P.S. Ne bih se slozio da ides kod najboljeg.
koji majstor??
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Re: koji majstor??
Jadzo,ti si jedan od rijetkih koji ima srecu i privilegiju da je dobar sa nekim od majstora
.Mada,ja ne trazim da budem "dobar" sa nekim od njih ,nego da jednostavno platim koliko se dogovorimo i da mi motor bude napravljen u realnom vremenu!
14:23
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Janko je mislio na sebe. On je sam svoj majstor i još se ovako hvali sa znanjem i poštenjemNikGold wrote: Ja idem kod najboljeg, kao i svi mi ima mana ali zna znanje i posten je a na prvom mjestu je motorista.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Licno oko motora Volim dosta toga sam da uradim, kad neznam pitam. Misljenja sam da svaki motorista treba da zna osnovno i prezirem Бајкере koji neotu sami lanac podmazat no idu kod majstora
.
I sto se tice majstora misljenja sam da Musa uuubijedljivo najjviše zna , nije vala ni skup e sad desi li se da neki motor zaglavi kod njega- desi. I na telefon se ne javlja skoro pa nikad, meni se jednom javio i bio sam toliko iznenađen da sam mu spustio slušalicu
I sto se tice majstora misljenja sam da Musa uuubijedljivo najjviše zna , nije vala ni skup e sad desi li se da neki motor zaglavi kod njega- desi. I na telefon se ne javlja skoro pa nikad, meni se jednom javio i bio sam toliko iznenađen da sam mu spustio slušalicu
+1389+
-
RunnerSP
- Stoper

- Vozim: Gilera Runner SP 70
Znam i ja dosta toga o motorima ali nekako cini mi se ako probam da popravim nesto da cu ga jos vise nagrdit. Probao sam da skinem svecicu ali nisam mogao da nadjem odgovarajuci kljuc za nju. PS: Jos mi se cuje i kais pa bih da uradim servis.Vama hvala na informacije samo jos me interesuje cuo sa za nekog BATKA iz maslina da je dobar majstor samo malo skuplji.??
-
Citizen Pg
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsxr750
"dobar dan"- 50e 
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Batko. Sacekaj proljece pa ce se nac majstor sve jedno ne mozes sad vozit to
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Ja danas sam promjenih izduv. Ocas posla. Monterski posao.
Pogledaj na youtube ima li ko video sa zamjenom svecica xa tvoj motor. Za moj ima
Pogledaj na youtube ima li ko video sa zamjenom svecica xa tvoj motor. Za moj ima
AMAT VICTORIA CURAM
-
RunnerSP
- Stoper

- Vozim: Gilera Runner SP 70
Trazio sam nmg da nadjem. Ovome nije prazan prostor izmedju noga pa je teze doci do svecice.
http://www.allmotoinfo.com/wp-content/u ... 2012-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo kako izgleda sa strane.
http://www.allmotoinfo.com/wp-content/u ... 2012-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
evo kako izgleda sa strane.
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Kad sam ja na mom skuteru
mijenjao klip i karike po tri puta na dan
,do svecice sam dolazio odozdo
Skini ovu plastiku na dnu ako ti smeta,i mora tu bit'
Skini ovu plastiku na dnu ako ti smeta,i mora tu bit'