to je stvarno danas jedan poseban fenomen koje su u 99% slucajeve velike kompanije uspjele da naprave od korisnika... da se navija za firmu/proizvod kojoj smo ti ja i ostali dali puno para
Shineray Kougar 400 R
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Shineray Kougar 400 R
i moram dodati da naravno niko pa ni ja ne treba da se veze za neku marku kao za recimo neke djelove tijela djevojke/zene
to je stvarno danas jedan poseban fenomen koje su u 99% slucajeve velike kompanije uspjele da naprave od korisnika... da se navija za firmu/proizvod kojoj smo ti ja i ostali dali puno para
ali to je totalno jedna druga diskusija koja nije mala
sjajan sjajan menadzment tj marketing...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ima ona qunqiiiii, nikad nidje nisam procite da je neko nezaovoljan ulozeno-dobijeno. ali ipak ...... ko zna
- bikerboy
- Grijač guma

imao sam ja quinqi vistu 150 i mogu odgovorno da tvrdim da je taj model najgori motor koji sam u zivotu vidiopoka wrote:ima ona qunqiiiii, nikad nidje nisam procite da je neko nezaovoljan ulozeno-dobijeno. ali ipak ...... ko zna
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
a ne taaajjj!!!bikerboy wrote:imao sam ja quinqi vistu 150 i mogu odgovorno da tvrdim da je taj model najgori motor koji sam u zivotu vidiopoka wrote:ima ona qunqiiiii, nikad nidje nisam procite da je neko nezaovoljan ulozeno-dobijeno. ali ipak ...... ko zna
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Imao sam i ja Kvinči (jedan od prva dva uvezena u CG) i sa njim prevalio 9.500 km.
Bila je to avantura
, a kakav je u uporedbi sa japanskim rivalom evo opisano ovdje
Bila je to avantura
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
ja sam imao salcano Wolf 125.dan danas ne znam je li on turski ili kineski motor
Kupio sam ga novog i za godinu dana s njim,su mi crkle gumice u zadnjem tocku(raspale se),lanac se istegao posle 2000 km
,i stalno su mi se osarafljivali sarafi sto drze zadnji lancanik 
Ali me to nije omelo da skoro svaki dan vozim durmitorski prsten
Agregat je bio izuzetno kvalitetan,bez ikakvih problema je obrnuo oko 16 000 km za tih godinu dana...
Tako da ako je agregat hondina kopija,i uz male prepravke ovih "bolesti"(ako ih bude imao),moze bit dobar...
Kupio sam ga novog i za godinu dana s njim,su mi crkle gumice u zadnjem tocku(raspale se),lanac se istegao posle 2000 km
Ali me to nije omelo da skoro svaki dan vozim durmitorski prsten
Agregat je bio izuzetno kvalitetan,bez ikakvih problema je obrnuo oko 16 000 km za tih godinu dana...
Tako da ako je agregat hondina kopija,i uz male prepravke ovih "bolesti"(ako ih bude imao),moze bit dobar...
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Kupite mi ovaj motor , kladimo se ko izgubi snosi troskove puta , i ja cu poci na put oko svijeta . Mislim da je posteno 
+1389+
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
NikGold wrote:Kupite mi ovaj motor , kladimo se ko izgubi snosi troskove puta , i ja cu poci na put oko svijeta . Mislim da je posteno
Ih jes...pa ti podjes sa hondom...ne,ne...
da bi bilo transparentno sve,idem i ja s tobom,cisto da te propratim...naravno,o trosku "nevjernih toma"
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- Orion
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156
Сви навијају "за своју фирму" само да би свом мотору, ауту, музичком уређају. итд итд..... подигли цијену ако га случајно буду продавали... У питању је маркетинг!DrMracni wrote:i moram dodati da naravno niko pa ni ja ne treba da se veze za neku marku kao za recimo neke djelove tijela djevojke/zene![]()
to je stvarno danas jedan poseban fenomen koje su u 99% slucajeve velike kompanije uspjele da naprave od korisnika... da se navija za firmu/proizvod kojoj smo ti ja i ostali dali puno paraali to je totalno jedna druga diskusija koja nije mala
sjajan sjajan menadzment tj marketing...