TRIUMPH

Sto se sve danas vozi.....
Post Reply
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: TRIUMPH

Post by Space Director »

Sledgehammer wrote:
Roki wrote:E neka si i ti nesto pozitivno napisao ;)
Pa ja uvijek pišem pozitivno - to je ionako stvar osobnog doživljaja, nešto kao i ljepota u oku promatrača... :dance: :ugeek: :snooty:

Iskoristicu ovu krilaticu od kolege Sledza, da nastavim: odje je podooosta ljepote ljepote za oko posmatraca, naime, Vlado sredio si ga ja junacki.
Na prvom mjestu, kombinacija boja je predobra, crno i zlatno se komponuje fenomenalno, kraljevski izgleda.
Onda gomila detalja, za koju treba odvojiti dosta love: rucke, pedale, volan...
Sto se mene tice, ne mogu da kazem da je zamjerka, ali ako promijenis auspuhe i stavis neki karbonski high mount, motor ce biti maximalno konkuretan u nekom internacionalnom beaty contentu :)

I jos jedna stvar, i ako znam da ti imas vrhunsku foto opremu, moras ga nedje dobro izglancati i onda odvesti na neki vrhunski fotosesion, mozda da zovnes MikuCT, Mija Markovica da odradite to nedje profi, jer je prosto grijeh da nemas profi fotke od ovakvog motora.
I kad stojim tesko me pratiti...
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

Space Director wrote: I jos jedna stvar, i ako znam da ti imas vrhunsku foto opremu, moras ga nedje dobro izglancati i onda odvesti na neki vrhunski fotosesion, mozda da zovnes MikuCT, Mija Markovica da odradite to nedje profi, jer je prosto grijeh da nemas profi fotke od ovakvog motora.
To sam i bio planirao.Cak je bio pao i dogovor sa Mikom, ali me anlaser pobrka. :lol: :lol:
Prekjuce sam ga bio uglancao samo tako, vidis kako se sijao, ali nas je u nedelju ufatila malo prljava kisa u Risnu , te je zato bio ...a za slikanje moram i koju gumu montirati da valja. Makar malo sare da ima :P, jer ce narod reci...vidji seljaka sredio motar a vozi na celavu gumu :doh:
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

jagerbd wrote: :P, jer ce narod reci...vidji seljaka sredio motar a vozi na celavu gumu :doh:
Nece,
svi ce mislit da je trkacki .... :mrgreen:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Roki wrote:
jagerbd wrote: :P, jer ce narod reci...vidji seljaka sredio motar a vozi na celavu gumu :doh:
Nece,
svi ce mislit da je trkacki .... :mrgreen:

Ima povoljno trkackih slikova u Rezevice... ma kakvi povoljno, za dzabe, jer posle Dzonija, stvarno vise nikome ne valjaju nista :mrgreen: Samo za slikanje, da glume slik :D
I kad stojim tesko me pratiti...
Post Reply