nije no si se prepaGaliot wrote:Onaj Pokin sam propustio zbog obaveza,nadam se da ću ovome prisustvovati...
Moto roštilj: Obrov, jul 2016
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: Moto roštilj: Obrov, jul 2016
- dub_c
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki vStrom650
Sto je ljutnja sto nismo svi endurasi? :pjovan wrote:A da betoniramo to 150 m makadama, pa da se, osim motora, moze i ostalim vozilima kao sto su NC750, Fazeri i sl
Nije posteno vala.
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Nema nikakve ljutnje, malo se šalimo na racun vas sto ste trazili da kupite enduro motore, a kupili vozila za asfaltdub_c wrote:Sto je ljutnja sto nismo svi endurasi? :p
Nije posteno vala.
Meni je zao sto u CG nema vise enduro motora i vise enduro vozaca, imamo prelijepih terena, ljudi predju na hiljade km da dodju kod nas da voze, a mi ne znamo kakve nas ljepote okruzuju.
- dub_c
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki vStrom650
Meni je zao vise nego tebijovan wrote:Nema nikakve ljutnje, malo se šalimo na racun vas sto ste trazili da kupite enduro motore, a kupili vozila za asfaltdub_c wrote:Sto je ljutnja sto nismo svi endurasi? :p
Nije posteno vala.![]()
Meni je zao sto u CG nema vise enduro motora i vise enduro vozaca, imamo prelijepih terena, ljudi predju na hiljade km da dodju kod nas da voze, a mi ne znamo kakve nas ljepote okruzuju.
Razumio sam ja salu i tako i treba, dako sto prije kupim nesto interesantnije
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Zbog nestabilne vremenske prognoze - stand by!
Polako žuri - Festina lente