Dakar 2012

Moto GP, Super Bike, Dakar...
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: Dakar 2012

Post by wulfy »

Surovi uslovi su na reliju, kako za ljude, tako i za mašine. Otkazao mu je motocikl, te za njega ovo takmičenje gotovo. Evo njegove izjave: ,,Dakar je za mene gotov, jednostavno kraj. Ja sam dobro, ali je zato moji novi KTM jednostavno prestao da funkcioniše. Imao je struju ali nije hteo da upali, probao sam na sve moguće načine da ga vratim u život, ali nije imalo šanse. U krug od jednog kilometra još šest kolega na motociklima je odustalo. Dvojici je prosto zakucao motor i to je bio kraj. Sad više nije bitno šta je otkazalo, činjenica je da motor nije izdržao, to će ustanoviti Torsten, kada ga „čistač“ došlepa do bivaka. Prvo su nas helikopterom prebacili do kraja brzinca, a sada čekam da nas prebace i do kampa.''

opširnije na: http://www.plumrace.com/sagmajstera-izdao-novi-ktm.php" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo i koje su to vrućine

Miran Stanovnik je trenutno na 23-oj poziciji sa zaostatkom od 2 sata, 12 minuta i 17 sekundi
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Iz vrućine u hladnoću. Naime šesta etapa relija je otkazana zbog kiše i snijega. Naime granični prelaz koji se nalazi na 4.700 mnv je zatvoren.

Evo zvaničnog saopštenja:

STAGE 6 FIAMBALA-COPIAPO CANCELLED

Due to the bad weather continuing over the Andes Mountain Range (rain and snow), the Chilean authorities were forced to close, for the night, the border at the Paso de San Francisco pass, situated at 4700 m.

For the 7th time, the Dakar is about to cross over the Andes, and because of very unfavourable conditions, added to the fact that the course has been hit by rain and snow, in order to guarantee the security of the competitors and those following the rally, the organisers have decided to organise a convoy for all vehicles tomorrow. The itinerary has been changed after the border (follow the main road on the right which goes to Diego de Almagro).
wulfy
NLB Moderator

Post by wulfy »

Miran Stanovnik je pao te je i za njega ovogodišnji Dakar gotov :cry:
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Završio se Dakar i po meni malo gadno sa ovim pobjednicima , ovaj Peterhansel 6xvozio motorom dakar i pogledajte ko još nije vidio kako obali bezobrazno motoristu

A Despres prihvatio pomoć prije par etapa od Portugalca a kad se ovaj našao u istoj situaciji nije se pretrgao

Jebiga čim su prevelike pare u igri ni čojstva ni junaštva :o
+1389+
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

NikGold wrote:Završio se Dakar i po meni malo gadno sa ovim pobjednicima , ovaj Peterhansel 6xvozio motorom dakar i pogledajte ko još nije vidio kako obali bezobrazno motoristu http://www.youtube.com/watch?v=PWfq1A3e ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

A Despres prihvatio pomoć prije par etapa od Portugalca a kad se ovaj našao u istoj situaciji nije se pretrgao http://www.youtube.com/watch?v=e4LPWpHd ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;!

:o :o :o
Hold your horses, man
Freeride
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

NikGold wrote:Završio se Dakar i po meni malo gadno sa ovim pobjednicima , ovaj Peterhansel 6xvozio motorom dakar i pogledajte ko još nije vidio kako obali bezobrazno motoristu http://www.youtube.com/watch?v=PWfq1A3e ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;

A Despres prihvatio pomoć prije par etapa od Portugalca a kad se ovaj našao u istoj situaciji nije se pretrgao http://www.youtube.com/watch?v=e4LPWpHd ... r_embedded#" onclick="window.open(this.href);return false;!

seljaci!
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Ovaj sa Mini dzipom zasluzuje da ga ovi motoristi polome kad dodju u box.

Sto se tice ovoga Francuza...supak,oni su inace smecari cijela nacija...neka ih je Hitler pospremio!
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Para vrti tamo gdje burgija ne može...

Kao da je njima stalo do fair play-a,samo pare su u igri...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Mozda mu j glava prokljucala u ovog minija,pa ga i razumijem...
Brucka je sto prodje nekaznjeno od strane organizatora :snooty:
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

al zato prosle godine sto je pomoc, kad je onaj hrvat prekinuo trku i suzukijem vukao hummera autoputem 150 i preticao sve hahahaha kraljevi ludi
risk,is what makes life worth living.
Post Reply