DOGOVOR ZA AKCIJU U SUBOTU , 22. 12. 2012.
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Re: DOGOVOR ZA AKCIJU U SUBOTU , 22. 12. 2012.
Ostavite mi jedno mjesto u kola za Kolektiv.me fotografa
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Marko,idu bar 2 Baranina da ja znam pa se povezite...markobr wrote:Ja ću biti na raskrsnici kod Sutomora. Motorom ću ići.
14:23
- Bandit
- NLB Moderator
Dogovori se ekipom koja organizuje intendenstka vozila...Rvasanin wrote:Ostavite mi jedno mjesto u kola za Kolektiv.me fotografa
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Dakle oko 12 na trajekt?
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
Bandit wrote:Marko,idu bar 2 Baranina da ja znam pa se povezite...markobr wrote:Ja ću biti na raskrsnici kod Sutomora. Motorom ću ići.
Evo javno
- Bandit
- NLB Moderator
Potpisano.DrMracni wrote:Dakle oko 12 na trajekt?
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ovako, iz nekog iskustva najbolje da ima što manje punktova za čekanje, i da ti punktovi nisu ,,nausput'' da bi se moglo na njima čekati
Vozi se u koloni i tempo se ne smije forsirati (imamo i ružno iskustvo od prošle godine).
Dakle, predložio bi jedan punkt za ,,čekanje'' i da to bude benzinska stanica na Jazu (mislim da je ,,lukoil'') i da se tamo nađu i ovi što dolaze iz Podgorice, Cetinja, Ulcinja, Bara, Budve, ... Pomjerio bih pola sata ranije čisto iz sigurnosti povratka onih koji nisu na primoriju da se vrate prije mraka kući. Dakle, neka bude u 10:30 da se nađemo na pumpi u Jazu.
Kolege iz Tivta bi nas sačekale na catari da sa njima pređemo na drugu stranu. Na catari se presvučemo u odjela djeda mraza.
Sa druge strane catare nas čekaju kolege iz Risna, Herceg Novog, ... i onda idemo zajedno obučeni u odjela djeda mraza u dom za nezbrinutu djecu.
Mislim da će kolege iz MC Cruiser za sve kolege poslije u prostorijama u Bijeloj spremiti malu zakusku i kuvano vino za sve učesnike.
Moramo da vidimo još hoće li biti subota ili nedjelja (precizna vremenska prognoza), ako bude nedjelja mislim da će biti više ljudi.
Dakle, predložio bi jedan punkt za ,,čekanje'' i da to bude benzinska stanica na Jazu (mislim da je ,,lukoil'') i da se tamo nađu i ovi što dolaze iz Podgorice, Cetinja, Ulcinja, Bara, Budve, ... Pomjerio bih pola sata ranije čisto iz sigurnosti povratka onih koji nisu na primoriju da se vrate prije mraka kući. Dakle, neka bude u 10:30 da se nađemo na pumpi u Jazu.
Kolege iz Tivta bi nas sačekale na catari da sa njima pređemo na drugu stranu. Na catari se presvučemo u odjela djeda mraza.
Sa druge strane catare nas čekaju kolege iz Risna, Herceg Novog, ... i onda idemo zajedno obučeni u odjela djeda mraza u dom za nezbrinutu djecu.
Mislim da će kolege iz MC Cruiser za sve kolege poslije u prostorijama u Bijeloj spremiti malu zakusku i kuvano vino za sve učesnike.
Moramo da vidimo još hoće li biti subota ili nedjelja (precizna vremenska prognoza), ako bude nedjelja mislim da će biti više ljudi.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
markobr
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350 - Location: Bar
Ipak vi imate više iskustva i naravno bolje znate kako sve ide, meni je ove godine prvi pud da idem. Ali iskreno lakše mi je da čekam malo i da im se priključim ođe kod Sutomora jer mi je dosadno sam da vozim do Jaza. Što se mene tiče ne moraju stajat zbog mene, ja ću se priključiti. Pa ćemo se pozdravit kad stignemo 
- Bandit
- NLB Moderator
Wulfi,ako si citao moj post,ja sam i rekao da nema cekanja nego da nam se samo prikljuce. Znaci nema stajanja do trajekta. Ljepse je i nama i njima da idemo zajedno. Naravno vozi se u koloni ne forsira se tempo... Mi se u PG dogovaramo kako cemo,cekamo Ct i Nk .Evo dogovaricemo se kad cemo krenuti, u 9 kasnije ili prije...Imamo jos dva dana za detalje.
-
tdm93
- Grijač guma