dr_mandic wrote:vjerujem da ce ovaj maksimalno ljudski gest preci u tradiciju i svake godine sve brojniji da cemo biti, ali velika je sramota da se iz cijele hercegnovske opstine odazove samo par motorista... ljudima iz podgorice, ulcinja, bara, petrovca, budve, kotora i tivta nije bilo ni hladno ni daleko da dodju ali nama jeste

nadam se sledecoj godini sa ljepsim obicajima...
Svaki početak je težak, a progres spor i trnovit. Ove godine je bilo samo par, iduce ce biti par x2, itd. itd... bice to dobro
Inace, stranica na kojoj smo pisali o akciji nije mala previse ucesnika, ljudi nisu pisali, nisu raspravljali, nije bilo nekog velikog interesovanja, ja sam se iskreno plasio da nas nece biti preko 15-tak. Kad ono... medjutim...
Iduće godine ćemo napraviti sve mnogo bolje i efektnije, sa dužim defileom koji je bio fenomenalan, reakcije ljudi i djece pored puta, stvarno prelijepo.
Doduše, datum i vremenski uslovi sve diktiraju, a onda to mnogo komplikuje organizaciju...
Bice bolje iduce godine...
Tattoo wrote:Da ne gnjavim mnogo sa rijecima hvale za gostoprimstvo i radost djece koju su pokazali , kao i rijecima hvale za sve koji su pomogli ovu fenomenalnu akciju ...
BILO JE ZADOVOLJSTVO I ČAST UČESTVOVATI U PRVOJ AKCIJI
"MOTO DEDA MRAZOVI" U CRNOJ GORI !!!
Nemoj brate!
Ti kad počneš..... aoo..
I kad stojim tesko me pratiti...