AKCIJA- Moto Mrazevi 2010
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
-
sadiul
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER5
Re: AKCIJA- Moto Mrazevi 2010
Evo da se i ja ukljucim u ovu pricu.
Mislim da je ovo odlicna ideja, nesto tako sam predlozio prosle godine ali smo organizovali
drugu humanitarnu akciju, sto samtram da je takodje bilo u redu.
Dakle podrzavam ovu akciju, a i clanovi M.K. Pirates iz Ulcinja ce ucestvovati u humanitarnoj akciji.
Konkretno ne znam koliko ce nas biti u akciji, ali bi bilo dobro da dan bude nedjelja, zbog veceg odaziva
ucesnika, jer znamo da dosta ljudi radi i subotom.
Mislim da je ovo odlicna ideja, nesto tako sam predlozio prosle godine ali smo organizovali
Dakle podrzavam ovu akciju, a i clanovi M.K. Pirates iz Ulcinja ce ucestvovati u humanitarnoj akciji.
Konkretno ne znam koliko ce nas biti u akciji, ali bi bilo dobro da dan bude nedjelja, zbog veceg odaziva
- Space Director
- NLB Moderator
sadiul wrote:Evo da se i ja ukljucim u ovu pricu.
Sadi, hvala!
Okvirno je plan da to bude 19. Decembar, nedelja, ali nazalost moram ostaviti ovo pitanje otvoreno, zbog vremena, koje sigurno nece biti naklonjeno.
Hvala na podrsci i pomoci koju ocekujemo od vas!
I kad stojim tesko me pratiti...
-
LION
- Test vozač kaskader

e,ovako.nisam mislio javno da se eksponiram niti sam to uradio kad sam bio u bijelu prije desetak dana.uradio sam to cisto radi nekog svog meraka i radi moje porodice i nekog licnog zadovoljstva a i radi velike ljubavi prema toj djeci/osjecanjema/,prema njima,jer sam i ja isto kao i vecina vas bogu fala roditelj,a ta djeca manje-vise nemaju nikog.ali zato imaju nas,ljude dobre volje koji u datim momentima i prema svojim mogucnostima ispune njihova srca i barem ih malo obraduju.kupio sam prilicno dosta djecje robe ,nakrcao auto i pravac bijela.davno se nisam tako lijepo osjecao.prvo pitanje direktorice je bilo,kako se zovem i cije ime i prezime da pomene....samo sam reko da nema potrebe za tim,da je to velika moja zelja da barem malo obradujem tu djecu,da ja ne donosim sve to da bih se iskupio od nekih grijeha/jer smatram da ih nemam/...nego...po bokeljski ..merak je merak.tako drugovi moji bajkeri,podrzavam vasu akciju...ali sam se iskreno,fino potrosio....i neka sam.taj dan mi je bio jedan od najljepsih,jer znam da sam pomogo barem malo nekome kome to stvarno treba.vama svaka cast na sprovodjenju ove akcije.
znam da ima jos prilicno ljudi koji su postupili kao ja...i treba da ih ima....i svaka im cast na dobrim srcima...
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Svaka podrskLION wrote:e,ovako.nisam mislio javno da se eksponiram niti sam to uradio kad sam bio u bijelu prije desetak dana.uradio sam to cisto radi nekog svog meraka i radi moje porodice i nekog licnog zadovoljstva a i radi velike ljubavi prema toj djeci/osjecanjema/,prema njima,jer sam i ja isto kao i vecina vas bogu fala roditelj,a ta djeca manje-vise nemaju nikog.ali zato imaju nas,ljude dobre volje koji u datim momentima i prema svojim mogucnostima ispune njihova srca i barem ih malo obraduju.kupio sam prilicno dosta djecje robe ,nakrcao auto i pravac bijela.davno se nisam tako lijepo osjecao.prvo pitanje direktorice je bilo,kako se zovem i cije ime i prezime da pomene....samo sam reko da nema potrebe za tim,da je to velika moja zelja da barem malo obradujem tu djecu,da ja ne donosim sve to da bih se iskupio od nekih grijeha/jer smatram da ih nemam/...nego...po bokeljski ..merak je merak.tako drugovi moji bajkeri,podrzavam vasu akciju...ali sam se iskreno,fino potrosio....i neka sam.taj dan mi je bio jedan od najljepsih,jer znam da sam pomogo barem malo nekome kome to stvarno treba.vama svaka cast na sprovodjenju ove akcije.![]()
![]()
znam da ima jos prilicno ljudi koji su postupili kao ja...i treba da ih ima....i svaka im cast na dobrim srcima...
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
dok je dobrih ljudi ne može falit dobrih akcija druže moj. svaka čast!LION wrote:e,ovako.nisam mislio javno da se eksponiram niti sam to uradio kad sam bio u bijelu prije desetak dana.uradio sam to cisto radi nekog svog meraka i radi moje porodice i nekog licnog zadovoljstva a i radi velike ljubavi prema toj djeci/osjecanjema/,prema njima,jer sam i ja isto kao i vecina vas bogu fala roditelj,a ta djeca manje-vise nemaju nikog.ali zato imaju nas,ljude dobre volje koji u datim momentima i prema svojim mogucnostima ispune njihova srca i barem ih malo obraduju.kupio sam prilicno dosta djecje robe ,nakrcao auto i pravac bijela.davno se nisam tako lijepo osjecao.prvo pitanje direktorice je bilo,kako se zovem i cije ime i prezime da pomene....samo sam reko da nema potrebe za tim,da je to velika moja zelja da barem malo obradujem tu djecu,da ja ne donosim sve to da bih se iskupio od nekih grijeha/jer smatram da ih nemam/...nego...po bokeljski ..merak je merak.tako drugovi moji bajkeri,podrzavam vasu akciju...ali sam se iskreno,fino potrosio....i neka sam.taj dan mi je bio jedan od najljepsih,jer znam da sam pomogo barem malo nekome kome to stvarno treba.vama svaka cast na sprovodjenju ove akcije.![]()
![]()
inače, zvanično je ova akcija zakazana za 18 decembar, tako da se ne poklapa sa velikim svecem 19tog
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

99 % se pridruzujem. Sve pohvale za akciju! Ja sam roditelj i kao shto vecina koja me poznaje zna da su moja dva sina ostala bez majke
prije 5 godina (5 ce bit tachno na Svetoga Nikolu 19-tog).
Odlichno znam koliko djeca pate bez jednog roditelja a kamoli kako im je kad nemaju nikog!
To je ljudi moji tragedija tolika da veca na ovom svijetu ne postoji! Samo kad pomislim na to napune mi se ochi suza...
Punim srcem i sa velikim zadovoljstvom cu sve shto je u mojoj mogucnosti uraditi da se pridruziti ovoj huamanoj akciji!
Zivjeli!
prije 5 godina (5 ce bit tachno na Svetoga Nikolu 19-tog).
Odlichno znam koliko djeca pate bez jednog roditelja a kamoli kako im je kad nemaju nikog!
To je ljudi moji tragedija tolika da veca na ovom svijetu ne postoji! Samo kad pomislim na to napune mi se ochi suza...
Punim srcem i sa velikim zadovoljstvom cu sve shto je u mojoj mogucnosti uraditi da se pridruziti ovoj huamanoj akciji!
Zivjeli!
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
LION
- Test vozač kaskader

ljudi,svaka i vama cast na ideji i pokrecanju ovakve akcije...mogu da zamislim koje ce radosti bit kad se pojavite u djeda mraz odjela...sto bi reko moj mali komsija,,cool,,....haha

- Space Director
- NLB Moderator
Ljudi,
zaista nemam rijeci. Malo se pisalo na forum, koliko se radilo mimo njega. Skupilo se puno priloga, paketici su bomba, stvarno se nemamo cega stidjeti. Dosta firmi je ucestovalo, novcem, igrackama, slatkisima, itd. itd.
Puno ljudi se prijavilo, bas puno, danas smo isli da nabavimo jos odijela.
Da probam da budem konstruktivan, nalazimo se svi prosirenju sa lijeve strane, posle Kamenara, u 10:30, 18.12.2010. Oblacenje odijela i krecemo u koloni ka Domu Mladost gdje nas ocekuju u 11h. Slijedi podjela poklona i druzenje sa djecom, a kompletan dogadjaj se zavrsava izmedju 12 i 13h.
Posto su najave fantasticne sto se broja tice, bice nas dosta izgleda izmedju 30 i 40, za sada,
- Kotorane, Risnjane i Tivcane neka koordinira Borko Zukic
- Budvane, Ulcinjane, Barane - Vlado Bulatovic i Vukan Tomovic,
- Podgoricani i Niksicani, - Ivan i Vlado, ja cu biti tu.
Njima se mozete obratiti za odijela i sve ostalo.
Molim vas da postujemo red u koloni, nosenje kacige, i da jednim lijepim defileom dodjemo do Doma. Obzirom da ce biti medija koji ce snimati, moramo da se pokazemo da smo fini, a mi to jesmo, jel da?
Salu na stranu, zbog sigurnosti i kompletnog dogadjaja, molim vas da to ispostujemo.

zaista nemam rijeci. Malo se pisalo na forum, koliko se radilo mimo njega. Skupilo se puno priloga, paketici su bomba, stvarno se nemamo cega stidjeti. Dosta firmi je ucestovalo, novcem, igrackama, slatkisima, itd. itd.
Puno ljudi se prijavilo, bas puno, danas smo isli da nabavimo jos odijela.
Da probam da budem konstruktivan, nalazimo se svi prosirenju sa lijeve strane, posle Kamenara, u 10:30, 18.12.2010. Oblacenje odijela i krecemo u koloni ka Domu Mladost gdje nas ocekuju u 11h. Slijedi podjela poklona i druzenje sa djecom, a kompletan dogadjaj se zavrsava izmedju 12 i 13h.
Posto su najave fantasticne sto se broja tice, bice nas dosta izgleda izmedju 30 i 40, za sada,
- Kotorane, Risnjane i Tivcane neka koordinira Borko Zukic
- Budvane, Ulcinjane, Barane - Vlado Bulatovic i Vukan Tomovic,
- Podgoricani i Niksicani, - Ivan i Vlado, ja cu biti tu.
Njima se mozete obratiti za odijela i sve ostalo.
Molim vas da postujemo red u koloni, nosenje kacige, i da jednim lijepim defileom dodjemo do Doma. Obzirom da ce biti medija koji ce snimati, moramo da se pokazemo da smo fini, a mi to jesmo, jel da?
Salu na stranu, zbog sigurnosti i kompletnog dogadjaja, molim vas da to ispostujemo.
I kad stojim tesko me pratiti...