Zdravo svima

Predstavljanje , sta vozite i nevozite...
Off-road
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: DR650se

Re: Zdravo svima

Post by Off-road »

Pozdrav svima, obradovaste me ko malo dijete. Provjericu link koji je Madza postavio, a upravo me interesuje nesto ovako kao sto je NikGold napisao, ali road leegal verzije.
Ja dolazim doma sredinom januara, tako da zvanje ljudi trenutno nema smisla, ja sam na nekom okeanu u tri lepe i ovaj internet mi jedva radi.
Ne zna ko je Stefan iz HN jer sam ja slabo doma.

Kaze Kesa sto ce mi to maltretiranje hahah :) upravu covjek, dodjem doma na dva i po mjeseca i umjesto da kupim nekog versysa stavim picku pozadi i vozim se ko covjek, ja ocu da idem u brda i planine kroz prasinu i blato :) eto 35 mi je godina jos se nisam opametio :)

Da li 2t ili 4t, pa dva zvuci sexy ali bogami i kao recept za propast, ja sam vozio samo neki propali kineski skuter od 49cc, i doduse quad od 400 ali to mi nije bilo bas nesto ni brzo, isao je onako koliko sam mu ja davao gas, rekao ke neko na forumu ovdje, ne vozi motor tebe nego ti njega, pa koliko stisnes gas toliko on ide.

Hvala svima jos jednom, ako se pojavi nesto javljajte da kupujem :)
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Stefan je fin decko i vidim da bi volio da bude enduras ali gume ga demantuju. Cim ga vidim sa enduro gumama na montoru prebacam ga u nasu sektu :D

A ti budici ofroaderu , buduci da nemas iskustva zaboravi 2t za prvo vrijeme i da znas uz ove motore koji ti se svidjaju ide i kuka na auto i prikolica. Cisto ako vozis neki ferari ili porse da nebude problema sa montiranjem kuke :lol:
+1389+
Off-road
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Off-road »

Imam neka kolica koja bi zavrsila posao, stavila bi se neka kuka. Upravo sam krenuo da postavim post u prasinarenju, no me izbaci, pitacu tamo vise o svemu.
navig8
Stoper
Stoper
Vozim: Kawasaki Versys 650 LT

Post by navig8 »

Dobrodosao!

Poz od kolege sa mora! Inace kad si vec pomenuo, i da si uzeo versysa opet bi ceo i enduro neki lagani. Ovo ti iz licnog iskustva kazem mada to su potpuno dvije razlicite igracke :) Prve pare koje odvojim nesto tako cu uzet. Iovako se zale da nemaju clanova sa primorja :)
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Pozdrav i dobro došao!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Off-road
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Off-road »

Hvala na pozdravima i od ekipe sa primorja.
Malo sam istrazivao, raspitivao se pa cu u sekciji prasinaranje dr. Mracnog da ispisem kakvi su mi zakljuci za sada.
Nego vidjeh da se otvorila tema o tome kuda ce ekipa za vikend, pa cu da sacekam da prodje vikend da ne ulecem sad u sred price oko dogovaranja sa svojim pitanjima i observcijama :)
CAMARO SS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda NX500 Sold
Yamaha XTZ750
Honda XR400R

Post by CAMARO SS »

Dobrodosao,ja sam taj famozni Stefan iz HN :D .Nadam se da cemo skorije zajedno za Niksic da se vozi sa ekipom.Dosadilo mi sam preko Dragalja da idem :lol: :lol:
NikGold wrote:Stefan je fin decko i vidim da bi volio da bude enduras ali gume ga demantuju. Cim ga vidim sa enduro gumama na montoru prebacam ga u nasu sektu :D
hahahaha to stoji za gumu al ja bez guma skoro svudje dje i vi sa gumama,sta bi tek cinio da imam krampon,ni zuti mi nista nebi mogao :mrgreen:
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.
Off-road
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by Off-road »

Zdravo Stefane, hvala na dobrodoslici.
Ja sam sredinom januara doma, tad bi trebalo da organizujem neku kupovinu, vjerujem da ekipa sa foruma moze da nadje neku masinu za pocetak, jer koliko vidim na autodileru je mrka kapa sto se tice ovih laksih endura, za koje sam ja zainteresovan.
Ja sam se zaletio ne znajuci kakva je situacija kod nas, odma rekoh, daj neki road legal hard enduro, vidim nije to bas tako :)
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Dobro došao!
Image
Off-road
Biker wannabe
Biker wannabe