NIKOV predlog za mjesecno okupljanje
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Re: NIKOV predlog za mjesecno okupljanje
Moja teorija je da je krenuo u biznis prodaje skutera do 50ccm... ili bar stampanja saobracajnih znakova 
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
sad ce 50cc prodaja da probije krov
ahah hpotraznja da skochi pakao
daj ljudi ne kroz PG nego nedje u Konak npr je zvek. jagnjetina ispod sacha, fina atmosferica, chist vazduh extra
to na ljeto moze ;D
daj ljudi ne kroz PG nego nedje u Konak npr je zvek. jagnjetina ispod sacha, fina atmosferica, chist vazduh extra
to na ljeto moze ;D
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
http://www.facebook.com/stexmne
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Gasho wrote:ja bih najradije da mi je sto dalje od kuce kako bih mogao vise da vozim.
Samo ne AND1 jer je ovo Miomir M. Komunalni namjerno zabranio voznju po centru kako se ne bi okupljalu u Carine ili Irski , vec kod njega u AND1 .... jos jednatorija zavjere,a ?
tachno se vidi da ti je choper u krvi...razmishljaaaash...a shto se tiche M.M.M,fu.. them.
Ja bi predlozio u VIRTU,kod M.M.(Miomira OBICHNOGA Mugoshe) da pizdi M.M.M. shto nismo kod njega,a i zashticeni smo tamo!
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Samo da pozavrsavamo ovo oko ovoga protesta i davanja krvi pa se punom parom posvecujemo organizaciji svega ovoga
.
Hvala na podrsci
Hvala na podrsci
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
shajo
- Grijač guma

- Vozim: xrv750 rd04
kawasaki 250r
ako cete na nijagaru onda ovi motoristi s preko morache neka krenu ujutro 
da zaobidju ovaj zabran
da zaobidju ovaj zabran
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ima jedna kafana od cetinja prema lovcenu, na 4 km od grada, mozda znate, na jednom duzem pravcu, mjesto se zove Paprat. Tu ima mjesta za parking, daleko od guzve i graje i moze se sprdnja [ravit, da nikome ne smetate a ima i dvije staze za bocanje, ko voli. Ljeti je tamo ljepota, pa mozda da porazgovarate sa gazdom, pa da vidite oce li vam dati neke dobre cijene...
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Protest maknusmo sa dnevnog reda, idemo dalje!N-i-k-O wrote:Samo da pozavrsavamo ovo oko ovoga protesta i davanja krvi pa se punom parom posvecujemo organizaciji svega ovoga.
Hvala na podrsci
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- cetinje086
- Grijač guma

- Vozim: MOTO MORINI Corsaro
To prema Lovcenu je obicna kafana, a mislim da bi se nakon nekoliko skupljanja pobunili ljudi cija je zemlja okolo ( zbog parkinga jer je sve privatno vlasnistvo okolo ). Znam iz iskustva jer je to moja teritorija. A kafana je sasvim obicna, mada ako ima jos neku veliku zelju da to bude bas to mjesto, neka bude.
What goes around comes around
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Posto je to tvoja teritorija, vjerujem da cemo prihvatiti tvoj stav... Neki drugi predlog? JA bi nesto uz rijeku kakvu ili sumucetinje086 wrote:To prema Lovcenu je obicna kafana, a mislim da bi se nakon nekoliko skupljanja pobunili ljudi cija je zemlja okolo ( zbog parkinga jer je sve privatno vlasnistvo okolo ). Znam iz iskustva jer je to moja teritorija. A kafana je sasvim obicna, mada ako ima jos neku veliku zelju da to bude bas to mjesto, neka bude.
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Mozda bi bilo lijepo da bude Rijeka Crnojevica?
...Prelijepo je mjesto a opet nije predaleko, prelijepi pogledi na putu do tamo, pored vode je,
parkinga koliko oces i ima 2-3 restorana lijepa!
Ljudi sa svake strane mogu da dodju tamo, recimo ako dolaze iz pravca Sozine mogu preko Ljubotinja
sa one strane Virpazara direktno doc do Rijeke Crnojevica da ne moraju prvo u Podgoricu
pa tamo i ljudi koji su iz pravca Budve takodje, vozicemo se i mi iz Pg fino...
Taman je nekako na sredinu a super je, svjez vazduh, ljeti nije pretoplo, mozemo se i okupat ponekad
ljetos kad zavrsimo okupljanje i druzenje samoinicijativno u povratku (ko oce da svrati do Karucha) itd...
To je moj predlog...
...Prelijepo je mjesto a opet nije predaleko, prelijepi pogledi na putu do tamo, pored vode je,
parkinga koliko oces i ima 2-3 restorana lijepa!
Ljudi sa svake strane mogu da dodju tamo, recimo ako dolaze iz pravca Sozine mogu preko Ljubotinja
sa one strane Virpazara direktno doc do Rijeke Crnojevica da ne moraju prvo u Podgoricu
pa tamo i ljudi koji su iz pravca Budve takodje, vozicemo se i mi iz Pg fino...
Taman je nekako na sredinu a super je, svjez vazduh, ljeti nije pretoplo, mozemo se i okupat ponekad
ljetos kad zavrsimo okupljanje i druzenje samoinicijativno u povratku (ko oce da svrati do Karucha) itd...
To je moj predlog...