Hercegovina

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Re: Hercegovina

Post by Kesha »

jovan wrote:Sa Vilusa mozes pravo u Trebinje, to ti je najkraći put, ali je ljepše ići sa Vilusa desno novim putem na Vraćenoviće, odličan put za vožnju motora, puno lijepih krivina, pa onda Bileća-Trebinje, isto lijep put za vožnju.
Moram da naglasim, a i Galiot je neđe naveo ovu dionicu puta kao dobru i lijepu za vožnju - brzine se razvijaju tu do 80-90. Tako da je dobro za vježby, ali uživanje je ograničeno ipak...
Polako žuri - Festina lente
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Taj put je katastrofa.... Do Bilece i nekako, a onda lijevo na Mosko, pa na najbolju jagnjetinu na svijet i u Beograd ( sto bi reka ermano Gugi :mrgreen: ) pa se to onda zalije bijelim, pa.... Jedva se coek dovuce do ispod platana i cim malo podufati na trebinjsku ariju odma kolaci i kafa . E poslijeN toga otoleN shvatis da nemas para za taksi no moras opet na motor sa srecom u nesreci da ne vozis kakav r :mrgreen: I tako dok se spustas puD Boke psujes u sebe sto nemaas kakvi skuter no moras stalno saltovat a to podize dijafragmu koja je vec u crveno iliti overload . Jedini lijepi detalj s ovoga puta je kad dodjes doma i obradujes se kaucu i daljinskom....
Najgore mi je kad stanem na mrsku vagu mi .... 3,14 .... Ili pi! :lol:
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

fat boy wrote:Taj put je katastrofa.... Do Bilece i nekako, a onda lijevo na Mosko, pa na najbolju jagnjetinu na svijet i u Beograd ( sto bi reka ermano Gugi :mrgreen: ) pa se to onda zalije bijelim, pa.... Jedva se coek dovuce do ispod platana i cim malo podufati na trebinjsku ariju odma kolaci i kafa . E poslijeN toga otoleN shvatis da nemas para za taksi no moras opet na motor sa srecom u nesreci da ne vozis kakav r :mrgreen: I tako dok se spustas puD Boke psujes u sebe sto nemaas kakvi skuter no moras stalno saltovat a to podize dijafragmu koja je vec u crveno iliti overload . Jedini lijepi detalj s ovoga puta je kad dodjes doma i obradujes se kaucu i daljinskom....
Najgore mi je kad stanem na mrsku vagu mi .... 3,14 .... Ili pi! :lol:
hahahahahahah
tom brzinom kojom ti voziš, malo ko zna pratit! :lol:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

A jbga to su godine NATALOZENOG iskustva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply