RAFTING

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: MAJ - DRUZENJE - RAFTING

Post by DrMracni »

najjeftinija varijanta je da se spustimo motorima skroz do nule, mislim da se tako zove,tj odakle se i krece na dnevno spustanje, odmah je uz taru, i prelijepo je. vode ima, vatre cemo ponijeti :D i to je sve sto bi nas kostalo sa satorima. to je takodje savjet druga mi koji je skiper, i bavi se time. i on bi se rado prizdruzio... steta sto mu je komp riknuo pa ne moze jos uvijek da se prikljuci ovoj zajednici. takodje je savjetovao da se kod vujanovica ne spustamo skroz do kampa, bez ko ima kros jer je tih 50m jako ostar makadam. mislim da je spustanje sa ruckom 30e bar je tako prosle g bilo, a visednevno, ako mislimo isto, dje se krece sa zabljaka je oko 200e ali to treba provjeriti jer nijesam siguran
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

A mogu se valjda motori ostaviti tih 50m, ne mora se valjda skroz do na splav doci motorinom?!?!
I kad stojim tesko me pratiti...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Direktore okle si ti častiti , ako se ne parkiram na splav ja ne idem a a samnom će se složit i sva Pgd . ;) poz
+1389+
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

I šire... :mrgreen:
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Heheh, NikGold, da znas da se i ja nekad zapitam...
Pruzi mi se prilika da odvalim lika od zajebancije, ali ja kao da nisam sa Zabjelo... Umjesto da ga odvalim, pa da mu posle kazem: Salenje je bilo... :)
I kad stojim tesko me pratiti...
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Drugari,

Tara, rafting, odlicna ideja, slazem se sa Nik Gold-om, bili smo zajedno na toj avgustovskoj turi, najekstremnija stvar je bila voznja džipom to mjesta gdje je počinjao rafting.
Meni nije problem spustiti se nekih 50-tak metara pješke, a ostaviti motor na nekom parkingu. Kako vidim, to neće biti problem jer će biti dvije dvije grupe, jedna će ostaviti motor, a druga grupa - žbicama u Taru.

Bolja je varijanta dvodnevnog raftinga, mada i ovaj od jedan dan kada se kombinuje sa jednim vrhunskim restoranom u sredini ture, bude ok.

Najveći predlog je da se ne uzme veliki čamac, pa da nas 10-toro staje u njega. Bio sam na dvije ture, jedna je bila u ovim velikim čamcima, a druga u čamcu sa max 6-7 mjesta sa skiperom. Ova varijanta je veooooma bolja, svaki buk se mnogo više osjeti, upravljiviji su čamci i generalno velika zabava.

Kako god se odlučite, javnite pa da planira ta uživancija.

pozdrav

Slowhand
A gdje ide ovaj put.......
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

I sta se desava na kraju sa ovim druzenjem? :)
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

RAFTING

Post by blazo.milic »

Koleze

evo sam dobio ponudu od kampa GRAB

Program dvodnevnog raftinga ( 18 km )
Brstanovica – Kamp „Grab“ – Scepan Polje
Prvi dan:
• Prihvat gostiju po dolasku na Šćepan Polje oko 13 h i dolazak terenskim vozilima na Brštanovicu, polaznu tačku raftinga.
• Priprema za rafting (opremanje gostiju kacigama, sigurnosnim pojasevima, odgovarajućom odjećom i obućom za zaštitu od vode).
• Početak raftinga oko 15 h.
• Spuštanje najatraktivnijim bukovima i brzacima na Tari ( Borovi, Varda, Ćelije, Vjernovića buk…).
• Pauze tokom raftinga na lokacijama pogodnim za predah, fotografisanje, kupanje
• Dolazak na kamp Grab u predvečerje
• Smještaj u bungalovima ili šatorima sa već pripremljenim krevetima (na kampu mozete iznajmiti pribor za pecanje, brdski bicikl, na pripremljenoj stijeni probati prve alpinističke korake, i još mnogo toga…)
• Bogata večera od 19-20 h, sa specijalitetima ovog kraja, i uvijek toplim hlebom iz naše pekare
• Uzivanje uz muziku i vatru na drvenim terasama i pod savardacima pored same rijeke- cjelovečernji provod.
Drugi dan:
• Doručak od 9-10 h
• Nastavak raftinga do Šćepan Polja, izlet i fotografisanje pored obliznjih vodopada
• Završetak raftinga dolaskom na Šćepan Polje oko 13 h.
Cijena: 62.80 eura
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
blazo.milic
NLB Moderator

Re: RAFTING

Post by blazo.milic »

Ima i ova varijanta

Program dvodnevnog raftinga ( 82 km )
Šljivansko- Radovan Luka- Kamp Grab – Šćapan Polje

Prvi dan
• Dolazak sa gostima na Šljivansko, pet kilometara uzvodno od mosta na Đurđevića Tari oko 9 h. Rafting do Levera, na kojima se nalaze ostaci antičkih arheoloških nalazišta, potom laki lanč-ručak sa pauzama za fotografisanje, kupanje, predah pored vodopada Bijela Vrela
• Nastavak raftinga do Radovan Luke, kroz najljepši dio Nacionalnog parka Durmitor i Tara ( čuvene Sige Bajlovića)
• Posjeta kampovima u okruzenju
• Nastavak raftinga i dolazak na kamp Grab u predvečerje
• Smještaj u bungalovima ili šatorima sa već pripremljenim krevetima (na kampu mozete iznajmiti pribor za pecanje, brdski bicikl, na pripremljenoj stijeni probati prve alpinističke korake, i još mnogo toga…)
• Bogata večera od 19-20 sati, sa specijalitetima ovog kraja, i uvijek toplim hlebom iz naše pekare
• Uzivanje uz muziku i vatru na drvenim terasama i pod savardacima pored same rijeke- cjelovečernji provod
Drugi dan
• Doručak od 9-10 h
• Nastavak raftinga do Šćepan Polja, izlet i fotografisanje pored obliznjih vodopada
• Dolazak na Šćepan Polje, završnu tačku raftinga oko 12:30 h.

Cijena: 125 eura.
blazo.milic
NLB Moderator

Re: RAFTING

Post by blazo.milic »

Evo me sada bez cijena

Ja sam mislio da vidimo jesmo li zainteresovani i da fino podjemo nekog 9 i 10 maja?
Mozda i 2-3?
Aj javljajte odgovara li kome i ako odgvoara da rezervisemo.

E da, ako nas bude 10 ili vise dobijamo popust!!!!
Locked