Opet pomoć

Kupovina motora, djelova i opreme
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Re: Opet pomoć

Post by goku »

AtvRider wrote:ako je off topic sorry........
Zagrijah se za Kawasaki kle 500. Dobio sam i na forumu savjete od par bikera da ne uzimam atv, vec neki enduro. Atv sam obezbijedio kod prijatelja,kada podjem na odmor, za uzivanje...
KLE 500 mi se dopadamjer nijesam bas iskusan vozac,a cuh da je lak za upravljenje,i za nase puteve ,odnosno relacije koje bih ja prelazio,bio bi odlican.
E sad... ko mi od Vas moze pomoci oko podataka vezanih za ovaj motor,ima li ko oskustva sa njim...dje se moze naci u CG(novi) ili ima li ko polovni 2005-2006god n aprodaju ?

Hvala.
Mihailo
Sto se tiche KLE-a, pored Wulfija za sve info. iz prve ruke pitaj Hogara, on ti je totalni KLE-manijak :geek:
Covjek cak ima svoj blog o motoru :mrgreen:
AtvRider
Stoper
Stoper
Vozim: za sada nista

Post by AtvRider »

wulfy,Goku.......Hvala Vam.
AtvRider
Stoper
Stoper

Post by AtvRider »

Molio bih vlasnike,ili bivse vlasnike Yamahe Drag star 650, da mi kazu... jeli to nizak motor za vozaca visine 190cm ?
Hvala..
Ćupa
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Bandit 400ccm

Post by Ćupa »

goku wrote:
AtvRider wrote:ako je off topic sorry........
Zagrijah se za Kawasaki kle 500. Dobio sam i na forumu savjete od par bikera da ne uzimam atv, vec neki enduro. Atv sam obezbijedio kod prijatelja,kada podjem na odmor, za uzivanje...
KLE 500 mi se dopadamjer nijesam bas iskusan vozac,a cuh da je lak za upravljenje,i za nase puteve ,odnosno relacije koje bih ja prelazio,bio bi odlican.
E sad... ko mi od Vas moze pomoci oko podataka vezanih za ovaj motor,ima li ko oskustva sa njim...dje se moze naci u CG(novi) ili ima li ko polovni 2005-2006god n aprodaju ?

Hvala.
Mihailo
što se tiče kle 500 mislim da je on prestao da se proizvodi 2008 god ali nisam siguran. polovnjaka neko 1996 godište možeš na ći u italij iza nekih 1500+troškovi da te izađe oko 2000€ i to solidno očuvani mada i kad mu ti odradiš servis mislim da je to ok motor. to je ono što ja znam.
Danilo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CX

Post by Danilo »

DragStar 650 nije napravljen za izuzetno visoke ljude. Osim toga, to je motor koji ne puca od snage, niti je pretjerano elastičan i agilan, položaj nogu vozača je malo zamoran i neprirodan, mada sam se brzo bio navikao na taj motor. Znam da me je ponekad bolio donji dio leđa nakon duže vožnje od sat vremena u kontinuitetu. U uslovima naših puteva i konfiguracije terena to je motor za one koji više vole image i šminku nego pravo uživanje u vožnji, jer takav položaj sjeđenja na njemu odgovara jedino pri vožnji na dugim pravcima u čemu je Crna Gora siromašna.
OLDTIMERCLUBMONTENEGRO
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Ja sa provozao upravo Danilov Drag Star 650 i custom ko custom sa svim svojim manama i prednostima, no položaj mi je bio pomalo neobičan, naime ja sam visok 191 cm i koljena su mi bila iznad linije rezervoara.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
AtvRider
Stoper
Stoper

Post by AtvRider »

Danilo , Wulfy Hvala vam na odgovoru. Nameracio sam na taj motor odavno,ali su me odbijali iz raznoraznih razloga...
Dopada mi se , nije ni skup, a mislim i da je pouzdan. Kako imate neuporedivo vise iskustva,nema razloga da ne uvazim vase savjete.
Jos jednom, Hvala na brzom odgovoru.
Ćupa
Stoper
Stoper
Vozim: Suzuki Bandit 400ccm

Post by Ćupa »

pozdrav svima. što mislite o onom apolu sprint 250ccm izgleda kao ok mašinica??
Post Reply