Moto Deda Mrazevi 2011
- P@ka
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha FZ6 Fazer
Re: moto deda mrazevi?
MOŽE evo ja samo cekam, kad će i đe ce ove godine bit akcija, takođe sam za proslogodišnju akciju Bijela… Tu sam da podržim svaku akciju…..

- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
ne moramo odijela nositi, samo kape, il ni to, bitna je dobra volja pomoc akcija, pa za ng posle ng za bozicne praznike, moze za uskrs , svejedno, moze koji god random day na proljece pa se iskupimo za sve propusteno
risk,is what makes life worth living.
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Potpuno se slažem sa Igorom,ovo nije samo jedan dio i treba dati predloge koje su to porodice koje bi trebalo obići,Deda Mrazevi su izmišljeni zbog djece i svako dijete bi voljelo da se iznenadi,da pamti NG onako kao može samo da sanja.I što je neko rekao,kape bi bile sasvi9m dovoljne,a ako nadjemo odijela povoljno,što da ne.caesar wrote:Mozda bi bilo dobro malo istrazivanje odraditi i identifikovati 10-15 najugrozenijih porodica u CG (Nadlezna drzavna sluzba bi dala podatke)i u skladu sa tim isplanirati neku putanju koja bi nam oduzela dan voznje sa pauzama. U tom djiru bi prosli 2-3 veca grada nesto sela usput. Time bi postigli cilj uz medijsku eksponiranost, sto je veoma bitno. Ipak je u duhu deda mrazeva da idu od dimnjaka do dimnjaka, a ne samo na jedno mjesto. Uradili li bi lijepu stvar jer bi bili sigurni da su pokloni u pravim rukama, a i mi bi na takvoj turneju izgledali jako dobro. I ostali predlozi su mi odlicni ali ja sam uvjek za nesto novo i drugacije koliko uslovi dozvoljavaju.
Bankare imamo,neka otvore žiro-račun,neka se odredi cifra koju moramo dati(NPR .20€ minimum) i neka se evidentira svaka uplata.Do petka dati konkretne predloge maršrute i porodica koje treba obići,uručiti im poklon (i to treba dogovoriti a mislim da bi bilo lako) pred Novu Godinu, pa da li novčanu plus paketić,da li nekako drugo...
Krenućemo i sa firmama koje bi mogle donirati pakete,tu nema mnogo troška ali svi dobijaju.
Molim Vas da do 01.12 2011 imamo jasnu sliku,a onda u razradu.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Mislim da vremena ima, mozda ne previse ali svakako dovoljno. Mislim da sebi ne smemo da dozvolimo izgovor da nije moguce.. Pa i prosle godine se secamo da su mnogi govorili nije moguce , pa smo uspeli. nema razloga da tako ne bdue i ove godine 
Sto se mene tice, ja odavde ne mogu mnogo da ppomognem ali cu rado ucestvovati finansijski i doci..
Sto se mene tice, ja odavde ne mogu mnogo da ppomognem ali cu rado ucestvovati finansijski i doci..
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Mislim da ce se ovo tesko organizovat u vecem broju posto samo nekolicina komentarisu a od ostalih nema ni traga ni slova,valjalo bi da se pocne pravit spisak ODMA... Koliko Staljina ovdje ima nijesam znao do sad
,a Kopljasu jos stoji location Podgorica
???
-
zeljko pdg
- Biker wannabe

- Vozim: BMW R1200 GS
Chitajuci predloge zakljucujem da je najvise za Bijelu i moto deda mrazeve. Zasto da ne? Djeca to ochekuju i ove godine, a mislim da je najlakse i organizovati. Neka svako za sebe kupi ili dobavi odijelo i da svi koji hoce da idu ili zele da daju novac iako ne mogu ici, uplate tih 20e na neki ziro racun i to je to. Ako Vesko moze obezbijediti neki paket i to je u redu.
За друге се навија Партизан се воли!
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
moze li se znat kako su se prosle godine skupljale pare?
sto se racuna tice ja cu koliko je sjutra da pitam kako to moze da se zavrsi sa mojom bankom. valjalo bi da se zatvori nakon akcije.a spreman sam i svoj privatni da vam dam pa da uplate pocnu. nemoj da me ko pogresno svati.
sto se porodica tice, mislim da je malo vremena da se nadje 10 porodica. osim ako neko nema to spremno. a i ne napisah, spreman sam da pitam i moju banku da da neki eura. pa koliko god. ali ponovicu, ovo je nasa akcija, a ne od nekog tamo. tako da mi skupljanje tudjih para i nije neka lijepa slika, ali sto se mora drage volje!
i opet da ponovim valjalo bi da neko bude stvarno organizator ili neki odbor itd. da ne bude stihije i nekog rasula. izvinjavam se svima ako zvuci ka da se pravim pametan, nije mi namjera.
sto se racuna tice ja cu koliko je sjutra da pitam kako to moze da se zavrsi sa mojom bankom. valjalo bi da se zatvori nakon akcije.a spreman sam i svoj privatni da vam dam pa da uplate pocnu. nemoj da me ko pogresno svati.
sto se porodica tice, mislim da je malo vremena da se nadje 10 porodica. osim ako neko nema to spremno. a i ne napisah, spreman sam da pitam i moju banku da da neki eura. pa koliko god. ali ponovicu, ovo je nasa akcija, a ne od nekog tamo. tako da mi skupljanje tudjih para i nije neka lijepa slika, ali sto se mora drage volje!
i opet da ponovim valjalo bi da neko bude stvarno organizator ili neki odbor itd. da ne bude stihije i nekog rasula. izvinjavam se svima ako zvuci ka da se pravim pametan, nije mi namjera.
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Poka, prjatelju pravo zboris... Apsolutno je neophodno da neko preuzme inicijativu I koordinaciju (sto ce ga o jadu zabaviti), sto se mene tice podrzacu i ucestvovati u svakom smislu sto god organizujes... (osim organizacionom, I tu koliko budem mogao)...poka wrote:moze li se znat kako su se prosle godine skupljale pare?
sto se racuna tice ja cu koliko je sjutra da pitam kako to moze da se zavrsi sa mojom bankom. valjalo bi da se zatvori nakon akcije.a spreman sam i svoj privatni da vam dam pa da uplate pocnu. nemoj da me ko pogresno svati.![]()
Tako da samo naprijed, racunaj jedan ZA...
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
neka bude i tako,
ako treba ja cu se i u organizaciju ukljucit. ne znam koliko mogu da doprinese i uradim ali .... tu sam za bilo sto. samo me najvise brine sto ne znam jos za sto?
sto se mene tice bijela je prosle godine bila extra (pratio sam koliko se god moglo preko medija i ovog foruma). bilo sto slicno ili isto je ok. samo da se mrdnemo.
i opet da se ponovim
mislim da nije moje da ovoliko mlatim o ovome. ima vas i isksnijih i sposobnijih i itd. ali ako fali vremena ili ruka tu sam samo recite.
i naravno nemam svu opremu (a ni gume) ali vozim ako se dogovorimo!
sto se mene tice bijela je prosle godine bila extra (pratio sam koliko se god moglo preko medija i ovog foruma). bilo sto slicno ili isto je ok. samo da se mrdnemo.
i opet da se ponovim
i naravno nemam svu opremu (a ni gume) ali vozim ako se dogovorimo!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Ja sam prosle godine ucestvovao,ali nisam isao iz licnih razloga.Ove godine mi se ide u Bijelu jer kad sam vidio na TV stvarno je ispalo fenomenalno!
Ipak je to veliki broj djece koje nemaju nikoga da ih zagrli i da poklon,a familije i ako su ugrozene opet imaju zajednicu.
Mislim da i ove godine Bijela je dobar izbor jer ce nam se djeca mnogo obradovat!!!
Ja sam za!
Opet ostavljam prostora da to bude i komanski most ili zabjelo...sve kako se dogovorimo!
Ipak je to veliki broj djece koje nemaju nikoga da ih zagrli i da poklon,a familije i ako su ugrozene opet imaju zajednicu.
Mislim da i ove godine Bijela je dobar izbor jer ce nam se djeca mnogo obradovat!!!
Ja sam za!
Opet ostavljam prostora da to bude i komanski most ili zabjelo...sve kako se dogovorimo!
Last edited by Madza on 22 Nov 2011 20:42, edited 1 time in total.