Nova Honda Africa Twin
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Nova Honda Africa Twin
izgovori izgovori nema od tebe bajkera...............
risk,is what makes life worth living.
- dub_c
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki vStrom650
Iako sam u ljubavi sa Multistradom, ovaaaaj motor....uf!.
https://www.cycleworld.com/hondas-2018- ... =fb#page-8" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.cycleworld.com/hondas-2018- ... =fb#page-8" onclick="window.open(this.href);return false;
- sparco
- Test vozač kaskader

naspram konkurencije gledano oprema koja dolazi i cijena ne bi uzeo afriku za spas zivota , a dal je dobra dooobra jes , al ne dobijes ni 12v na nju kad je kupis uticnicu makse
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Ovaj model za 2018. god ima dosta izmjena, veći tank, bolju prednju viljušku, bolju zaštitu motora, krešbarove, vizir... dosta izmjena. A bila je baš gola ova standardna, što kažeš ni utičnice za toliko para.
- sparco
- Test vozač kaskader

najveci razlog sto ne volim japance, svi mi kupujemo te nove motore zarad tehnologije , to je ka da danas juris yuga za cijenu golfa 7ice ,oba rade nema sta al kad sjednes u 7icu pa koza pa klima pa elektronika pa snaga pa iha....... negda je jednom yamaha imala onu spec seriju r1 kad je napakovala sve komponentne koje fabricki dodju na talijane kao aprilia , i kostala je skuplje no dva gs da uzmes , afrika kad napakujes sve sto dodje na konkurenciju koja je poenta da je kupim, volio bi kad bi i oni sami znali sta oce i dje da se postave al mi se cini kao da ne znaju, glorifikuju svoja sokocala na racun stare slave
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
-
jovan
- Test vozač kaskader

Yamaha XTZ 750 ST
Ja mislim da su toćkovi 21/18 na teškom, velikom motoru nepotrebni. Ni 1% tih adv motora nikad se ne vozi po teškom terenu đe bi se ta razlika osjetila u vožnji. Niko i neće i ne može sa teškim motorom, sa koferima, kad ode neđe na put, voziti teži off đe bi trebao veliki točak. A na asfaltu se ne može uporediti vožnja sa motorom koji ima 19/17 točkove, da ne pominjemo 17/17.
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ne znam.
ne slažem se!
ne slažem se!
-
jovan
- Test vozač kaskader

Yamaha XTZ 750 ST
Probaj tvoj motor i SMT 990 po asfaltu, pa ćeš znati.poka wrote:ne znam.
ne slažem se!
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Slažem se sa Jovanom i Sparcom što se tiče dimenzija točkova, težine motora - za off i upravljivosti na putu i što se tiče cijene i opreme: i nikad je ne bih kupio da mi nije praktično poklonjena.
Ovo Iz mog skromnog iskustva.
Ali poštujem individualne stilove, stavove i ukuse, i ja ću je voziti i lagano u off i žustro po asfaltu.
Ovo Iz mog skromnog iskustva.
Ali poštujem individualne stilove, stavove i ukuse, i ja ću je voziti i lagano u off i žustro po asfaltu.
Polako žuri - Festina lente