Lazare.... neka si ti proseta' (a i prozva) malo Svaka cast.
Sto cu kad sam odlucio sto sam odlucio... Dako i ja zakacim to sto mi se svidja pa valjda prosetamo nedje opet
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Ono sto 'oce Borko da kaze jeste "ozobao se" ))) A ne doodih ovdje poodavno
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Red je da se javnem da sam s andjelima arivao na destinaciju. Za koji dan cu posloziti i okaciti ostatak screenshot-ova.
Osvrnuo bih se samo:
Ivan Grozni wrote:
boki13 wrote:Drugi dan vec u servis.
hm... ovaj da... Rekao sam ti već, naša dva motora imaju puno toga zajedničkog, s tim što je tvoj u maaalčice boljoj poziciji. Naime, sa oba je padano, oba su imala elektronskih poteškoća, tvoj sa elektronikom motora, moj sa punjačem navigacije mejd in Čajna, ali elektro kvar je elektro kvar, jel*te... Ali, samo je tvoj žena vozila svo vrijeme ! To je bitna ralika
Zanimljivo je da bokica od svega sto sam iznio jedino se ne slaze sa konstatacijom oko elektronike. To samo znaci da su ostale tvrdnje skroz na mjestu, zar ne ?
Toliko od mene za sada, izvinite me, moram se vratiti redovnim kucnim obavezama
Pozdrav svima.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
djodja wrote:Ono sto 'oce Borko da kaze jeste "ozobao se" ))) A ne doodih ovdje poodavno
Kumara, nemo' ko Djodju da mi je dirao. Sto je vozio, vozio je
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Ivan Grozni wrote:Red je da se javnem da sam s andjelima arivao na destinaciju. Za koji dan cu posloziti i okaciti ostatak screenshot-ova.
Osvrnuo bih se samo:
Ivan Grozni wrote:
boki13 wrote:Drugi dan vec u servis.
hm... ovaj da... Rekao sam ti već, naša dva motora imaju puno toga zajedničkog, s tim što je tvoj u maaalčice boljoj poziciji. Naime, sa oba je padano, oba su imala elektronskih poteškoća, tvoj sa elektronikom motora, moj sa punjačem navigacije mejd in Čajna, ali elektro kvar je elektro kvar, jel*te... Ali, samo je tvoj žena vozila svo vrijeme ! To je bitna ralika
Zanimljivo je da bokica od svega sto sam iznio jedino se ne slaze sa konstatacijom oko elektronike. To samo znaci da su ostale tvrdnje skroz na mjestu, zar ne ?
Toliko od mene za sada, izvinite me, moram se vratiti redovnim kucnim obavezama
Pozdrav svima.
Nije da se slazem ali ne mogu pojedinacno demantovati svaku izmisljotinu koju napises.
E da, zamalo da zaboravim, strom je smece!