Prekobrdje je zagrijavanje za dalje ture.
ja ga vazda psujem jer kad krenem od zicare dje ste se parkirali onako neuvozanog me odma sretne doobar teren i pishnem se malo u gace

Freeride je klasa za sebe, malo kros, malo enduro, malo trial, zato ga i svrstavaju u klasu hibrid, izuzetan motor za teške terene. Traži dosta privikavanja i dosta treninga. Kad sam ga prvi put vozio, prešao sa superteške Tenere na njega, mislio sam da nije dovoljno dobar, nekako mi je bilo neobično da vozim tako lagan motor, a onda poslije nekoliko vožnji sam vidio da se sa njim može mnogo dobro po najtežem terenu.VeDzA wrote:e jes freride zvijer,ili kako ga fika prekrsti freakride...nevjerovatno kuda izlazi i sa kakvom lakocom...do gume?sumnjiam...comi je imao skoro novu full cross gumu,pa nije bas toliko dobro izlazio ka ktm sa skoro istosenom...tezina?...99 kg,xt ~135,xr ~125 kg.....ostaje nejasno...

Nije isto al je dzaba:DrMracni wrote:Ova knjiga, ili kako je ja zovem Biblijamoze da se kupi kod Gasa u Etno selo Nevidio http://www.etnoselonevidio.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cijena je nesto oko 27€ cini mi se, ja sam jednu kupio davno, jos 2010 ali sam je naravno izgubio pa je opet uzeh