MC "BODIN", Kolašin

Predstavite Vaš klub, kad/đe su događaji koje organizujete i sve vezano za Moto Klubove u i van CG
Post Reply
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Re: MC "BODIN", Kolašin

Post by dexbudva »

Neka je srecan pocetak rada i pazite koga sve primate u klub ;) ko razumije svatice hahhahahahhahahahhah
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
DODAMAN
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Black cruiser

Post by DODAMAN »

Srecno pa da organizujete na ljeto jednu motorijadu :D
sadiul
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER5

Post by sadiul »

Veliki pozdrav od MK Pirates iz Ulcinja. Kolege bajkeri iz Kolasina, zelimo vam sve najbolje
u buducem radu kluba!
Orion
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156

Post by Orion »

"Бодине"... Прије неколико мјесеци свратим са колегама на кафу по први пут у један локални ресторан овдје у Подгорици, заправо ради се о ресторану "Имање Књаз". Шта знам... фин амбијент уз Марезу, да нема неколико "тузанских модних детаља" можда чак и идеалан... И помислим... можда бих овдје могао чешће да долазим и на рачун тога од особља затражим јеловник да погледам шта нуде, какве су цијене итд итд... кад тамо.... стек "Краљ Никола", телећи котлети "Краљица Милена", приганице, качамак или не знам ни што је "Велики Војвода Мирко"!!! Било је ту и књаз-Данила и посластица названих по неком од Романових итд итд... Чујеш пријатељу... згадило ми се!!! Обећао сам себи да никад ту више нећу ући! Како треба да ми изгледа поруџбина?.... Виђи, мени дај једног краља Николу, али немо` да биде неслан, госпоја ће појес` једног великог војводу Мирка а малом донеси два-три сердара Јола Питетића, он их просто обожаје!!!.... Дакле, такав неукус да сам остао запрепашћен! Мислим да имена славних војвода, сердара, књажева. владика и краљева из наше прошлости једнако не пристају ни приганицама а ни мото-клубовима. Него, можда сам ја заостао и не контам ове модерне начине за изливе патриотизма.... свакако желим вам пуно успјеха у раду и да се срећемо на друмовима! Поздрав...
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Hvala svima, ljudi!
Orion, nijesu to izlivi patriotizma, samo smo mislili da je moćno da se klub zove po jednom kralju (po svijetu ima dosta takvih klubova, sa imenom vladara, pa i svetaca, tipa "Abe Lincoln", "Prince George", "King David", "Achilles", "St. George", "Sons of Solomon" i slično...), a kad već hoćemo nešto poput toga, nećemo uzeti ni ime kralja Tomislava, ni Tvrtka, ni Džordža ni Solomona, nego nekog našeg kralja, a Bodin mi se učinio dobrim baš zato što izgleda kao opak tip. Htjeli smo da bude nešto neobično i rijetko, ovo nam se svima svidjelo... Ja sam prvi koji zamjera na imenima koja nemaju veze sa onim što označavaju (pekara "Montenegro", pogrebna oprema "Palma", vrtić "Kosovka djevojka" i slično), ali klubovi imaju stvarno veliki raspon tema prema kojima biraju nazive. Mi nijesmo htjeli da se zove "Kolašin", "Sjever", "Irvasi", "Bjelasica", "Gorštak", "Brđani" ili slično, dakle, nijesmo htjeli da ima veze sa Kolašinom i sjeverom, ali ni sa motorima i vožnjom (ne znam, tipa "Dvotočkaši", "Vrele gume" ili tako nešto), ne kažem da je to loše, samo mi nijesmo htjeli... U svakom slučaju, tako je sada. Meni bi bilo potpuno logično da se nekad osnuje moto-klub "Njegoš" na Cetinju ili "Vladimir (i Kosara)" u Baru, ali možda griješim.
I ja se nadam da ćemo se sretati i po drumu i po skupovima (ovo važi za sve).
Image
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ime je odlicno i neobicno...
jos jednom srecno osnivanje i da vas bude sto vise
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
DODAMAN
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Black cruiser

Post by DODAMAN »

Jeste li uradili logo kompjuterski sa paletama da vidimo kako izgleda konacno?
raven
Stoper
Stoper
Vozim: yamaha mt 01

Post by raven »

Kako ovaj Orion ne razumije! Nije u pitanju samo kralj Bodin, vec I cinjenica da je bio opak! Pa da smo Rumuni zar ne bi bilo logicno da se klub zove Vlad Drakula! Ovako, opakijega od Bodina nemamo, a Kolasin kao omiljeno ljetovaliste ovoga kralja- manje poznat dio istorije- zasluzuje da ima bar moto klub nazvan po njemu. Da je bilo motora u njegovo doba on bi ga sigurno vozio, kakav je to zvijerac bio! Neka ste vi, ja u vasim djelima ne vidim nikakvo velicanje nacionalizma. Prije sam mislio da ce neko pomislit da se sprdate. Svaka vam cast! No, koliko kubika ima ukupno Bodin?
Oliver
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki Bandit 1200

Post by Oliver »

@kolasinac
Neka je sa srecom osnivanje kluba, sve najbolje vam želim!!! I iskreno baš mi se sviđa ime kluba i razlog zašto ste ga odabrali - to je nešto što je vama drago i bitno i to poštujem - ALI LOGO - "namrgođena" lobanja - plamena brada - još samo nedostaju neke munje iz očiju da ispadaju a u pozadini Ostrog koji bljuje vatru...rafalno , ne razumijem tu fascinaciju sa lobanjama i pirotehničkim efektima, no dobro ukusi su različiti, u svakom slučaju srećno!!!
Orion
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha YBR250, Alfa Romeo 156

Post by Orion »

Таман како рече... колико пекарска индустрија има везе са "Монтенегром" толико и мото-удружење са краљем Константином Бодином... ма.... како год... свуда је кич, нема разлога да га се лишимо овдје...
Post Reply