A sve je pocelo pozivom na kafu...

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Re: A sve je pocelo pozivom na kafu...

Post by Roki »

Gasho wrote:Svaka čast. Sljedeći put se najavite... :mrgreen:

...mjesec unaprijed
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Ranije preuzete obaveze... :lol:
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

što veli NikGold, da ste na pivo krenuli javili biste se neđe iz kakve ladovine u okolini Palerma :D

gledam sliku toga ručka što ste zaklali... baš ne umijete izabrat :character-beavisbutthead:
pero drive
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha MT-01

Post by pero drive »

direktore bas ti hvala sto si ispostovao onu ekipu od 23 motora. :think: vidim da si stvarno imao obaveza u PG
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

pero drive wrote:direktore bas ti hvala sto si ispostovao onu ekipu od 23 motora. :think: vidim da si stvarno imao obaveza u PG

Ako je nisam ispostovao time sto sam se provozao sa vama do Kolasina i odvojio vrijeme od 9:30 do 14h za tu voznju, onda nema potrebe da pricamo o kriterijumima koje bih ja trebao da ispunim da bih tebe zadovoljio. Medju tim ljudima koji su se vozili do Bjelasice ima ljudi koje mnogo duze poznajem nego tebe, pa im nije povrijedjena sujeta "da ih nisam ispostovao" niti ih zanimaju "moje stvarne obaveze u PG", koje nemam namjeru da bilo kome objasnjavam. Za vrijeme koje ja odvojim za sve ovo, ne trazim da mi niko kaze "hvala" ili "bravo", a ni bogami da mi prebacuje sto nisam odvojio vremena koliko je on smatra da je dovoljno.
I kad stojim tesko me pratiti...
pero drive
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamaha MT-01

Post by pero drive »

Direktore!
Sto se mene tice nemoras da mi se pravdas. ja sam se nasalio ,ali kad si vec naceo temu .
Ti si koliko ja znam jedan od organizatora ovog foruma pa sam mislio da bi trebao da si sa nama jer bi bilo lijepo da se drizimo i da malo popricamo oko svega ovoga ,da vidimo kako sto da nas uputis na nas naucis freski smo u ovome,ali...
P.S ZAo mi je sto je doslo do ovakve price, ali ja sto mislim kazem tako kad smo se dotakli ovog da ti jos nesto kazem nevolim da se brisu tekstovi pa kakvi oni bili ,a i ne volim da se stavlja meni nesto sto ja nisam reko ,a to se desilo prosli vikend ako se sjecas
Pozdrav
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Ljudi, vozite se, druzite se i uzivajte a pustite da polemisu oni koji za to primaju plate,
i ne zaboravite da smo mi samo bajkeri u slobodnom vremenu :think:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

pero drive wrote:Direktore!
Sto se mene tice nemoras da mi se pravdas. ja sam se nasalio ,ali kad si vec naceo temu .
Ti si koliko ja znam jedan od organizatora ovog foruma pa sam mislio da bi trebao da si sa nama jer bi bilo lijepo da se drizimo i da malo popricamo oko svega ovoga ,da vidimo kako sto da nas uputis na nas naucis freski smo u ovome,ali...
P.S ZAo mi je sto je doslo do ovakve price, ali ja sto mislim kazem tako kad smo se dotakli ovog da ti jos nesto kazem nevolim da se brisu tekstovi pa kakvi oni bili ,a i ne volim da se stavlja meni nesto sto ja nisam reko ,a to se desilo prosli vikend ako se sjecas
Pozdrav
evo i ja kao organizator ovih foruma ako bih mogao da znam o čemu je riječ u brisanju postova i ostalog navedenog? otprilike znam koji su postovi izbrisani(ustvari jedan jedini je u pitanju koliko ja znam) a ako ima još toga molim te kaži pa da vidimo o čemu se radi
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

pero drive wrote:Direktore!
Pero, sto se mene tice, ja necu uopste da ti se pravdam. Ako je sala kako kazes, ok, nema problema, mislim da nije idealna, ali svi grijesimo ponekad, ja prvi, i svi ponekad pogresno razumijemo poneki postupak ili salu, koji su u sustini dobronamjerni.
pero drive wrote: Ti si koliko ja znam jedan od organizatora ovog foruma pa sam mislio da bi trebao da si sa nama jer bi bilo lijepo da se drizimo i da malo popricamo oko svega ovoga ,da vidimo kako sto da nas uputis na nas naucis freski smo u ovome,ali...
Istina, u pravu si. Moja greska (rekoh vec da svi grijesimo) sto se nisam malo bolje organizao za taj dan, pa sam mogao da odvojim vremena samo za voznju do gore, a ne i kompletan dan. Ali, Ivan i ja smo dosli, provozali se do Kolasina i ako neko misli da takav postupak nije u redu, to je stvarno njegova stvar. Toliko o postovanju. Opet, ne znam sto bih mogao tom prilikom da vas naucim i uputim, evo pricamo odje po cijeli dan, tako da mislim da nismo preko svijeta i da se necemo gledati vrlo cesto.
Uostalom, jesmo li odje radi motora i voznje ili nekakve druge price?
Ja radi motora i voznje, kad god mogu vremena da ufatim.

Evo vidjecemo u subotu, koliko ja vremena zajedno sa svima ostalima trosim na ovo i vrijedi li to ista.
pero drive wrote: P.S ZAo mi je sto je doslo do ovakve price, ali ja sto mislim kazem tako kad smo se dotakli ovog da ti jos nesto kazem nevolim da se brisu tekstovi pa kakvi oni bili ,a i ne volim da se stavlja meni nesto sto ja nisam reko ,a to se desilo prosli vikend ako se sjecas
Pozdrav
E sto se ovoga tice, zaista ne znam o cemu pricas. Kad naletimo na forumu na nesto sto mislimo da moze da bude sredjenije, uredjenije, na boljem mjestu i bolje organizovano, onda to prebacimo, spojimo sa nekom drugom temom i sl. Jos se niko nije bunio, do sada, tako da mislim da je u redu sto tako radimo. Kad se tema otvara, napise se naslov tako da se odma moze zakljuciti sta je tema, a u tijelu poruke nesto vise o samoj temi, u ovom slucaju dje je voznja, kad, kako,ko i sl. a ne samo naslov: Ocemo li, a? I u temu dva smajlija i to je to. I jos vise takvih tema. Ne ide to nikako.
Postoje neka pravila i neki pravopis cak i odje, necu ja da glumim uciteljicu, ali ako nesto izgleda zbrda-zdola , da ne upotrijebim neku tezu rijec, onda to promijenim.
Sve to je u cilju sto preglednijeg i boljeg foruma.

Nedje ranije si otvorio vise tema za istu voznju, pa je to spojeno u jednu, zakaceno da stoji na vrhu foruma i izmijenjeno datum da bude u formatu: Dan, Datum, Voznja.
Ne mislim da ti je iko nesto izmijenio, tako da izgleda da si ti nesto rekao, a nisi, a da bi to ne daj boze naskodilo tvom ugledu.
U svakom slucaju, toliko od mene sto se ove price tice, sad mora da se radi nesto, da se zaradi ta kora suvoga `ljeba :D
I kad stojim tesko me pratiti...
fisher
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: za sad nazalost nista

Post by fisher »

Pozvao Milo Momira na kafu dok su studirali i tako je sve pocelo........................
Post Reply