GPZ 500 S - STREET TWIN
-
none
- Stoper

- Vozim: Kawasaki GPz 500s
Re: GPZ 500 S - STREET TWIN
To za lanac obavezno provjeri koliko ti izlazi onaj natezac,jer ako ne izlazi vise od polovine mislim da nema potrebe za mijenjanjem.A ako imas parica onda ga zamijeni jer i onako otvas cijelu masinu.Da bi ga zamijenio potpuno moras radilicu mac jer je on po sredini nje
.To za super lijepak i za svasta nesto mi nista nije strano jer mi je jednom mom drugaru blokira masina na suzukija.I mi otvaramo karter kat ono
toliko je bilo hermetika na sitki(uljane pumpe) da je ona potpuno blokirala.Posto vidim da si vican sa poliesterom imam ti jedan rep isto sa dva sica,od neke jamahe koji izgleda super.Kopiracemo ga lako samo ti treba dva set poliestera da bi bio jaci i (kafa turbo slatka sa mlijekom) i uzmi ti sto ces
.Pokusacu da stavim sliku da vidis kako je ispao na jednom street fighter-u.Te masine u GPz 500s su mnogo dobre i prelaze dosta kilometara a i idu bas dobro.Pozdrav.Nenad
-
arnyman
- Stoper

- Vozim: GPZ 500 S
STREET TWIN
Ima za lanac tacna mjera koliko smije biti dug na 20karika, moram da ga premjerim da vidim koja su doba, a i sad treba da smislim kako da te djelove koje bih narucio dovucem ovde, dodje im transport skoro koliko i sami kostaju
.
A za rep cemo se dogovorit, ja sam ovim mojim za sada zadovoljan, mada bice jos radova na spoljasnjosti, samo da ga prvo upalim i malo izgustiram, ne da mi mira vec vise od pola godine
Inace sam, ono malo sto sam ga bio vozio, prezadovoljan motorom, stvarno mi maksimalno odgovara i ako sve bude bilo u redu vjerovatno ga necu nikad ni prodavat
A za rep cemo se dogovorit, ja sam ovim mojim za sada zadovoljan, mada bice jos radova na spoljasnjosti, samo da ga prvo upalim i malo izgustiram, ne da mi mira vec vise od pola godine
Inace sam, ono malo sto sam ga bio vozio, prezadovoljan motorom, stvarno mi maksimalno odgovara i ako sve bude bilo u redu vjerovatno ga necu nikad ni prodavat
-
arnyman
- Stoper

STREET TWIN
Ekipa treba mi pomoć, ako neko nije video ovu temu
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =21&t=2655" onclick="window.open(this.href);return false;
A zna odgovor, nek odgovori ili ovde ili u toj temi ili na PP, treba mi pomoć zapeo sam sa dovršavanjem ovog mog trotineta
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =21&t=2655" onclick="window.open(this.href);return false;
A zna odgovor, nek odgovori ili ovde ili u toj temi ili na PP, treba mi pomoć zapeo sam sa dovršavanjem ovog mog trotineta
-
none
- Stoper

- Vozim: Kawasaki GPz 500s
Je si li se snasao oko dihtunga?
-
arnyman
- Stoper

STREET TWIN
Jesam, onih 6 velikih O-ringa se stavljaju kad se mjenjaju košuljice, pošto to nisam radio nisu mi ni trebali (i dalje ne znam dje ide onaj sedmi). Inače mašinu sam za dan sklopio i upalio, malo je curilo gorivo iz karburatora (stare gumice) al je upalio bez problema. Rješio sam par sitnica, odveo ga na tehnički i isto veče otišao na autobus za BG. Tako da slike i nastavak radova sljede tek pred kraj septembra
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Bogami, svaka ti cast, ti si bas zagrebao dobro, divim ti se koliko znas covjece 
I kad stojim tesko me pratiti...
-
arnyman
- Stoper

STREET TWIN
Ne znam ja puno nego nemam problema da pitam
A i skinuo sam i istampao radionicko uputstvo za moj motor i polako
pomoli se i pocni
Inace pusta mi semering na pumpi od vode pa se nisam ni vozio ni slikavao jer sam probao tu nesto da smuljam dok mi stigne novi iz Japana ili odakle vec. Motor sada opet provodi zimu daleko od mene (ja u BG na faks) tako da nastavak radova ce bit......... jednog ljepog dana
A i skinuo sam i istampao radionicko uputstvo za moj motor i polako
Inace pusta mi semering na pumpi od vode pa se nisam ni vozio ni slikavao jer sam probao tu nesto da smuljam dok mi stigne novi iz Japana ili odakle vec. Motor sada opet provodi zimu daleko od mene (ja u BG na faks) tako da nastavak radova ce bit......... jednog ljepog dana
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
dokumentovano i izneseno ka pred Tribunal!
svaka čast majstore, čekamo sledeći tuning