DOGOVOR ZA AKCIJU U SUBOTU , 22. 12. 2012.

Locked
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: DOGOVOR ZA AKCIJU U SUBOTU , 22. 12. 2012.

Post by wulfy »

Bandit wrote:Wulfi,ako si citao moj post,ja sam i rekao da nema cekanja nego da nam se samo prikljuce. Znaci nema stajanja do trajekta. Ljepse je i nama i njima da idemo zajedno. Naravno vozi se u koloni ne forsira se tempo... Mi se u PG dogovaramo kako cemo,cekamo Ct i Nk .Evo dogovaricemo se kad cemo krenuti, u 9 kasnije ili prije...Imamo jos dva dana za detalje.
Ne, nisam mislio na da nas. npr. čeka kolona da se spemimo i krenemo, već na to da ćemo mi kolonu čekati na ,,punktu'', a taj punkt ne bi smio da bude promjetno mjesto poput bulevara, zato iz sigurnosnih i svih ostalih razloga predlažem da sačekamo na širokom stajalištu kod benzinske pumpe na Jazu ;)

Po običaju, ja bi kolegama sa primorija poslao grupni SMS otprilike sledeće sadržine: ,,Polazak za akciju ,,Moto Mraz 2012 godine je sa benzinske pumpe na Jazu u __:__ časova po dolasku grupe iz Podgorice (za polazak iz Podgorice pozvati Madzu na broj _____________), Ulcinja (za polazak iz Ulcinja pozvati Sadija na broj __________), Bara (za polazak iz Bara pozvati Marka na broj ________) i Petrovca. Na trajektu se nalazimo sa kolegama iz Tivta gdje ćemo se obući u odjela djeda mraza. Sa druge strane trajekta nas čekaju kolege iz Nikšića, Risna, Herceg Novog, ... Vidimo se 2_.12.2012. Hvala''

U dom bi trebalo da uđemo prije 12 sati (prošli put su nas klinci zadržali puna dva sata i to im dosta znači) a mrak pada vrlo brzo poslije 16 časova što znači da bi trebali poć iz Bijele prije 15 časova. Da iskombinujemo da budemo sa one strane trajekta najkasnije u 11:30?
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Mislim da je to idealno vrijeme. Sve je dogovoreno, samo da vidimo da li subota ili nedjelja.
14:23
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Subota ujutro kisa,popodne razvedravanje...nedelja ujutro suncano,popodne naoblacenje,tako da mislim da je nedelja najbolji izbor!

Ekipa iz Pg se skuplja od 8:30 do 9:00h kad bi smo krenuli ili pomjerite za pola sata kako mislite da valja!

Onaj fotograf moze u jedno od dvoje pomenutih kola!
markobr
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom DL 650
Suzuki DR 350

Post by markobr »

Madza, računaj da su u nedelju u Virpazaru "Dani vina i ukljeve" zbog saobraćaja. Za vas što dolazite iz PG. Jer znam da su zatvarali saobraćaj. Ispitajte to, ja ne znam baš tačno ali sam potrefio jednom i morao sam da se vratim za Pg pa preko Cetinja za Bar.
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Momci, ajde da utanacimo ove termine kako bih medijima sjutra poceo da saljem pozive da israpte dogadjaj. Dakle, zakucali smo nedjelju, ok. Kad se krece? U kolko na trajekt? U kolko u Dom? Ove info su mi potrebne prijeko i moramo ih se drzati kako bi mediji mogli adekvatno da se organizuju. Madza, Vukane, dogovorite se pa mi javite kako bih sjutra poslao svima dopis. Niksicani se ne javljaju, moramo njih kontaktirat isto. Idu li s nama ili probijaju namete pa preko Vilusa do zaliva?
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Niksicani planiraju da kombijem prebace motore do zaliva, i da se dolje pridruze. Ja radim za vikend i nijesam siguran ocu li naci zamjenu za nedjelju, pa sam odustao od kombi prevoza. Ako ipak uspijem da se organizujem eto mene u nedjelju ujutro u PG sa motorom.
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Neki idu preko Grahova neki sa nama. Evo ,ok nedjelja. U 9 i 15 SE KRECE ispred Delte,ako nas bude 10 imacemo policijsko vozilo ispred nas da prodjemo krug kroz grad i isprate nas do Zabjela. Ja cu zvati ove na Sozinu da dignu rampu. U 11 i 30 na trajekt i u 12 u Bijelu. To je satnica koja je najadekvatnija ,jer uzimamo u obzir da momci dolaze iz Nk,ne valja da krenu prerano. Samo da prodje put s krstom i s andjelima,sto se ono jos i u Crnoj Gori kaze..
14:23
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Bandit wrote:...sto se ono jos i u Crnoj Gori kaze..
Da se svi zdravo doma vratite
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Ok, što se medija tiče animirana je TV Budva i RTCG1, jutros ću u jutarnjem TV Budve i najaviti akciju ;)

Što se primorija tiče, nalazimo se na pumpi na Jazu u 10:30 NAJKASNIJE, kada dođu svi idemo na trajekt gdje se nalazimo sa Tivćanima. Sa druge strane nas čekaju ostali koji bi trebali biti tu do 11:30.

Hvala svima na učešću.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Valjalo bi da dodju svi punog rezervoara da se ne gubi vrijeme.
Hold your horses, man
Freeride
Locked