Moto Party Ulcinj 2009.
- Mali
- Stoper

- Vozim: Aprilia SL 750 Shiver
Keeweay 250 ATV ;)
Re: Moto Party Ulcinj 2009.
Zanimljiv povod za lijepi djir, bitno je nac razlog za okupljanje a sve ostalo dodje samo od sebe 
Umjetnost je voziti dugo, a ne brzo!
-
sasa086
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha TDM 900
Mali Bozo je izgubio pasos ali je pronadjen i predat u policiju.Tamo su ga pokupili Staari Rokeri na povratku iz Crne Gore i poslali ga postom na cemu im zahvaljujemo jos jednom i ovim putem.Galiot wrote:Neko od Vas je bio izgubio dokumente prošle godine na Hvaru. Kako ste to rešili,šta je bilo?sasa086 wrote:Sreli smo se sa Piratesima kad smo isli prosle godine na Hvar.
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Znam da je pasoš nađen na trajektu,Trebinjci su zvali mene da li znam ikoga od vas ali tada nisam znao kako da stupim u kontakt sa vama pa su rekli da će vas sačekati i predati vam dokumenta. Mislio sam da je tako i bilo...sasa086 wrote:Mali Bozo je izgubio pasos ali je pronadjen i predat u policiju.Tamo su ga pokupili Staari Rokeri na povratku iz Crne Gore i poslali ga postom na cemu im zahvaljujemo jos jednom i ovim putem.Galiot wrote:Neko od Vas je bio izgubio dokumente prošle godine na Hvaru. Kako ste to rešili,šta je bilo?sasa086 wrote:Sreli smo se sa Piratesima kad smo isli prosle godine na Hvar.![]()
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-
sasa086
- Biker wannabe

- Vozim: Yamaha TDM 900
Mi smo bez dokumenata usli u Bosnu, a onda slucajno sa Rokerima okrenuli telefonom policiju koja je rekla da su dokumenta kod njih.Dogovorili smo sa njima da ih Rokeri pokupe kad prodju i posalju postom.Tako je i bilo. A onda je vuk pojeo Crvenkapu. Salim se. Znas li ko su ti Trebinjci da se bar zahvalimo 
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Uh,mislio sam da necu morati objašnjavati ali evo: Dokumente je našao momak ,zaboravio sam iz kojeg je kluba,pa je zvao Maja iz m.k."TNT" iz Trebinja koji je zvao mene pa pošto nismo znali doći u kontakt sa Vama,oni su odlučili da će riješiti stvar,ti momci koji su ga našli,a sad se više ne sećam ko je u pitanju.
Ma samo kad je sve na kraju ispao dobro,da ste došli do dokumenata.
Ma samo kad je sve na kraju ispao dobro,da ste došli do dokumenata.
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-
sadiul
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki ER5
Evo da neko iz "Mc Pirates" nesto detaljnije objasni u vezi Moto Party Ulcinj 2009.
"Mc Pirates" postoji vec dvije godine i redovni smo posjetioci moto skupova u Srbiji, Hrvatskoj,Bosni i Hercegovini itd...
Nas klub je clan "Moto Asocijacije Srbije" primljen ove godine posto znamo da Crnoj Gori ne postoji Moto Asocijacija.
Kao tek primljeni clan dobili smo termin za organizaciju moto party-ja 29-30. maj.
Mjesto odrzavanja party-ja je "Plaza Safari" - Velika Plaza.
Ujedno svima zelim dobrodoslicu!
"Mc Pirates" postoji vec dvije godine i redovni smo posjetioci moto skupova u Srbiji, Hrvatskoj,Bosni i Hercegovini itd...
Nas klub je clan "Moto Asocijacije Srbije" primljen ove godine posto znamo da Crnoj Gori ne postoji Moto Asocijacija.
Kao tek primljeni clan dobili smo termin za organizaciju moto party-ja 29-30. maj.
Mjesto odrzavanja party-ja je "Plaza Safari" - Velika Plaza.
Ujedno svima zelim dobrodoslicu!
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Jedno pitanje: Zašto morate biti u neku asocijaciju, i što dobijate time...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
-
sadiul
- Grijač guma

Evo da odgovorim na pitanje (Zašto morate biti u neku asocijaciju, i što dobijate time...).
Kao sto je vec poznato moto skupovi se odrzavaju u svim zemljama naseg okruzenja,nase je misljenje bilo da bi trebalo i u Crnoj Gori napraviti
dobar moto skup.
Prema informacijama koje smo dobili, u Crnoj Gori ima samo dva zvanicno registrovana moto kluba i ne postoji mogucnost osnivanja moto asocijacije
kod nas.Vjerovatno vecina clanova foruma zna da je Moto Asocijacija Srbije (MAS) organizacija od pedesetak clanova to jest klubova.
Nasa je procijena bila da bi trebalo da se uclanimou MAS kako bi dobili mjesto u zvanicnom kalendaru za 2009 godinu, sto nam je i uspjelo.Ukratko
sve u smislu sto kvalitetne organizacije moto skupa i sto masovnije posjete!
Nadam se da sam uspio da odgovorim na postavljeno pitanje.
Kao sto je vec poznato moto skupovi se odrzavaju u svim zemljama naseg okruzenja,nase je misljenje bilo da bi trebalo i u Crnoj Gori napraviti
dobar moto skup.
Prema informacijama koje smo dobili, u Crnoj Gori ima samo dva zvanicno registrovana moto kluba i ne postoji mogucnost osnivanja moto asocijacije
kod nas.Vjerovatno vecina clanova foruma zna da je Moto Asocijacija Srbije (MAS) organizacija od pedesetak clanova to jest klubova.
Nasa je procijena bila da bi trebalo da se uclanimou MAS kako bi dobili mjesto u zvanicnom kalendaru za 2009 godinu, sto nam je i uspjelo.Ukratko
sve u smislu sto kvalitetne organizacije moto skupa i sto masovnije posjete!
Nadam se da sam uspio da odgovorim na postavljeno pitanje.
- Gasho
- NLB Moderator
- Vozim: Biciklo...
Ušli ste u zvanični kalendar moto skupova Srbije...
Je li tako ?
Zašto niste mogli i bez učlanjenja u MAS ?
Ne mislim u kalendar Srbije, nego uopšte, da se ubacite u kalendar moto skupova u regionu...
Je li tako ?
Zašto niste mogli i bez učlanjenja u MAS ?
Ne mislim u kalendar Srbije, nego uopšte, da se ubacite u kalendar moto skupova u regionu...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
sadiul
- Grijač guma

Koliko ja znam ne postoji kalendar moto skupova za citavi regijon, nego samo u okviru asocijacije to jest drzave.
Kao clan organizacije kao sto je MAS, organizacija moto skupa mnogo je ozbilnija moraju da se ispostuju neka pravila koja vaze za sve
organizatore skupa.Svaki se skup ocijenjuje i za losu organizaciju oduzima se pravo na organizaciju moto skupa.
Ako iz organizatora stoji asocijacija, veca je mogucnost da bajkeri dodju u vecem broju nego na neki samostalni moto skup.
Nadam se da ce kod nas u Crnoj Gori u buducnosti osnivati sto vise moto klubova pa da imamo moto asocijaciju da bude i vise uspjesnih moto skupova
kod nas.Zalosno je da kada u kontaktu sa bajkerima iz regijona kazu da se kod nas u Sutomore pravi najgori moto skup.
Kao clan organizacije kao sto je MAS, organizacija moto skupa mnogo je ozbilnija moraju da se ispostuju neka pravila koja vaze za sve
organizatore skupa.Svaki se skup ocijenjuje i za losu organizaciju oduzima se pravo na organizaciju moto skupa.
Ako iz organizatora stoji asocijacija, veca je mogucnost da bajkeri dodju u vecem broju nego na neki samostalni moto skup.
Nadam se da ce kod nas u Crnoj Gori u buducnosti osnivati sto vise moto klubova pa da imamo moto asocijaciju da bude i vise uspjesnih moto skupova
kod nas.Zalosno je da kada u kontaktu sa bajkerima iz regijona kazu da se kod nas u Sutomore pravi najgori moto skup.