Svaka cast kolege,svaka cast!!!
Ovoliki odaziv u svom gradu nisam sanjao niti ocekivao!Jos jednom svaka cast junaci,masu vas je bilo!
Lakse je po tastaturi lupat nego po snijegu!
P.S.saka odabranih odradi junacki posao i lijepo se zabavismo!!!
Na muci se poznaju junaci
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Re: Na muci se poznaju junaci
ja lopatam i ispred zgrade i na poslu. Uveli nam radnu opbavezu pa CBCG daje primjer kako se mora cistiti. Ni da je podno grijanje ispred ugradjeno ne bi se bolje ocistilo
. Ali nama nisu pomagali CG NAVY SEALS ka kod MinFin-a no sve sami. Snimili me i na ATLASTV kao lopatam i dao izjavu. Najljepsi sam bio od svih 
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Hocete da ja krenem da probijam sneg od Brodareva pa da se nadjemo kod Kolasina? 
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
A nece se to ponoviti, zavejalo, pa nema dve trake, nema kuda da se pretice na punu 
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
e ja sam cistio oko kuce , bez opreme, nemam robu rukavice nista, skvasio se smrzao se , i taman krenuo da cistim i trotoar , kad prodje bager i fiske sve nazad na trotoar tu sam poludio i digao ruke, tako da ne zamjerite sto nisam dosao,a zvao me je poka iskreno, i svaka cast ekipo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
risk,is what makes life worth living.
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Nemoj zivota ti ..... e ce nam izac na nos ka onaj zemljotreskopljas wrote:Hocete da ja krenem da probijam sneg od Brodareva pa da se nadjemo kod Kolasina?
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Bravo za akciju.
For the record, od subote ujutro ne prestajem da čistim, komšije mi se isprva čudili posle pridružili. Danas smo pokušavali atmosfersku kanalizaciju da očepimo, crkli ka' konji, uspjeh polovičan...
Na kraju nas pita neki lik "a ko vas je angažovao?" - a mrš da ti ne slomim lopatu o glavi, $%"@$%&#...
Opet onaj majmun s grtalicomsparco wrote:taman krenuo da cistim i trotoar , kad prodje bager
For the record, od subote ujutro ne prestajem da čistim, komšije mi se isprva čudili posle pridružili. Danas smo pokušavali atmosfersku kanalizaciju da očepimo, crkli ka' konji, uspjeh polovičan...
Na kraju nas pita neki lik "a ko vas je angažovao?" - a mrš da ti ne slomim lopatu o glavi, $%"@$%&#...
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
vuk wrote:Bravo za akciju.![]()
Opet onaj majmun s grtalicomsparco wrote:taman krenuo da cistim i trotoar , kad prodje bager![]()
Hehe, ja sjutra imam jos jedno 100-150 kubika
A meni prolazi komsija, ulica slijepa, cistac i to nemoguce, ocistih ulicu i sav snijeg ubacih u dvoriste, a on mi na kraju veli: " a sto mace taj snijeg sa ce se bljuzga napravit"
Uh, }>%%\*|€#\#*¥
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Kako rece jedan moj drug: ko ne umije da radi, umije da te posavjetuje 
Izgleda da je svako imao po jednog "DOKTORA NAUKA OPSTE PRAKSE" da ga onako, skrstenih ruku na guzicu nauci kako i sta da uradio
I meni je jedan ispred zgrade solio pamet, sto cu i kako cu. Pri tome malo poogovara komsije, ko i sta kako zna i ne zna, i nauci me da stavim lance samo na jedan tocak

Izgleda da je svako imao po jednog "DOKTORA NAUKA OPSTE PRAKSE" da ga onako, skrstenih ruku na guzicu nauci kako i sta da uradio
I meni je jedan ispred zgrade solio pamet, sto cu i kako cu. Pri tome malo poogovara komsije, ko i sta kako zna i ne zna, i nauci me da stavim lance samo na jedan tocak
I kad stojim tesko me pratiti...