biker tourism Crne Gora, predlog

kalevo82
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Polar Glider - bicikleto

Re: biker tourism Crne Gora, predlog

Post by kalevo82 »

jutros bijahu na jutarnji

http://digitalizuj.me/2012/07/foursquar ... crne-gore/" onclick="window.open(this.href);return false;

... interesantno :think:
Four wheels move the body.
Two wheels move the soul.
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

znam zna, pratim ja i imam foursquare bice implenetiran na neki nacin u ovaj projekat
risk,is what makes life worth living.
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

vidio se sa dizajnerom i dogovorio kako ce plan teci, projekat ce biti skroz aktivan i podignut prije sledece sezone, bice i mobile app , al bez foruma, imace samo link ka ovom forumu, a nadam se do tad da ce ovi forum imati tapatalk, kad se vratim sa odmora poslacu vam smjernice kako ce sve biti organizovano, koja pomoc i info su dobrodosle
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

sparco wrote:vidio se sa dizajnerom i dogovorio kako ce plan teci, projekat ce biti skroz aktivan i podignut prije sledece sezone, bice i mobile app , al bez foruma, imace samo link ka ovom forumu, a nadam se do tad da ce ovi forum imati tapatalk, kad se vratim sa odmora poslacu vam smjernice kako ce sve biti organizovano, koja pomoc i info su dobrodosle
a dje ces na odmor :)
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

bicu nedje na po puta izmedju tebe i hrvatske ;) ,

ontopic od prvog oktobra se starta sa svim potrebnim informacijama za prikupiti , pa onda idemo dalje svi cete biti obavijesteni kad mi dje sto treba po gradu i slicno ,
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

bravo majstore. eto karike, motivacije imaš, vremena isto tako, a logistiku traži pa ćemo pomagat koliko možemo
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

znas kako svi sajtovi u cg manjkaju sa informacijama po nekom osnovu, i mnogi ljudi kiksaju pustajuci sajt bez info samo da se krene, tu ide jedna jako velika pojava na netu, udjes jednom i nikad vise na isti sajt, ja sam rekao da ce uz dizajna sajta uporedo ici prikupljanje svih bitnih informacija za cg i bikere, i onda sve odjednom biti pusteno zajedno sa mobile app verzijom, s toga, prava informacija i obilnost istih je kljuc uspjeha , i da bude visestruka korist portala, dakle da sami sebi neke reklame uradimo,a imace i dio za banere sponzora , ako ih bude ;)

dakle do prvog oktobra makar koga ne mrzi po regiji neka posalje sve sto zna za sad a to je sledece
1. svi moto klubovi , dakle sve sto znate da su aktivni sa kontaktom, adresom ili sajtom odnosno fb stranicom, i sjedistem u smislu kafica i dje vec sjede
2.svi servisi za motore u cg koje znate takodje adrese kontakt
3.svi biker friendly apartmani i klubovi i slicno koje znate, mislim da ima po primorju dostina, sa sve popustima ako ih ima
4. pozeljno je da ako imate neke svoje objekte koji mogu doprinijeti necemu a da vam se ljudi upute posaljete

pa ako vas ne mrzi na mail ako mrzi odje kacite
motomontenegro@gmail.com

dakle jos jednom sajt ce imati mobile app, interaktivne mape i lokacije, g+ fb, 4square i sve potrebno u danasnje vrijeme , pri cemu 4 square ce biti zasebno organizovan ko ima smart fon stavi ga umrezimo se i kad se vozamo i svrnemo nedje kod nekog sa spiska utefterimo to
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by sparco »

p.s. ovo je i test da se vidi kolko je ljudi zainteresovano za ovako nesto (i recon not too much ) ;)
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

ice wrote:Tattoo, ajde da te zamolim da sačuvamo ove forume od offova makar na temama koje su van "kontejnera", nebitno ko je započeo Sparco, Marko Janko ...
Ova tema nije loša i mogla bi da zaživi ako čovjek ima živaca i ideja.
Molim te nemoj više offovat van Kontejnera, ni ti ni Boško ni Sparco zajedno s vama
uprava se vratila s odmora :geek:
Pusti Ivane ljude da se malo sale, znaju se medju sobom pa ih ne treba branit jedne od drugih ( umiju oni to sami, nece jedni drugima ostat duzni kunem ti se ) a i nama, sada na kraju sezone razbijaju monotoniju .... i sto je najvaznije , jos nijesam vidio da su "digli" nekoga ko nije iz toga drustva a i ucestvovali su i inicirali mnoge akcije NLB foruma.

Ko se šali zlo ne misli, a šalu je Bog stvorio ... :)

tema je odlicna i treba je podrzat i pomoc
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Me s cini da se odje desava dps, milo momir rascjep :)
Salu na stranu, zasto bi se radio novi sajt, eto no limit bajkers prva strana je poprilicno prazna i ne mijenja se odavno, ostale podstrane su prakticno prazne. Dodati tu sve sto treba itd itd, zasto rasipati i praviti sto stvari kad je ovo mjest prepoznato kao crnogorski motoristi i mjesto gdje mozes dobiti sve info.
Ako je do zasluga i to, VELIKIM CRVENIM SLOVIMA ispisati ime coeka koji je kriv za sve to.
Srdacan pozdrav.
Hold your horses, man
Freeride
Post Reply