Gasho wrote:Svaka čast. Sljedeći put se najavite...
...mjesec unaprijed
Gasho wrote:Svaka čast. Sljedeći put se najavite...

pero drive wrote:direktore bas ti hvala sto si ispostovao onu ekipu od 23 motora.vidim da si stvarno imao obaveza u PG

evo i ja kao organizator ovih foruma ako bih mogao da znam o čemu je riječ u brisanju postova i ostalog navedenog? otprilike znam koji su postovi izbrisani(ustvari jedan jedini je u pitanju koliko ja znam) a ako ima još toga molim te kaži pa da vidimo o čemu se radipero drive wrote:Direktore!
Sto se mene tice nemoras da mi se pravdas. ja sam se nasalio ,ali kad si vec naceo temu .
Ti si koliko ja znam jedan od organizatora ovog foruma pa sam mislio da bi trebao da si sa nama jer bi bilo lijepo da se drizimo i da malo popricamo oko svega ovoga ,da vidimo kako sto da nas uputis na nas naucis freski smo u ovome,ali...
P.S ZAo mi je sto je doslo do ovakve price, ali ja sto mislim kazem tako kad smo se dotakli ovog da ti jos nesto kazem nevolim da se brisu tekstovi pa kakvi oni bili ,a i ne volim da se stavlja meni nesto sto ja nisam reko ,a to se desilo prosli vikend ako se sjecas
Pozdrav
Pero, sto se mene tice, ja necu uopste da ti se pravdam. Ako je sala kako kazes, ok, nema problema, mislim da nije idealna, ali svi grijesimo ponekad, ja prvi, i svi ponekad pogresno razumijemo poneki postupak ili salu, koji su u sustini dobronamjerni.pero drive wrote:Direktore!
Sto se mene tice nemoras da mi se pravdas. ja sam se nasalio ,ali kad si vec naceo temu .
Istina, u pravu si. Moja greska (rekoh vec da svi grijesimo) sto se nisam malo bolje organizao za taj dan, pa sam mogao da odvojim vremena samo za voznju do gore, a ne i kompletan dan. Ali, Ivan i ja smo dosli, provozali se do Kolasina i ako neko misli da takav postupak nije u redu, to je stvarno njegova stvar. Toliko o postovanju. Opet, ne znam sto bih mogao tom prilikom da vas naucim i uputim, evo pricamo odje po cijeli dan, tako da mislim da nismo preko svijeta i da se necemo gledati vrlo cesto.pero drive wrote: Ti si koliko ja znam jedan od organizatora ovog foruma pa sam mislio da bi trebao da si sa nama jer bi bilo lijepo da se drizimo i da malo popricamo oko svega ovoga ,da vidimo kako sto da nas uputis na nas naucis freski smo u ovome,ali...
E sto se ovoga tice, zaista ne znam o cemu pricas. Kad naletimo na forumu na nesto sto mislimo da moze da bude sredjenije, uredjenije, na boljem mjestu i bolje organizovano, onda to prebacimo, spojimo sa nekom drugom temom i sl. Jos se niko nije bunio, do sada, tako da mislim da je u redu sto tako radimo. Kad se tema otvara, napise se naslov tako da se odma moze zakljuciti sta je tema, a u tijelu poruke nesto vise o samoj temi, u ovom slucaju dje je voznja, kad, kako,ko i sl. a ne samo naslov: Ocemo li, a? I u temu dva smajlija i to je to. I jos vise takvih tema. Ne ide to nikako.pero drive wrote: P.S ZAo mi je sto je doslo do ovakve price, ali ja sto mislim kazem tako kad smo se dotakli ovog da ti jos nesto kazem nevolim da se brisu tekstovi pa kakvi oni bili ,a i ne volim da se stavlja meni nesto sto ja nisam reko ,a to se desilo prosli vikend ako se sjecas
Pozdrav