vickodu wrote:Ohrid -Elbasan -Dures ili Tirana-Skadar izgleda da dolazite u Gashove ruke
.... ili će Gasho u naše ruke.....
Gasho wrote:Eh, da...
Bar je na 40 km od granice. Ja cu vas cekati na samoj granici, pa idemo lagano do Bara, ako se odlucite na tu soluciju. Smjestaj imate u jednom malom hotelcicu na oko 300-400 metara od centra grada, tako da ne morate izlaziti motorima u grad. Hotel ima cuvani parking, a sobe su dvo i trokrevetne sa klimom i TV-om. Cijena je sa doruckom oko 20 eura po osobi, no o tome cu se jos raspitati do vaseg dolaska...
Sjutradan mozemo do Mauzoleja na Lovcenu, pa na jagnjetinu na Njeguse, i onda spustanje i djir oko Bokokotorskog zaliva sa stajanjem u Kotoru i laganim prolaskom kroz Perast...
To je ruta koja nije mnogo opterecujuca, a vidi se dosta ljepota od dva nacionalna parka...[/quote
Ma nisam ja ni sumnjala da nećemo imati pratnju
Smještaj mi se skroz sviđa,cijena je skroz fina, đir mi isto paše, a za janjetinu neću ništa komentirat
Ja ću se još konzultirati sa ostatkom, ali mislim da se nitko neće bunit-nisu ni do sada
Gasho je toliko jagnjetine podijelio sa drustvom da vise nijednoj ovci ne smije u oci pogledat
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
ova ruta je veoma dobra (baš ovakvo sam predvidio) i ja dolazim sa ženom za 1.05.2010 u crno goru , tamo ču biti 3 dana , a onda 1 dan albanija , i 3 dana makedonija . ovom prilikom hoču , da kažem ako prolazite kroz mursko soboto , da me kontaktirate--da vam sredim što vam treba--do graza(avstrija--60km,,,balaton (madžarska--70 km )i da vam pokažem lijepu sloveniju!