Đe svi tu i mali mujo
Moto Deda Mrazevi 2012 ! Vrijeme je! :-)
- P@ka
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha FZ6 Fazer
Re: Moto Deda Mrazevi 2012 ! Vrijeme je! :-)
Trebalo bi krenut što ranije da se prikupi više sredstava...
Đe svi tu i mali mujo
Đe svi tu i mali mujo
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Ocemo li dobit ikakvu informaciju od visokopreosvestenstva po pitanju ovoga ili da mi odje verglamo u prazno? Iako se mozda cini, vremena nema puno.
Hvala.
Hvala.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Nece niko dobit jos odgovor jer ovo je rano mnogo to se radi u 2 slovima dva do 12 dvanest
ja+1
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
- nanica
- Grijač guma

- Vozim: tomos twister
Sta bi sa ovom akcijom? Hoce li je biti ove god?
-
Rvasanin
- Grijač guma

Ne vjerujem, kakvi...
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Eo predlog ako ne bude drugih i ako nema dobrovoljaca za organizaciju.
Svako neka kupi po odjelo i jedan ili dva paketića sa poklonima. Da se dogovorimo oko vrijednosti da neko ne kupi od 20e paketić, a neko 5e pa da đeca se međusobom gledaju ko šta dobi od deda mrazeva. Prvo davanje krvi u KBC, pa onda tamo gdje se dogovorimo i onda u kafanu da se zalije. Prednosti ovog plana su:
Nema potrebe za prikupljanjem novaca već svako radi za sebe
Dovoljna je i telefonska najava KBC-u i ciljanoj grupi kojoj pomoć ide
sve odradimo na jednom mjestu i darivanje paketića i krfi
Ja bih predložio ovaj put da se obiđe dječija bolnica u PG i da se klinci koji se zateknu daruju. Ili zabjelo kao i prošle godine
Svako neka kupi po odjelo i jedan ili dva paketića sa poklonima. Da se dogovorimo oko vrijednosti da neko ne kupi od 20e paketić, a neko 5e pa da đeca se međusobom gledaju ko šta dobi od deda mrazeva. Prvo davanje krvi u KBC, pa onda tamo gdje se dogovorimo i onda u kafanu da se zalije. Prednosti ovog plana su:
Nema potrebe za prikupljanjem novaca već svako radi za sebe
Dovoljna je i telefonska najava KBC-u i ciljanoj grupi kojoj pomoć ide
sve odradimo na jednom mjestu i darivanje paketića i krfi
Ja bih predložio ovaj put da se obiđe dječija bolnica u PG i da se klinci koji se zateknu daruju. Ili zabjelo kao i prošle godine
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
prvo moramo nac stijovica,miljnica,bozovica i kompaniju jer oni umiju ono oko saobracaja,televizije i organizacije
sad ozbiljno , ruzno je da se nesto izdvajamo i zasebno kupujemo ako smo vvec krenuli sa tim dajmo da se to organizuje i da to bude kao sto rekosmo prosle godine tradicija a ne svake god rasprava oko toga dje sta i kako...
Mala moja, bi li malo legla,
-
Rvasanin
- Grijač guma

A jesmo li krenuli???
Upravo niko nista i ne pominje jer se ceka ekipa glavnih ljudi od prethodnih godina da se izjasni da bismo znali sto je u planu, sta cinjeti itd. Ice mi je rekao da ne moze ovime da se bavi - cekamo ostale. Ja jedino njega znam, ostale ne znam. Nekako sve ocekujem od vas starijih i iskusnijih da nas usmjerite, da te akcije idu u jednom pravcu, a ne da svako daje prijedloge i vuce na svoju stranu. Vjerovatno se nesto radi u pozadini, ali niko nista o tome ne prica. Mozda vi izmedju sebe koji se poznajete znate o cemu se radi, ali mi nemamo blage veze o tome. Isto se desilo i za pricu oko smanjenja registracije - otvaraju se topici, prica, rasprava, i onda se pojavi wulfy s informacijom da je sve pokrenuto i da se ceka administracija. Super! Vrhunska informacija, ali okle je to da znam?
Dakle, ako se priprema nesto za ovu godinu na temu moto deda mrazevi, jos jednom apelujem na organizatore da nas obavijeste, kako bismo mogli konkretnim prijedlozima ili konkretnim radnjama da priskocimo u pomoc. Recite dje skripi da vidimo ko, dje i sta moze pomoc.
Ako se ne priprema nista, takodje vas molim da nas obavijestite i da zakljucate ovaj topik da ne prdnjavimo bezveze.
Hvala puno.
Upravo niko nista i ne pominje jer se ceka ekipa glavnih ljudi od prethodnih godina da se izjasni da bismo znali sto je u planu, sta cinjeti itd. Ice mi je rekao da ne moze ovime da se bavi - cekamo ostale. Ja jedino njega znam, ostale ne znam. Nekako sve ocekujem od vas starijih i iskusnijih da nas usmjerite, da te akcije idu u jednom pravcu, a ne da svako daje prijedloge i vuce na svoju stranu. Vjerovatno se nesto radi u pozadini, ali niko nista o tome ne prica. Mozda vi izmedju sebe koji se poznajete znate o cemu se radi, ali mi nemamo blage veze o tome. Isto se desilo i za pricu oko smanjenja registracije - otvaraju se topici, prica, rasprava, i onda se pojavi wulfy s informacijom da je sve pokrenuto i da se ceka administracija. Super! Vrhunska informacija, ali okle je to da znam?
Dakle, ako se priprema nesto za ovu godinu na temu moto deda mrazevi, jos jednom apelujem na organizatore da nas obavijeste, kako bismo mogli konkretnim prijedlozima ili konkretnim radnjama da priskocimo u pomoc. Recite dje skripi da vidimo ko, dje i sta moze pomoc.
Ako se ne priprema nista, takodje vas molim da nas obavijestite i da zakljucate ovaj topik da ne prdnjavimo bezveze.
Hvala puno.
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
pridruzujem se i ja trazenju odgovora od glavnijeH
bilo bi jako lijepo da se ova manifestacija nastavi...
bilo bi jako lijepo da se ova manifestacija nastavi...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Sjutra se vraćam u CG pa će biti i nešto kontretnije 
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva