Sa smartomGasho wrote:Cime ces doci ako prodas motor...
RAFTING
- shangry-la
- Grijač guma

- Vozim: Phantom 250
Re: MAJ - DRUZENJE - RAFTING
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
eeeeeetoooooooo tako!! znači, ima zainteresovanih i to je dobro. u 5-om mjesecu kao što Blažo reče Tara je najjača. Tada treba poć i odradit koji spust jer je greota ne iskoristit strah koji proizvodi u punom jeku
meni nije prob, ako treba ušlepaću se kod Blaža... toliko mi duguje!
dakle, ja sam ZA, i kad je u pitanju spuštanje i kad je u pitanju roštiljanje kasnije... ako treba testiraću točeno pivo, nije problem!
dakle, ja sam ZA, i kad je u pitanju spuštanje i kad je u pitanju roštiljanje kasnije... ako treba testiraću točeno pivo, nije problem!
- shangry-la
- Grijač guma

- Vozim: Phantom 250
Ice,tebi ionako stoji na avatru Adrenalin
,tako da ne smijes propustiti ovakva dogadjanja puna adrenalina

-
branko_pg
- Stoper

evo i moje pomoci malo...
maj je odlican cak stavise IDEALAN za spustanje tarom.
to sto ste predlozili(Brstanovica - Scepan polje) ima jednu manu, PREBRZZO SE SPUSTIS! za 40 min si dolje, to je standardna dionica koju rafteri rade ljeti. IMA RJESENJE!!! Spustanje iz nacionalnog parka VOZNJA JE 40KM i bukova ima svudja, mada najvise na tom zadnjem dijelu i spustanje traje mnogo duze, mislim da je oko 5 sati (provjericu).
Sto se cijena tice, situacija je ovakva!!! 2 dana sto je po meni idelalno, znaci dodje se rano ujutro ide se na splavarenje noc na kampu druzenje i sjutra povratak! IDEALNO! Sve se moze organizovati za 40eu MAX, ova prva varijanta "brzog spusta", e sad ako idemo na duzu varijantu cijena je malo skuplja (to malo je relevatno) jer se placa nacionalnom parku taksa, mada momak sa kojim sam ja radio moze nekako i to da sredi!
Smjestaj predlazem svima u bungalove, iskreno mala je razlika, pogotovo jer je predsezona SPUSTICE cijene, POGOTOVO na grupu, momak sa kojim sam ja radio je dosta povoljan, a za drustva ovakvog tipa je IDELAN, ima restoran na samoj rijeci, odma kod mosta (ako ga neko zna radi se o Batu.). DO njega je kafana pa mozemo i tu da rostiljamo (ne radi kafana evo godinu) tu moze i da se pije i jede i muzika neka da se pusti i sve se moze organizavati u nasoj reziji.
Trudio sam se da ne budem preopsiran, sve sto vas dalje interesuje tu sam, javite se sto god treba da se pomogne!
maj je odlican cak stavise IDEALAN za spustanje tarom.
to sto ste predlozili(Brstanovica - Scepan polje) ima jednu manu, PREBRZZO SE SPUSTIS! za 40 min si dolje, to je standardna dionica koju rafteri rade ljeti. IMA RJESENJE!!! Spustanje iz nacionalnog parka VOZNJA JE 40KM i bukova ima svudja, mada najvise na tom zadnjem dijelu i spustanje traje mnogo duze, mislim da je oko 5 sati (provjericu).
Sto se cijena tice, situacija je ovakva!!! 2 dana sto je po meni idelalno, znaci dodje se rano ujutro ide se na splavarenje noc na kampu druzenje i sjutra povratak! IDEALNO! Sve se moze organizovati za 40eu MAX, ova prva varijanta "brzog spusta", e sad ako idemo na duzu varijantu cijena je malo skuplja (to malo je relevatno) jer se placa nacionalnom parku taksa, mada momak sa kojim sam ja radio moze nekako i to da sredi!
Smjestaj predlazem svima u bungalove, iskreno mala je razlika, pogotovo jer je predsezona SPUSTICE cijene, POGOTOVO na grupu, momak sa kojim sam ja radio je dosta povoljan, a za drustva ovakvog tipa je IDELAN, ima restoran na samoj rijeci, odma kod mosta (ako ga neko zna radi se o Batu.). DO njega je kafana pa mozemo i tu da rostiljamo (ne radi kafana evo godinu) tu moze i da se pije i jede i muzika neka da se pusti i sve se moze organizavati u nasoj reziji.
Trudio sam se da ne budem preopsiran, sve sto vas dalje interesuje tu sam, javite se sto god treba da se pomogne!
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Eeee, kako bih rado s vama da mi moze bit 
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
Pa dobro Roki kad ponovo dodjes (u sred ljeta) idemo onda
Tako da ne brini
Tako da ne brini
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Shangry, već sam bio, al nisam odavno, tako da se adrenalinska doza mora obnovitshangry-la wrote:Ice,tebi ionako stoji na avatru Adrenalin,tako da ne smijes propustiti ovakva dogadjanja puna adrenalina
![]()
![]()
Branko, mi smo prije odrađivali spuštanje subotom neđe oko 13h, poslije toga čekao nas je ručak u kamp a nakon toga mali predah. Veče je bila posebna priča, puna alkohola i avetanja do zore
taman će majice brzo gotove bit pa da se reklamiramo
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
I ja mislim da je maj odlican. Bio sam tamo u svako doba godine i nikad nije lose. Istina je da spust Brstanovica - Scepan Polje u maju traje relativno krakto ali je vrlo intenzivan i zahtevan spust. Sa druge strane, spust celom duzinom nije uopste losa ideja ali mislim da je gornji deo (pre Brstanovice) manje interesantan.. ALi s obzirom da idemo da e druzimo i uhvatimo koju dozu adrenalina, zasto da ne... Ja sam uvek ZA 
-
branko_pg
- Stoper

nadovezacu se kratko na kopljasevu pricu! samo malo da se pogura to i bilo bi odlicno! odlicna je stvar i sa dva spustanja i to na ovaj brzoj tari, ali ispasce finansijski dosta, racunaju to tipa 2 splavarenja, a za te pare bolje je proci ovu duzu rutu. nije da nije zanimljiva, cak kad je tako brza tara moze extra da bude... ali zadnji dio od brstanovice do scepan polja je idealan za maj i splavarenje 
ajde sto god treba tu sam
pozdrav
ajde sto god treba tu sam
pozdrav
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Ja sam se juce cuo sa Danilom Grubacem, pa je rekao ako se kod njega odlucimo, dace Doobar popust... Sta to znaci mozemo da proverimo
Mada je kod njega smestaj verovatno skuplji jer su to mali apartmani tj sobe.. Ja sam nekako vise za neku drugu varijantu
Sator rulez