Moto Deda Mrazevi 2012 ! Vrijeme je! :-)

Locked
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Moto Deda Mrazevi 2012 ! Vrijeme je! :-)

Post by DrMracni »

wulfy wrote:Sjutra se vraćam u CG pa će biti i nešto kontretnije ;)
toj djeci stvarno mnogo znaci, znam da smo svi u obavezama ali ipak... ne bi valjalo da smo sebicni...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
RRRRRRRR
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Pedale :-)

Post by RRRRRRRR »

Ja uplatih danas pare na racun pa nek ide kamata dok krene akcija :-D
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Na koji racun si uplatio?
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
dinamik
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: sve

Post by dinamik »

evo i mene.
primjećujem da se javljaju ljudi koji nisu do sada učestvovali u ovim akcijama,od skora su na forumu i slično.
Mislim da su akcije predhodnih godina bile veoma djelotvorne i ne treba sad izmišljati toplu vodu,jednostavno treba odrediti cilj i obezbijediti sredstva.
Ljudi koji su maximalno bili uključeni u sve ovo ranijih godina i dalje su tu,i ne treba na ovom mjestu skupljati neke poene na račun toga što se neko zalaže za stvari koje su rađene i koje će se i dalje raditi,jer je ovo prvenstveno humanistička družina, i pored svih lajanja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: okolo i neujedanja. :P
Samim tim,mislim da smo i dalje na pravom putu i kad se Asocijacija Moto Klubova CG konstituiše, :clap: :clap: :clap: ,nadam se što prije,tada ćemo vidjeti ko će sve i za koji period,od ovih DUŠEBRIŽNIKA realizovati uplate.
Toliko od mene,ja sam,doduše,učestvovao finansijski,ali nisam uspijevao da se uklopim sa vremenom,što zbog Miceva a što zbog drugih faktora.
UZDRAVLJE I štedite dah! :)
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

dinamik wrote:evo i mene.
primjećujem da se javljaju ljudi koji nisu do sada učestvovali u ovim akcijama,od skora su na forumu i slično.
Mislim da su akcije predhodnih godina bile veoma djelotvorne i ne treba sad izmišljati toplu vodu,jednostavno treba odrediti cilj i obezbijediti sredstva.
Ljudi koji su maximalno bili uključeni u sve ovo ranijih godina i dalje su tu,i ne treba na ovom mjestu skupljati neke poene na račun toga što se neko zalaže za stvari koje su rađene i koje će se i dalje raditi,jer je ovo prvenstveno humanistička družina, i pored svih lajanja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: okolo i neujedanja. :P
Samim tim,mislim da smo i dalje na pravom putu i kad se Asocijacija Moto Klubova CG konstituiše, :clap: :clap: :clap: ,nadam se što prije,tada ćemo vidjeti ko će sve i za koji period,od ovih DUŠEBRIŽNIKA realizovati uplate.
Toliko od mene,ja sam,doduše,učestvovao finansijski,ali nisam uspijevao da se uklopim sa vremenom,što zbog Miceva a što zbog drugih faktora.
Upravo sve ovo sto si nabrojao sam i ja rekao. Niko odje ne izmislja toplu vodu, vec samo pokusavamo da se ukljucimo i mi "koji do sada nismo ucestvovali, od skoro smo na forumu". Apsolutno se ne radi ni o kakvom sakupljanju bodova, jedini cilj sve ove price je da i nas nove ukljucite u akcije koje organizujete, jer mi prije svega ne znamo ni sto radite ni da li radite ako o tome ne pricate. Oce li to u ovom slucaju bit uplata ili ce bit neki drugi vid pomoci, potpuno je nebitno, dok god se ide ka jednom jedinom cilju, a to je pomoc onima kojima je zaista potrebna.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

dinamik wrote:evo i mene.
mi smo svi odje iz jednog razloga, ljubavi prema motorima i voznji, i moram priznati da nijesam mozda shvatio sve sto si htio reci :)
slobodno javno reci ko su druzebrinici koji zele dobro djeci, odje smo svi jednaki. ja svaku inicijativu postujem bez nje bi smo vjerovatno bili na dnu evolucijske ljestvice :)
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Nema price nabodi ga odmaaa
+1389+
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

ok, izvinjavam se što nas nema da se javimo ovim povodom, ali se ne javljamo ne zato što nešto potajno organizujemo već zato što je tek krenulo sa nekom pričom oko organizovanja ovog događaja, dakle sve je svježe još.
ja kao ja, rekao sam već Rvašaninu, vremena nemam da se bavim organizacijom kao do sad, ali Wulfy je preuzeo dosta toga na sebe i sad padaju dogovori kad bi bilo ako bude uopšte...
Uglavnom, na nama ostaje da vam damo detalje oko svega - ima li događaja, ako ima kad je i ako treba koliko treba da se donira da se kupe određeni paketići ili što li već..
Praštajte još jednom i javljamo se čim dogovorimo nešto konkretno
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

Dusebriznici? Nije to lose ime za novi MK :D
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
Locked