Pitanje za sve vas - Africa ili nesto drugo

Novosti, komentari novih i starih motora...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Re: Pitanje za sve vas - Africa ili nesto drugo

Post by kopljas »

I sta covek posle ovakvog teksta da uradi??? :D Preneto sa BJB:

Ima tri ventila po cilindru! Koga boli k**** za to??? Africa Twin je iznad performansi, neuporedivi spartanac, gladijator, odgovor na životno pitanje, egzistencija, kap vode u pustinji, vetar na mirnom moru, adrenalin u živom blatu, moć sunca, voodoo magija... XRV je brisanje granica, širenje puteva na šume, jezera, planine, sneg i vatru, to je oslobađajući krik na rođenju, poslednja želja zarobljenog čoveka u ogradama modernog društva, mašta ukotvljenog broda, sećanje zaboravljenoh junaka. Mitološko biće, Androkleov lav, snaga Samsona, Kiklopov nemir, Persefonino kajanje, Torov bes, Perunova milost, Herkulova nervoza... Africa twin je... legenda.

?????
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

ja posle tog texta dajem oglas da kupujem afriku ;p
risk,is what makes life worth living.
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

:lol: :lol: :lol: a posle ovoga teskta Africa lijeci svinjski grip,privodi djevojke,ide u prodavnicu,sam se servisira,pere robu,podje ti po djevojku ili zenu i vrati je sam posle kuci,uplati ti tiket u kladionicu,spremi ti rucak,ide na posao umjesto tebe,okupa ti djecu,stedi ti novac,betonira oko kuce,kosi travu... Africa za predsjednika :lol: :lol: :lol:
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ako je sve ovo tačno što Madza veli i ja ću jednu Afriku a možda i dvije.
+1389+
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

kupimo svi robote,
da nema vise rabote,
jer kome robot radi,
ne boji se gladi

:D :D :D

e pa vidim da si odlucio pa da cestitam :) ;) :clap:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

kopljas wrote:I sta covek posle ovakvog teksta da uradi??? :D Preneto sa BJB:

Ima tri ventila po cilindru! Koga boli k**** za to??? Africa Twin je iznad performansi, neuporedivi spartanac, gladijator, odgovor na životno pitanje, egzistencija, kap vode u pustinji, vetar na mirnom moru, adrenalin u živom blatu, moć sunca, voodoo magija... XRV je brisanje granica, širenje puteva na šume, jezera, planine, sneg i vatru, to je oslobađajući krik na rođenju, poslednja želja zarobljenog čoveka u ogradama modernog društva, mašta ukotvljenog broda, sećanje zaboravljenoh junaka. Mitološko biće, Androkleov lav, snaga Samsona, Kiklopov nemir, Persefonino kajanje, Torov bes, Perunova milost, Herkulova nervoza... Africa twin je... legenda.

?????
Image

:roll: :roll: :roll:

A drugar, jesi li ti mozda razmisljao o Varaderu? Sto mislis o KTM990 ADV ili onaj stariji 850? :mrgreen:
I kad stojim tesko me pratiti...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Jesam, ima ih 1999 i 2000 (Varadero), a KTM nemam para bre
ofsajd
Stoper
Stoper
Vozim: Vstrom 650 K7

Post by ofsajd »

kopljas wrote:I sta covek posle ovakvog teksta da uradi??? :D Preneto sa BJB:

?????

:clap: :clap: :clap: svaka čast za post

I da dodam. Vstrom K7 i mlađi po mome mišljenju baš i nije najbolji izbor za putovanje po državama u kojima je kvaliteta goriva upitljiva. Ima previše elektronike. Ja moj motor obožavam ali za putovaje koje se sprema i ja bih izabrao Africu. Jer u tom segmentu moramo priznati, da je najbolja
I dont suffer from insanity I enjoy every minute of it
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Yeap, covjek je kupio Africu, strava je motor.
I kad stojim tesko me pratiti...
Locked