Ko nije bio,neka zna da je defile bio MNOOOGOO dobar: A posle je bilo svega,ali fotke govore 1000 riječi: A pucanje i turiranje da ne spominjem.Ipak,na slijedećoj fotki vidićete bikera koji je prednjačio u "pravljenju nereda"
Safari Beach Ulcinj 2009 - moto skup
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Re: Safari Beach Ulcinj 2009 - moto skup
Meni je bilo super!! Jeste da nas je kiša prala do Ulcinja i da smo imali manju nezgodu,ali druženje i super provod su to bacili u daleki drugi plan. Malo mi je žao što se društvo rano razišlo,znam,obaveze tako da je na kraju bilo samo 4 no limit bikera da "brane čast" i to redom Gugi,Slowrider,Tref i ja Galiot. I Ko što reče Tref:" E ne samo da smo dobri momci,no vozimo,i pijemo,i zajebavamo se,i nema toga što nije a da nismo mi no limit bikeri"! Naravno da je ovo izrečeno posle ponoći...
Ko nije bio,neka zna da je defile bio MNOOOGOO dobar: A posle je bilo svega,ali fotke govore 1000 riječi: A pucanje i turiranje da ne spominjem.Ipak,na slijedećoj fotki vidićete bikera koji je prednjačio u "pravljenju nereda"
!!
Za prve susrete Piratesi su zaista dobro,čak i više od toga,odradili posao. Lokacija odlična,more,sunce,plaža su inače dobitna kombinacija a ako je ko imao zamjerke mora im se oprostiti ako se uzme u obzir koliki je obim posla to bio. Kamp odličan,ponuda hrane malo nije pratila potrebe posjetilaca(mada je riblja čorba bila odlična),društvo super,defile za pohvalu-i šta više treba za dobar provod!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Gugi
- Silovatelj krivina

Jedva cekam opet da se sretnemo....mozda Trebinje...a
- tref
- Grijač guma

- Vozim: KTM superenduro 950 R HUSQVARNA 510R
ljudi bilo je extra,svaka cast organizatoru
nego izgubismo slowridera ,jesi ziv?
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
pi, necu dalje da gledam

Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Bravo, odlicno vece kao sto vidim, jos uz Boza Gagovica je sigurno bila dobra svirka...
A Pera i njegovu ekipu ste jedino mogli zadrzati kakvim odojcetom...
I ona striptizeta, da ako poraste do sljedeceg skupa.
Ja sam bio u petak vece da obidjem kolege. Bilo je malo ljudi i nismo se zadrzavali. U subotu nisam mogao, mada nisam ljubitelj ovih masovnih okupljanja...
Momcima iz Ulcinja cestitam na odradjenom poslu. Djecije bolesti se moraju prelezati, tako da ocekujem da ovo postane jedan od najposjecenijih susreta, i naravno pod asocijacijom mortorista Crne Gore...
A Pera i njegovu ekipu ste jedino mogli zadrzati kakvim odojcetom...
I ona striptizeta, da ako poraste do sljedeceg skupa.
Ja sam bio u petak vece da obidjem kolege. Bilo je malo ljudi i nismo se zadrzavali. U subotu nisam mogao, mada nisam ljubitelj ovih masovnih okupljanja...
Momcima iz Ulcinja cestitam na odradjenom poslu. Djecije bolesti se moraju prelezati, tako da ocekujem da ovo postane jedan od najposjecenijih susreta, i naravno pod asocijacijom mortorista Crne Gore...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
- [`_`]
- Grijač guma

Moram i ja da pohvalim momke iz mc pirates stavrno su mnogo ljubazni,izasli su nam u susret za sve sto nam je trebalo ,takodje mislim da su moto skup organizovali odlicno i da nemam nikakve zamjerke.
Moram da se pohvalim da smo mi jedini bajkeri koji su spavali obadvije noci u ulcinju tacnije kampovali.
Jedino sta je pokvarilo moto skup je sto vise ljudi nije nocilo tamo,i sto je malo padala kisa u petak ujutru i u subotu u zoru pa mnogi nisu htjeli da krenu po kisi
Moram da se pohvalim da smo mi jedini bajkeri koji su spavali obadvije noci u ulcinju tacnije kampovali.
Jedino sta je pokvarilo moto skup je sto vise ljudi nije nocilo tamo,i sto je malo padala kisa u petak ujutru i u subotu u zoru pa mnogi nisu htjeli da krenu po kisi
Izdajem kucu na Zabljaku 068 618 108
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Ziv i zdrav..
Kako je bilo dobroo, ekipa ekstra, za.ebancija, voznja plazom, Pirati!
Pun sam utisaka..
Valja ponovit
Pun sam utisaka..
Valja ponovit
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Gugi
- Silovatelj krivina

sLowRider wrote:Ziv i zdrav..![]()
Pun sam utisaka..
Valja ponovit
- tref
- Grijač guma

- Vozim: KTM superenduro 950 R HUSQVARNA 510R
bogami slow ja cuh da si ti jos i danas ostao tamo i ako sam ko vampir u 8 po plazi divljao a ne nadjoh te,ljudi kazu eno onaj sa zutim bmw-om ne izlazi iz mora

-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Da i ja recem dvije.
Kao prvo, htio bih se zahvaliti cjelokupnoj No Limit grupi na izvanrednom druzenju, vecinu njih sam upoznao juce, a cini mi se kao da se znamo 100 godina. Momci, jedva cekam sljedece okupljanje. Hvala vam na svemu!
Dalje, DUKA, DrMracni, djetk0, parkeru.... ljudi ne znate sto se propustili, toliko je dobro bilo
!!!
Sto se samog susreta tice, bilo je vise nego dobro, samo za ubuduce bez konkretnih jela (PASULJA
) , ga ne organizujte!! Imalo je tamo ljudi od 120+ kila kojima je ono bio caj za predjelo
!!
Toliko od mene za sada.
p.s. kako neko ne slika trenutak osvajanja trofeja NLB tima u povlacenju konopa (prvorazredna taktika, stavismo Madzu kao najisturenijeg, a iza njega pravi arsenal superteske kategorije, oni neuhranjeni iz suprotnih tabora ne znadose sto ih je snaslo
)
Evo i nesto slika

stanica prve pomoci i sarmantni momak s desna kojeg su klonirali (bio je jedan kao kuvar kod corbe, pa jos jedan pomocnik kod cevapa, pa konobar, pa domacin, pa vodic, pa vratar, pa.... zaboravio sam vise...)
Pozdrav svima,
grozni
Kao prvo, htio bih se zahvaliti cjelokupnoj No Limit grupi na izvanrednom druzenju, vecinu njih sam upoznao juce, a cini mi se kao da se znamo 100 godina. Momci, jedva cekam sljedece okupljanje. Hvala vam na svemu!
Dalje, DUKA, DrMracni, djetk0, parkeru.... ljudi ne znate sto se propustili, toliko je dobro bilo
Sto se samog susreta tice, bilo je vise nego dobro, samo za ubuduce bez konkretnih jela (PASULJA
Toliko od mene za sada.
p.s. kako neko ne slika trenutak osvajanja trofeja NLB tima u povlacenju konopa (prvorazredna taktika, stavismo Madzu kao najisturenijeg, a iza njega pravi arsenal superteske kategorije, oni neuhranjeni iz suprotnih tabora ne znadose sto ih je snaslo
Evo i nesto slika

stanica prve pomoci i sarmantni momak s desna kojeg su klonirali (bio je jedan kao kuvar kod corbe, pa jos jedan pomocnik kod cevapa, pa konobar, pa domacin, pa vodic, pa vratar, pa.... zaboravio sam vise...)Pozdrav svima,
grozni
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"