Ja sam isao 2014 do meteora pa na Krf. Put je dobar, naravno da se moras pazit od kamikaza. sve je pod asfaltom Drac-Fier-Leva - Djirokastro-Jonina.
Vratio sam se preko Sarande i Valone, isto je put ok mada je duzi jer se dosta sporije vozi zbog krivina! Koliko znam svi preprijece preko Trikale za Atinu !
Atina - preko Albanije direkt?
- Graco
- Grijač guma

- Vozim: KAWASAKI VERSYS
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Re: Atina - preko Albanije direkt
Mozes li procijeniti koliko je vremena potrebno da se odvozi od Podgorice do Ioannine?Graco wrote:Ja sam isao 2014 do meteora pa na Krf. Put je dobar, naravno da se moras pazit od kamikaza. sve je pod asfaltom Drac-Fier-Leva - Djirokastro-Jonina.
Vratio sam se preko Sarande i Valone, isto je put ok mada je duzi jer se dosta sporije vozi zbog krivina! Koliko znam svi preprijece preko Trikale za Atinu !
Worry less, ride more!
-
Bato
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 adventure s
Bio sam prije dvije godine...odlican put, samo kreni i sa srecom.
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure
Hvala Bato. Nijesmo nesto posebno zabrinuti za put, nego imamo malo vremenskog ogranicenja pa bi dobro bilo da odvozimo prvi dan što bliže Atini. Tako bismo dobili jedan dan. Zato nam treba info o putevima da vidimo mozemo li odvozit 600-700 km u jedan dan.Bato wrote:Bio sam prije dvije godine...odlican put, samo kreni i sa srecom.
Par kolega sa NLB-@ nam je vec potvrdilo da je to izvodljivo bez problema, i da cak necemo ni previse forsirati.
@ Hvala sLowRider.......mada nećemo u maju nego u aprilu...

Worry less, ride more!
- Graco
- Grijač guma

- Vozim: KAWASAKI VERSYS
Ima jedno 500 km, putovao sam cijeli dan, jer sam stajao u Drac da rucam pa neko nevrijeme udari blizu Fiera. Mada samRockerArm wrote:Mozes li procijeniti koliko je vremena potrebno da se odvozi od Podgorice do Ioannine?Graco wrote:Ja sam isao 2014 do meteora pa na Krf. Put je dobar, naravno da se moras pazit od kamikaza. sve je pod asfaltom Drac-Fier-Leva - Djirokastro-Jonina.
lagano isao jer sam imao i saputnicu.
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Odličan put, samo vozi...
Albaniju odvozim svake godine bar jednom...i nikad nikakvih problema.
Sent from my SM-G350 using Tapatalk
Albaniju odvozim svake godine bar jednom...i nikad nikakvih problema.
Yamaha... Touching your heart
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Mikeli, Graco, Madza...penje li se koliko visoko u planine na prelazu iz Albanije u Grčku?
De ne bude zima?
No evo stiže proljeće...
De ne bude zima?
No evo stiže proljeće...
Polako žuri - Festina lente
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

Nemoj ići na Valonu, jer onda moraš u planine ( Llogara pass ), postavit ću i moj snimak da vidis kako izgleda u avgustu.. tako da ti ne preloručujem to nikako sad.
Ideš iz Drača ka Valoni, uz put nailaziš na grad Fjer ( Fier) i tu se uključiš na brzu magistralu za Djirokastro... Kad stigneš u Djirokastro Grčka ti je za čas
Mi smo išli Drač-Valona-Llogara pass-Sarande... a vraćali se Sarande-Djirokastro-Fjer-Drač...
Ideš iz Drača ka Valoni, uz put nailaziš na grad Fjer ( Fier) i tu se uključiš na brzu magistralu za Djirokastro... Kad stigneš u Djirokastro Grčka ti je za čas
Mi smo išli Drač-Valona-Llogara pass-Sarande... a vraćali se Sarande-Djirokastro-Fjer-Drač...
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

https://youtu.be/-Ag6EqjUeNI" onclick="window.open(this.href);return false;