vremenskom roku...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Mozda bi bilo dobro malo istrazivanje odraditi i identifikovati 10-15 najugrozenijih porodica u CG (Nadlezna drzavna sluzba bi dala podatke)i u skladu sa tim isplanirati neku putanju koja bi nam oduzela dan voznje sa pauzama. U tom djiru bi prosli 2-3 veca grada nesto sela usput. Time bi postigli cilj uz medijsku eksponiranost, sto je veoma bitno. Ipak je u duhu deda mrazeva da idu od dimnjaka do dimnjaka, a ne samo na jedno mjesto. Uradili li bi lijepu stvar jer bi bili sigurni da su pokloni u pravim rukama, a i mi bi na takvoj turneju izgledali jako dobro. I ostali predlozi su mi odlicni ali ja sam uvjek za nesto novo i drugacije koliko uslovi dozvoljavaju.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

i ja glasam za! :) nije kasno ne, brzo ćemo se dogovorit i krećemo s akcijom!
Locked