Ne, nisam mislio na da nas. npr. čeka kolona da se spemimo i krenemo, već na to da ćemo mi kolonu čekati na ,,punktu'', a taj punkt ne bi smio da bude promjetno mjesto poput bulevara, zato iz sigurnosnih i svih ostalih razloga predlažem da sačekamo na širokom stajalištu kod benzinske pumpe na JazuBandit wrote:Wulfi,ako si citao moj post,ja sam i rekao da nema cekanja nego da nam se samo prikljuce. Znaci nema stajanja do trajekta. Ljepse je i nama i njima da idemo zajedno. Naravno vozi se u koloni ne forsira se tempo... Mi se u PG dogovaramo kako cemo,cekamo Ct i Nk .Evo dogovaricemo se kad cemo krenuti, u 9 kasnije ili prije...Imamo jos dva dana za detalje.
Po običaju, ja bi kolegama sa primorija poslao grupni SMS otprilike sledeće sadržine: ,,Polazak za akciju ,,Moto Mraz 2012 godine je sa benzinske pumpe na Jazu u __:__ časova po dolasku grupe iz Podgorice (za polazak iz Podgorice pozvati Madzu na broj _____________), Ulcinja (za polazak iz Ulcinja pozvati Sadija na broj __________), Bara (za polazak iz Bara pozvati Marka na broj ________) i Petrovca. Na trajektu se nalazimo sa kolegama iz Tivta gdje ćemo se obući u odjela djeda mraza. Sa druge strane trajekta nas čekaju kolege iz Nikšića, Risna, Herceg Novog, ... Vidimo se 2_.12.2012. Hvala''
U dom bi trebalo da uđemo prije 12 sati (prošli put su nas klinci zadržali puna dva sata i to im dosta znači) a mrak pada vrlo brzo poslije 16 časova što znači da bi trebali poć iz Bijele prije 15 časova. Da iskombinujemo da budemo sa one strane trajekta najkasnije u 11:30?