prebrzo ti odustade od ktma, a jos je bilo i podrske za izbor. Mene bog nije mogao odgovoriti da kupim ovo sto vozim sada kao i vecinu kad je u pitanju prvi motor : )
Btw prodaje se jedan kakv trazis. Vidjeh u vijestima danas 10000e mislim 2008g
Pomoc pocetniku oko prvog velikog motocikla
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Re: Pomoc pocetniku oko prvog velikog motocikla
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Dzabe, samo kad se moze nac.caesar wrote:prebrzo ti odustade od ktma, a jos je bilo i podrske za izbor. Mene bog nije mogao odgovoriti da kupim ovo sto vozim sada kao i vecinu kad je u pitanju prvi motor : )
Btw prodaje se jedan kakv trazis. Vidjeh u vijestima danas 10000e mislim 2008g
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
Bacchanalian
- Stoper

Vecina kaze da je KTM prilicno tezak za vozit (posebno na male brzine). Ja u zivotu nisam sjeo na njega pa pretpostavljam da to pricaju ljudi koji su ga probali jer im nije ni iz dzepa ni u dzep, jedino cine dobro djelo pomazuci pocetniku kao ja
.
Cijena od 10000
. Sad dolazim u iskusenje da ga kupim, registrujem i prodajem i to po cijeni od 7000 (nema tackice jer je bio garaziran).
Moram se jos jednom zahvalit svima sto ucestvuju u ovoj temi i pomazu mi pri donosenju odluke.
Cijena od 10000
Moram se jos jednom zahvalit svima sto ucestvuju u ovoj temi i pomazu mi pri donosenju odluke.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Jos cu jednom pokusat bit pametan
, svudje ali svudje diljem ove nase planeta KTM kupuje onaj ko zna sto oce i da oce puno i zestoko i divlje i....sem kod nas ktm ponekad kupuju sminkeri jer je skup i voze ga dok ih ne rastrese ili crkne od voznje na vr gasa jer za to nije ni napravljen. Ti drugar koliko god mislio da znas sto oces vjeruj mi da nije tako . Kupi nekog horneta, fazera, gsr, dok ne vidis sto hoj , to je zlatna sredina pa mozda tu i ostanes, mozda se vratis na skutere, mozda pozelis vise brzine pa predjes na RR, ako pozelis poprecke i puno drifta e onda ktm. Premda ima i onih KTM motora po kojima je ktm prepoznatljiv svudje u svijetu i koji cine 95% proizvodnje ktma sem kod nas , ja licno preferiram te
poz
+1389+
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Bacchanalian wrote:Vecina kaze da je KTM prilicno tezak za vozit (posebno na male brzine). Ja u zivotu nisam sjeo na njega pa pretpostavljam da to pricaju ljudi koji su ga probali jer im nije ni iz dzepa ni u dzep, jedino cine dobro djelo pomazuci pocetniku kao ja.
Cijena od 10000. Sad dolazim u iskusenje da ga kupim, registrujem i prodajem i to po cijeni od 7000 (nema tackice jer je bio garaziran).
Taj od 10.000e, nije obican KTM990, to je KTM990R, dakle, sportskije i skuplje vjesanje, plus, mislim da ima full Akrapovic izduv, dakle, u startu je bar 2500e skuplji...
A taj model koji ti gledas, em nije R, em je 950, model iza ovog 990R....
I kad stojim tesko me pratiti...
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Svaka cast na komentarima i sto ste ovoga momka odgovorili od kupovine tog KTM-a..
Ja ga nikad nisam vozio , ali jesu par mojih prijatelja i kazu da je to opaka i nervozna zvijer..
Takav motor naravno da ima svoje ljubitelje , ali to nikako nije sprava za pocetnike..A pogotovo ne za mlada coveka...
Ja ga nikad nisam vozio , ali jesu par mojih prijatelja i kazu da je to opaka i nervozna zvijer..
Takav motor naravno da ima svoje ljubitelje , ali to nikako nije sprava za pocetnike..A pogotovo ne za mlada coveka...
Putovati je dva put zivjeti...
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
evo ja sam danas u vijestima vidio oglas za yamahu xj6n i za isto vrlo lijep motor za pocetnika kawasaki er6n...tako da pogledaj...mislim da je jamaha 2010 god i da je nesto oko 4800e a kwasaki oko 3300e al je 2007 malo presao...raspitaj se ukoliko te zanima....
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
ja bi se zaplakao i kao pocetnik uzeo street triple obican...ne R
boze sacuvaj ....i da covjek uziva dok vozi
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- Space Director
- NLB Moderator
ZoranM wrote:Svaka cast na komentarima i sto ste ovoga momka odgovorili od kupovine tog KTM-a..
To je to, slazemo se
- Space Director
- NLB Moderator
http://www.motorevija.com.hr/test/mai-l ... -zna-bolje" onclick="window.open(this.href);return false;jagerbd wrote:ja bi se zaplakao i kao pocetnik uzeo street triple obican...ne Rboze sacuvaj ....i da covjek uziva dok vozi
Evo jedan tekst na tu temu...
Cak i za ostrog vozaca, prava mjera je Street Triple