Samo da se javim ko brine i ne spava,da smo stigli doma,zivi i zdravi

Kako je vec krenuo putopis,valja ga i zavrsit...ja cu kacit slike sa puta sto iamam,uz par rijeci...kako bude interneta i vremena..
Pa da krenemo od prva dana,za koji je planirano da se dovezemo do splita,i uvatimo trajekt za ankonu koji isplovljava u 20:00h.Nekih 370 km jadranske magistrale...vremena dosta,reklo bi se

Odlucujemo da ipak krenemo u 9 ura,i to preko cetinja,budve,tivta...da popijemo kafu i sa nasim nesudjenim sapatnikom,dr.mracnim,pa dalje za split.Avantura je pocela vec na brajice,u vidu guste magle...vidljivosti svega par metara.Bijasmo jaki,pa izdrzasmo,kad na red dodje guzva kao u sred sezone.na kvacilo od budve do tivta..
Zovemo mracnog,dje si???
Skrenite kod vojnog odmaralista,tu sam ja.
Ocemo.(dje je to??nemam pojma

)
ponovo na kvacilo neko vrijeme...
dje si mracni???
prosli ste me,cuo sam pokine auspuhe!
idemo nazad,opet na kvacilo..
dje si mracni?
opet ste me prosli,cuo sam auspuhe!
:DDDD e zato ga obozavam
Cijelo vrijeme,vrijeme prolazi jelte,pa sad vec imamo ga malo

brzo pice pa da peglamo!
Krenusmo daalje ka splitu,i vec uvidjam da debelo kasnimo,cak,da mozda i ne stignemo na brod!
Kamenari lepetani,jedna granica,druga,treca..krece preticanje po punoj,pa 100,110...ali i dalje kasnimo :DD
Vec zamisljam kako molikamo da nas puste na brod.
Stigosmo u split,i vidim u cemu je problem..meni telefon pobudalio i prebacio me u neku sami bog zna koju vremensku zonu :DDD
a nije mu ni cudo od neuma
Ukrcavanje,vezivanje motora,uzimanje stvari sto nam treba i pravac na palubu!
Ja sam vec plovio na tu liniju,i zakljucih da nam ne treba nista lise palubne karte,(oko 90 tak e sa motorem)i da cemo se kad dodje vrijeme spavanja prickuljit nedje u kafanu za sto ili kako li vec.
Stit pljoske je probijen oko ponoca,kad nam prihladni i odlucismo da udjemo unutar broda i potrazimo mjesta za spavanje.Uutra naravno,vec ljudi polijegali u vrece za spavanje,i sva su mjesta da valjaju vec zauzeta.
$edosmo za sto...pokusasmo sjedeci zaspat...ne ide.Poka malo po malo,leze u separe,gava uz glavu komsiji mu,ali nuzda zakon mijenja.
Ja snimam situaciju,i uvidjeh jednu prostoriju,za koju se ispostavilo da je djecija igraonica...unutra toplo,na pod debeo tepih,cisto...prostrijeh se koliko sam dugacak,ljepota!
Jedino problem bjese oko 3 sata izjutra kad poce brod da se ljulja a zajedno sa njim i konjici na oprugu za djecu

skriiiipi,ali umornome i uz zikamu u slusalice,zaspah.