Akcija "Motocikl"..

Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Re: Akcija "Motocikl"..

Post by Slowhand »

bojant_46r1 wrote:Mene su danas zaustavljali nesto mi je bio crnjak da im stajem, pisti ovaj pobro pistaljkom ja mu svirnuh dva put i prodjoh ovaj pisti ponovo oce da pukne, neka vide malo kako je silu lako glumit!
Drugar, neka si mi živ i zdrav, ali to ne odobravam, makar ako to radiš, meni bi se činilo OK da to ne pišeš ovdje. Ovdje se trudimo da promjenimo pravila, ne da ih kršimo.

Pozzzz
A gdje ide ovaj put.......
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Slowhand wrote:
bojant_46r1 wrote:Mene su danas zaustavljali nesto mi je bio crnjak da im stajem, pisti ovaj pobro pistaljkom ja mu svirnuh dva put i prodjoh ovaj pisti ponovo oce da pukne, neka vide malo kako je silu lako glumit!
Drugar, neka si mi živ i zdrav, ali to ne odobravam, makar ako to radiš, meni bi se činilo OK da to ne pišeš ovdje. Ovdje se trudimo da promjenimo pravila, ne da ih kršimo.

Pozzzz
Pravila postoje da bi se krsila :-) hhihihihihi
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

a vid ovo, što se dešava ako se zbog ovog tvog akta još više namerače na nas pa nas počnu izuvat iz cipela kad nas zaustave? nemoj majstore, nemoj još veći pik na motoriste stavljat, ka da nam nije dosta lošeg glasa i bez takvih ispada...
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Kako mi je akumulator oslabio prvo paljenje je preko kablova,treba da se vozi nekih 20 min od prvog paljenja i posle pali sam ali prije tih 20 min mene zaustavi policajac i motor se ugasi pogleda on dokumenta i pozdravi me ali ne pozdravih ja njega prije nego mi otvori haubu od auta i prikopca kablove da upalim motor (kurbla ili kurbna ne znam kako se zove onaj djavo ne radi od kad sam ja probao da zamijenim kajis :mrgreen: tada se prosuo onaj mehanizam i nisam umio da ga vratim kako treba),upaih ja motor tada se pozdravismo do duse ja se i zahvalih pa se rastasmo! :lol: :lol: :lol:
Eto mogu bit ponekad i od neke koristi pa ih ovom prilikom pozdravljam pogotovo jednog malog zdepastog koji je drzao zice od kablova jer su stipavice malo slomljene :lol: :lol: :lol:
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

Bosko wrote:Kako mi je akumulator oslabio prvo paljenje je preko kablova,treba da se vozi nekih 20 min od prvog paljenja i posle pali sam ali prije tih 20 min mene zaustavi policajac i motor se ugasi pogleda on dokumenta i pozdravi me ali ne pozdravih ja njega prije nego mi otvori haubu od auta i prikopca kablove da upalim motor (kurbla ili kurbna ne znam kako se zove onaj djavo ne radi od kad sam ja probao da zamijenim kajis :mrgreen: tada se prosuo onaj mehanizam i nisam umio da ga vratim kako treba),upaih ja motor tada se pozdravismo do duse ja se i zahvalih pa se rastasmo! :lol: :lol: :lol:
Eto mogu bit ponekad i od neke koristi pa ih ovom prilikom pozdravljam pogotovo jednog malog zdepastog koji je drzao zice od kablova jer su stipavice malo slomljene :lol: :lol: :lol:
iza Ekonomske,Ivo I Dejo,majstori,pa ce ti sve biti bolje,a cijena,PRAVA SITNICA! :clap: :clap: :clap:
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Policajci su danas dijelili besplatne kacige umjesto kazni za nenosenje istih, kacige su dobijene od Magnus Moto-a. Izvor: danasnje Vijesti.

Od prilike, to je ono sto sam pokusao ranije da kazem, fokus je na Motocikliste, ocigledno je da postoji volja nalezinh organa da nesto urade vise osim pisanja kazni, a sa druge strane Magnus Moto je sebi napravio lijepu reklamu. Posto mi nismo u mogucnosti da kupujemo i dijelimo besplatne kacige, recimo mogli smo ili mozemo da odradimo neki bilbord dizajn na ovu temu koji bi predstavili organima reda i uz njihovu podrsku zapoceli neku slicnu akciju, opet da bi podigli svijest o motociklistima, motociklistima o nosenju kaciga, malo reklamirali organizaciju, ostvarili kontakte sa Policijom i td. i td. Kako god imamo sansu da zapocnemo nesto, e sad dal ima volje, zelje, vremena i sredstava je vjerovatno prvo i osnovno pitanje.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Meni rekose u jednoj marketinskoj agenciji da dizajn, stampa i zakup bilborda dodju oko 400€ mjesecno po nekoj povoljnijoj tarifi, ako se uzima jedan, na vecu kolicinu popust :)
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Tako ces proc jos jednom ili dva put, a onda kad te ulove, proci ces kao prase u Teheran. Napisace koejkakve prijave, pa jos ako im padne na pamet da ti uzmu motor na vjestacenje, to moze da traje veeeeeeeeeeeoma dugo, mozes se se pozdravit od motora za narednu godinu dana. I neka to nego kad te vide u auto bice "Jesi li ti onaj sto nece da se zaustavi?" pa onda daj prvu pomoc, daj rezervene sijalice,......i uvjek ce nac nacin da ti napise prijavu.
Nemogu se bost suti i rogati, zapamti to :naughty:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

mexiko wrote:
Tako ces proc jos jednom ili dva put, a onda kad te ulove, proci ces kao prase u Teheran. Napisace koejkakve prijave, pa jos ako im padne na pamet da ti uzmu motor na vjestacenje, to moze da traje veeeeeeeeeeeoma dugo, mozes se se pozdravit od motora za narednu godinu dana. I neka to nego kad te vide u auto bice "Jesi li ti onaj sto nece da se zaustavi?" pa onda daj prvu pomoc, daj rezervene sijalice,......i uvjek ce nac nacin da ti napise prijavu.
Nemogu se bost suti i rogati, zapamti to :naughty:

mOGU , MOGU i te kako

samo zna se ko kako prolazi :lol: :lol: :lol:
+1389+
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Drugari,

Izgleda da je u okviru ove akcije još nešto pokrenuto. Naime za one koji imaju tablicu od motora zalijepljenu ispod repa, a ne na držaču, odmah oduzimaju motor i šalju na parking u Zetatrans.
Nije se meni desilo, brat mi je ispričao, valjda su već 10-tak motora tako zaustavili.

Oprez....

Pozz
A gdje ide ovaj put.......
Post Reply