Vidjen uzivo i ........ prelijep. Meni je mnogo ljepsi uzivo nego na slikama ( koliko se ja razumijem u estetiku )wulfy wrote:I štitnik od toplote ofarban u crno, mali ali efektan detalj. Ovako na fotkama izgleda odlično, no treba to vidjet i uživo
TRIUMPH
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: TRIUMPH
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Da se opet ponovim.. Istina je, fenomenalan je, vidi se da vlasnik ima stila i mota..
Samo.. Fali onaj Zard ludi na njemu, pa da zarezi da mi se sve dlake na vratu nakostrjese.. Uff....

Samo.. Fali onaj Zard ludi na njemu, pa da zarezi da mi se sve dlake na vratu nakostrjese.. Uff....
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Drugari, hvala na komplientima za motor. Bas mi je drago da vam sesvidja
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Du- necemo se ti i ja smirit dok mu Jeger dusu ne otvori na lonce pa da nam triumph trio przi Rock 'N' RolDu-Monster wrote:Da se opet ponovim.. Istina je, fenomenalan je, vidi se da vlasnik ima stila i mota..
Samo.. Fali onaj Zard ludi na njemu, pa da zarezi da mi se sve dlake na vratu nakostrjese.. Uff....![]()
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
moram ja prvo rijesiti pitanje putnog motora za mene i gospodju, a ako to uspijem......e onda odose i lonci, i nogice za suvozaca i rep i ......
ima da postane pravi cafe racer
Moram Vam svima priznati da me malo iznervirao KN filter za vazduh. Popela se potrosnja drasticno. Pravi mi problem prije svega zbog autonomije, koja sada i pored velikog rezervoara pada ispod 200 km.
Moram Vam svima priznati da me malo iznervirao KN filter za vazduh. Popela se potrosnja drasticno. Pravi mi problem prije svega zbog autonomije, koja sada i pored velikog rezervoara pada ispod 200 km.
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- Jocko Africa
- Grijač guma

- Vozim: Twin Africa XRV 750
M
:geek:MIJAAAUUUUUUUU !!!!!!!

- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
A zasto si ga u opste i stavljao, nije valjda da ti je bilo malo snage.jagerbd wrote:Moram Vam svima priznati da me malo iznervirao KN filter za vazduh. Popela se potrosnja drasticno. Pravi mi problem prije svega zbog autonomije, koja sada i pored velikog rezervoara pada ispod 200 km.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
jagerbd wrote:moram ja prvo rijesiti pitanje putnog motora za mene i gospodju, a ako to uspijem......e onda odose i lonci, i nogice za suvozaca i rep i ......![]()
![]()
ima da postane pravi cafe racer
Pazi, nebrojeno puta sam napiso da nema smisla stavljat filter bez komplet ispusnog sustava i nove elektronike ili bar prepravke serijske postavke iste. Tek onda sve na svoje dolazi na svoje.
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;

- jagerbd
- NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987
danas je definitivno zakljuceno, poslije vijecanja vise clanova....j...s sliku, uvijek je bolje uzivo
tako je i kod ove prerade
tako je i kod ove prerade
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987