TRIUMPH

Sto se sve danas vozi.....
mali caca
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW S1000RR 2011 trkaci motor
Ducati 748 1997 trkaci motor

Re: TRIUMPH

Post by mali caca »

kako ti pali kad je leden i kako radi na leru?
Pristojan momak, al' lud u mozak
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Vjerujem da je najledeniji u Budvi ka najtopliji u Kanadu, al evo nek covjek to objasni sam :D
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

mali caca wrote:kako ti pali kad je leden i kako radi na leru?
Paljenje se svodi na verglanje od jedno 1 do 2 sekunde i onda radi na jedno 1100 1200 RPM u leru. Kada je motor zagrijan verglanje je bukvalno manje od sekunde.
U poslednje vrijeme sam primijetio da ponekad ler poslije paljenja skoci na 2000 RPM, ali nesto pripisujem losem gorivu koje tankujemo na primorju jer se nasi drugovi sa banzinskih pumpi ne libe sipati vode u rezervoare. takodje ponekad se cuje jak miris benzina prilikom prvog hladnog paljenja
takodje sam primijetio da nekada kada sam u leru i ubacim u prvu sa malim medjugasom , cuje se glasno KLIK i zna da se ugasi.

To bi bilo moje iskustvo sa motorom koji NIKADA necu prodati :P bez obzira koje mane imao ili nemao
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Du-Monster
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S

Post by Du-Monster »

jagerbd wrote:
To bi bilo moje iskustvo sa motorom koji NIKADA necu prodati :P

Ovo mi nije drago vidit.. Al dobro, ogrebat cu se djir tu i tamo 8-)
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
:)
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Du-Monster wrote:
jagerbd wrote:
To bi bilo moje iskustvo sa motorom koji NIKADA necu prodati :P

Ovo mi nije drago vidit.. Al dobro, ogrebat cu se djir tu i tamo 8-)
Naravno...kada budem dolazio da montiram gume, a tu je i skup na Korculi, koji nadam se neces propustiti, a i MK Fjaka pravi zurku na koju cemo se dobro iskupiti :P
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
mali caca
Grijač guma
Grijač guma

Post by mali caca »

jagerbd wrote:
Paljenje se svodi na verglanje od jedno 1 do 2 sekunde i onda radi na jedno 1100 1200 RPM u leru. Kada je motor zagrijan verglanje je bukvalno manje od sekunde.
U poslednje vrijeme sam primijetio da ponekad ler poslije paljenja skoci na 2000 RPM, ali nesto pripisujem losem gorivu koje tankujemo na primorju jer se nasi drugovi sa banzinskih pumpi ne libe sipati vode u rezervoare. takodje ponekad se cuje jak miris benzina prilikom prvog hladnog paljenja
takodje sam primijetio da nekada kada sam u leru i ubacim u prvu sa malim medjugasom , cuje se glasno KLIK i zna da se ugasi.

To bi bilo moje iskustvo sa motorom koji NIKADA necu prodati :P bez obzira koje mane imao ili nemao
ako ti trebaju neki sitin djelovi ja dolazim za misec dana u Beograd pa mpgu da ti ponesem. uvik volin da pomognen braci koja vozu motore koje imaju dusu.
Mogu da ponesen i diagnostiku(tj. ponicu je jer cu voziti Daytonu 675 na trci na Baatajnickom aerodromu) pa cemo da ga pretresemo.Samo ti moras do mene u Zemun jer ja necu imat vrimena da dodjen da se banjan.
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

mali caca wrote:
jagerbd wrote:
ako ti trebaju neki sitin djelovi ja dolazim za misec dana u Beograd pa mpgu da ti ponesem. uvik volin da pomognen braci koja vozu motore koje imaju dusu.
Mogu da ponesen i diagnostiku(tj. ponicu je jer cu voziti Daytonu 675 na trci na Baatajnickom aerodromu) pa cemo da ga pretresemo.Samo ti moras do mene u Zemun jer ja necu imat vrimena da dodjen da se banjan.
Nadam se da me posao nece sprijeciti da dodjem da se upoznamo i druzimo malo. zahvaljujem na ovoj vrlo lijepoj ponudi za djelovima, ali jedino bi da mogu da istrpim volio da mi mozes donijeti jedan HIGH MOUNT CHAIN REACTION :P....salim se malo. Jos jednom ti puno hvala na ponudi. :clap:
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

mali caca wrote:
jagerbd wrote:

:clap: :handgestures-thumbupleft:

Ovo me dirnulo u dušu jer "godinama pričaju ima nas malo,a sve nas je više"!!!!!!!
Još jednom pozdrav braći Triumph-ašima od R.A.T. #1046696! :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
jagerbd
NLB Moderator
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Galiot wrote:Još jednom pozdrav braći Triumph-ašima od R.A.T. #1046696! :D
[/quote]

U ..beeemmmmm tiiiii....moram i ja nabaviti ovizi broj :)
Pozdrav Braćiiiii
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
mali caca
Grijač guma
Grijač guma

Post by mali caca »

mislis na opvaj broj 1098018, a ovo mi je 5 broj po redi od 2003 :lol: