Mnogi su na APN 6 postarski naucili da voze...Dok ciko postar uruci majki kakvo pismo ili djecji dodatak - aj ti mali vozi
motor jedno po ure...
Ma sprdam se....
In_Utero wrote:Inace, ja sam naucio da vozim na Jawi od 350 ccm...kakav je to slomivrat od motora bio...
Povuci rijec, bila je to tada daleko najbolja kombinacija. Sto bi mi radili da nije nje bilo ......
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Povuci rijec, bila je to tada daleko najbolja kombinacija. Sto bi mi radili da nije nje bilo ......
Ma šalim se ja, za Jawu me vežu samo lijepe uspomene, mada sam par puta sa nje provjeravao čvrstinu asfalta iz doba socijalizma...
A imali smo čak i pošalicu kojom smo zezali vlasnika motora (nas 5-6 drugara se učilo voziti na tom motoru)...pogledaj mu glave, kao motor od Jawe
'Back in Europe, the factory was focusing on doing more business with some of Europe’s premiere motorcycle brands. Because of TOMOS’s strict adherence to quality, a contract was signed with Germany’s BMW to produce component parts for some of its units. That production continues today from Koper.'
Te s toga Tattoo vrlo je vjerovatno da po koji dio cuvenog APNa se nalazi u tvom malom GSu, sto je naravno pohvalno obaziruci se na poudanost i reputaciju Tomosa cemu i svaki postar moze da posvjedoci
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
djodja wrote:Te s toga Tattoo vrlo je vjerovatno da po koji dio cuvenog APNa se nalazi u tvom malom GSu, sto je naravno pohvalno obaziruci se na poudanost i reputaciju Tomosa cemu i svaki postar moze da posvjedoci
Prave li i "rukostupe" za istog ......bio bi mu onda F650GS Čakor
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima