Pozdrav svima

Predstavljanje , sta vozite i nevozite...
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Pozdrav svima

Post by DrMracni »

imas transalp 700 u oglasima koji je bolji od ovih navedenih po mnogim stavkama a dosta je vise za put nego sto je enduro
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

živio!
nemam pravo, ali ipak da te zamolim da prvo pročitaš nešto svega onoga što smo pisali i predlagali o kupovini polovog motora. pa onda otvori novu temu, ili nastavi neku, ako je ostalo nešto o čemu nismo pisali :D a nije ostalo :mrgreen:
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Pozdrav i dobro došao
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Irelevantije wrote:Pa razmišljao sam o FZ6N, al ne može se naći.
Sve što je bilo na prodaju, prodalo se odavno, tako da sam prinuđen na ovaj izbor.
I FZ6N je cetvorocilindras, oko 100ks, nesto poput GSR600, ista klasa motora. Vazno je da znas kakav te motor interesuje, sta planiras sa motorom, kuda ces da vozis... Znam dosta pocetnika koji su kupili i dosta snaznije motore, pa su bez problema naucili dobro da voze, tako da nije obavezno poceti sa manjim motorom, manje snage i sl, ali je ipak preporucljivo. Nije bas svejedno uciti se na motoru velike snage koji se vrti dosta preko 10 000 obrtaja, taj ne prasta greske.
Pejamachine
Grijač guma
Grijač guma

Post by Pejamachine »

Ovo sto ti jovan kaze da zna dosta pocetnika koji su kupili vece motor - ja sam jedan od njih..oces moj motor, odlican je za pocetnika? :D :D
Irelevantije
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Suzuki GSR600

Post by Irelevantije »

DrMracni wrote:imas transalp 700 u oglasima koji je bolji od ovih navedenih po mnogim stavkama a dosta je vise za put nego sto je enduro
Ma jasno, al meni ne treba motor za putovanja. Treba mi da se prebacim do posla, eventualno do plaže i da izbjegnem gužvu.
poka wrote:živio!
nemam pravo, ali ipak da te zamolim da prvo pročitaš nešto svega onoga što smo pisali i predlagali o kupovini polovog motora. pa onda otvori novu temu, ili nastavi neku, ako je ostalo nešto o čemu nismo pisali :D a nije ostalo :mrgreen:
Oprosti. Ovo je preraslo iz teme za predstavljanje u savjetovalište.
Šta da radim kad su svi raspoloženi da pomognu i daju savjet. :)
Galiot wrote:Pozdrav i dobro došao
Bolje vas našao.
jovan wrote: I FZ6N je cetvorocilindras, oko 100ks, nesto poput GSR600, ista klasa motora. Vazno je da znas kakav te motor interesuje, sta planiras sa motorom, kuda ces da vozis... Znam dosta pocetnika koji su kupili i dosta snaznije motore, pa su bez problema naucili dobro da voze, tako da nije obavezno poceti sa manjim motorom, manje snage i sl, ali je ipak preporucljivo. Nije bas svejedno uciti se na motoru velike snage koji se vrti dosta preko 10 000 obrtaja, taj ne prasta greske.
Pa u suštini meni treba motor za odlazak do posla (oko 30km), da izbjegnem svakodnevne gužve u kombinaciji gradske i medjugradske vožnje.
Vozio bih samo po asfaltu, mada je to kao off road na našim putevima.
Do sada mi je to završavao Beverli, al su mi dosadili skuteri, pa bih malo prešao na nešto jače, tako da sam se odlučio za neku naked varijantu od 600ccm.
Razmišljao sam i o Kawasakiju Z750, al se ne može naći ni jedan a da je prešao manje od 40K.

Uglavnom, nadam se da ću danas postići dogovor za Suzukija, pa vam se javljam sa detaljima.
Irelevantije
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Suzuki GSR600

Post by Irelevantije »

Evo napokon da se i ja upišem.
Od danas sam i zvanično "bajker" i vlasnik sam Suzukija GSR600.
2010 godište, 2500 km prešao.

E sad ću krenuti da vas smaram za savjete :)

Evo malo slika

Image Image Image
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Neka je sa srecom i slobodno pitaj!

Otvori temu u Motori, Sta vozimo jer ovo samo sluzi sa predstavljanje.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Post by Kesha »

Dobrodošao!
Najbolje ti je uzmi Hondu NC750X :shock: ona je baš to što tražiš. :think:
Polako žuri - Festina lente
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader