MC "BODIN", Kolašin

Predstavite Vaš klub, kad/đe su događaji koje organizujete i sve vezano za Moto Klubove u i van CG
Post Reply
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: MC "BODIN", Kolašin

Post by wulfy »

Sa srećom, vidimo se na drumu ...

P.S. onda da ponovite grupno ovaj moj djir http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =16&t=1193" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen:
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Hvala svima! Po Kolašinu se sve češće čuju motori, ja ne znam postoji li tamo već registrovan moto-klub ili smo mi prvi, ali bi bilo lijepo da se ti motorini čuju i u grupi. Wulfy, i ja se nadam da ćemo ubrzo napraviti ovakav krug, čitao sam i neke druge "reportaže" koje si napisao, ali toliko vremena provedem gledajući slike, da mi ne ostane da komentarišem (naročito me oduševljava ona sa nekim malim jezerom i restoranom u starinskom stilu, tamo moram poći). Nadam se da ćemo vam se priključiti i kao bajker-Mrazovi naredne godine. :)
Image
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Srecno no ko ve krsti zivotavi :D
+1389+
tdm93
Grijač guma
Grijač guma

Post by tdm93 »

nek je sretan početak i sve najbolje
APARTMANI "LIGHT HOUSE"
BIKER FRENDLY
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

Srećan početak, pa da se srećemo po putevima ;)
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Neka je sa srecom momci! Kako vam je logo paklen!!!! Ko ga je smislio i uradio? Da li se moze stupiti u kontakt sa tim covjekom/zenom?
14:23
raven
Stoper
Stoper
Vozim: yamaha mt 01

Post by raven »

Srecan rad junaci! Vec vidim natpise u stampi: Bodinove horde ponovo jasu .
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Bandit, Ja kad sam se tetovirao kod tatu majstor Dzemaila na konik vidio sam slicne logoe pa te mogu poveza
+1389+
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Zahvaljujem, ljudi! Nadam se i ja da ćemo se sretati po drumovima, a siguran sam da ću rado platiti piće bajkerima koji dođu u KL. Hahaha, sviđa mi se ovo za "Bodinove horde". :) Što se tiče logoa, ja sam ga osmislio i nacrtao (još nekoliko nas je nacrtalo svoje ideje, ova je bila najuspjelija), to je obojeno flomasterima, realno, nikakav je sad, ali kontam da će se u fotošopu te boje srediti i da će se malo i digitalizovati, ili kako se već kaže, da izgleda kao pravi. Što se imena tiče, isto smo se dogovarali kako bi moglo da bude, a ja sam odavno htio da kroz NVO zaštitim ovo "Bodin" iz nekih ličnoh razloga, na kraju smo zaključili da je bolje da se tako zove klub, nego da bude nešto tipa "Točak", "Twowheelers" ili "Irvasi", što bi se očekivalo. Osim ovog, uzeli smo u obzir i "Drumovanja" ili "Nomadi", u čast Vitu Nikoliću, a pošto je prvo nezgrapno a drugo već zauzeto, nijesmo mogli, i "Sjever/Śever", od čega smo odustali zbog razloga koji sam već naveo, pa je ostalo da bude "Bodin". Sad mi je to nekako moćno. :D
Image
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

neka vam je srecno!
Post Reply