Enduro vikend-Kapetanovo jezero i Sinjajevina
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: Enduro vikend-Kapetanovo jezero i Sinjajevina
Hmm, vala bas, motor mu onakav, a ooon...
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- rRicy
- Stoper

- Vozim: Triumph Daytona 675
a gdje moze da se nabavi/kupi/ukrade ova 'ebacka NLB majica, ako nije tajnasLowRider wrote:Hmm, vala bas, motor mu onakav, a ooon...
Samo 4 miliona ljudi ima sreću da živi u Bosni i Hercegovini, ostali nemaju tu sreću... ali zato imaju sve ostalo!
- Zoran NK
- Stoper

- Vozim: Yamaha super tenere-stara dobra
Svaka čast momci.Da ja imam odgovornijeg direktora kluba i ja bih ovako.Koji su uslovi za prelazak u vaš klub 
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
hahahahaha
e pa vidis ovo...

e pa vidis ovo...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
za takvog rostilj majstora nema uslova!! ali imas ti dobrog direktora, no je problem sto mu se dopalo dupe da soli !!!Zoran NK wrote:Svaka čast momci.Da ja imam odgovornijeg direktora kluba i ja bih ovako.Koji su uslovi za prelazak u vaš klub
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
VeDzA wrote:Ja nisam bio nikad,ali mislim da se skrece posle mostica lijevo,kad se vec spusti sa magistrale u MedjurijecjeSpace Director wrote:Endurasi, svi ste mafijasi!
Svaka cast, ja sam se zajebavao da moram proci Durmitorski prsten sa svojim motorom, pa da se ne falite offroadom vise, ali ovo je stvarno za postovanje iz dva razloga. Jedno je sigurno naporan put, a drugo je izbor lokacije. Ja sam u nedelju bio u Kanjon Mrtvice, ali pjeske, i nisam stigao do kraja, kuda ste stigli do Veljeg Dubokog? Moram vas oko toga konsultovati. Elem, izbor lokacije, perfektan, priroda je bolestina, ja sam vec poceo da pribavljam opremu za planinarenje, kad vec ne mogu motorom, mogu pjeske!
Svaka cast!? A za Velje duboko se samo produzi pravo,i penje se asfaltom,a kasnije makadamom...
To je to onda, za kanjon se ide lijevo i odatle pocinje pjesacka staza, kojom sam ja isao. Ali moze se i makadamskim putem kojim bez problema idu mala auta do nekih kuca, a odatle dalje ka kanjonu koji je predobar za obici.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Space Director wrote:VeDzA wrote:Ja nisam bio nikad,ali mislim da se skrece posle mostica lijevo,kad se vec spusti sa magistrale u MedjurijecjeSpace Director wrote:Endurasi, svi ste mafijasi!
Svaka cast, ja sam se zajebavao da moram proci Durmitorski prsten sa svojim motorom, pa da se ne falite offroadom vise, ali ovo je stvarno za postovanje iz dva razloga. Jedno je sigurno naporan put, a drugo je izbor lokacije. Ja sam u nedelju bio u Kanjon Mrtvice, ali pjeske, i nisam stigao do kraja, kuda ste stigli do Veljeg Dubokog? Moram vas oko toga konsultovati. Elem, izbor lokacije, perfektan, priroda je bolestina, ja sam vec poceo da pribavljam opremu za planinarenje, kad vec ne mogu motorom, mogu pjeske!
Svaka cast!? A za Velje duboko se samo produzi pravo,i penje se asfaltom,a kasnije makadamom...
To je to onda, za kanjon se ide lijevo do livade koja je odmah iznad rijeke, a odatle pocinje pjesacka staza, kojom sam ja isao. Ali moze se i makadamskim putem kojim bez problema idu mala auta do nekih kuca, a odatle dalje ka kanjonu koji je predobar za obici.
I kad stojim tesko me pratiti...
- sLowRider
- Test vozač kaskader

Zoran NK wrote:Svaka čast momci.Da ja imam odgovornijeg direktora kluba i ja bih ovako.Koji su uslovi za prelazak u vaš klub
Bogumi, ako te direkor vase komunisticke partije cuje ima da popijes disciplinsku
Samo da izadje iz vode
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
NK adventure klub je promijenio logo, po novome na slici su lexus i majbah 
+1389+
- sLowRider
- Test vozač kaskader

rRicy wrote:a gdje moze da se nabavi/kupi/ukrade ova 'ebacka NLB majica, ako nije tajnasLowRider wrote:Hmm, vala bas, motor mu onakav, a ooon...
Mene ovu neko davno prodade za neke grdne pare, dje je tri godine eo perem kano zlatnu
Sad je to nesto jeftino
Hold your horses, man
Freeride
Freeride