Moto Djeda Mrazovi 2012 - utisci i fotke

ThePower
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Kawasaki z750

Re: Moto Djeda Mrazovi 2012 - utisci i fotke

Post by ThePower »

Svaka cast momci,prelijepo organizovano a i vrijeme je ucinjelo.Pozdrav sa malog ostrvceta kod Ningba,Kina.
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Momci i djevojke,s obzirom da nisam imao prilike svima pojedinacno da se zahvalim,ovim putem vam se sa velikim uvazavanjem i postovanjem zahvaljujem na ucescu i doprinosu ovoj akciji koja je uspjela 110%

Svaka vam cast,svi ste bili fenomenalni!!!
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

e da,umalo da zaboravim: GASI MOTOREEEEE!!! :D
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Bravo!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Dirljivo... prelijepo
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Gosp. Bojan Krvavac koji fotografiše za http://www.kolektiv.me" onclick="window.open(this.href);return false; je pratio naš karavan i evo nekih njegovih fotografija

Image

Image

Image
polazak sa benzinke pumpe na Jazu

Image

Image
čekajući cataru

Image
ukrcaj na cataru

Image

Image

Image

Image
catara

Image
pogled sa catare na kolege koji nas čekaju

Image
Kamenari - Bijela

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

ostale slike (i ove veće rezolucije) na http://www.kolektiv.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

OKO 70 MOTOCIKLISTA PREOBUČENIH U DJEDA MRAZOVE OBRADOVALI MALIŠANE DJEČJEG DOMA „MLADOST” U BIJELOj

Pakleni po izgledu, a anđeli u srcu

■Mi ne možemo pomoći mnogo ni materijalno ni finansijski, zato nam je važno da se sa djecom neko vrijeme družimo, kazao je Tomović
■Mališani su bili oduševljeni kako gostima tako i njihovim motorima, koji su modernim Djeda Mrazovima zamijenili

Grmljavina na asfaltu i gromoglasno turiranje motora, koje se čulo iz pravca Kamenara, juče nisu označili da su u Boku stigli „anđeli pakla”, već su to bili članovi Motociklističke zajednice Crne Gore „No limit bikers”, koji su po treći put posjetili Dječji dom „Mladost” u Bijeloj i mališane bez roditeljskog staranja obradovali poklonima. Prema riječima Vukana Tomovića, jednog od organizatora posjete, akciji se ove godine odazvalao preko 200 bajkera iz Crne Gore, kao i veliki broj privrednika bez čije pomoći ne bi uspjeli da prikupe darove za djecu. Mališane je posjetilo oko 70 bajkera, obučenih u odijela Djeda Mraza. Bajkeri su uručili novogodišnje poklone djeci i družili se sa njima.
Tomović je objasnio da su tokom akcije od prikupljenog novca djeci kupili odjeću i obuću, ali najvažnije je druženje kako bi djeca osjetila da su ravnopravni dio društva.
– Mi ne možemo pomoći mnogo ni materijalno ni finansijski, zato nam je važno da se sa djecom družimo. Zanimljivo je kako reaguju na nas, posmatraju nas kao moderne Djeda Mrazove, pa kažu da smo irvase zamijenili motorima. Iskustva koja imamo u prethodnim akcijama su uspješna i dirljiva, jer je zaista divan osjećaj kada znate da ste za nekog uradili nešto dobro. Sva djeca nas dirnu. Sjećam se da nam je gest jednog dječaka, koji nas je dočekao sa pjesmom posebno ostao u sjećanju – kazao je Tomović.
On je naglasio da su akciju podržali svi moto klubovi u Crnoj Gori, „Pirat” iz Ulcinja, „Posejdon” i „BMV” iz Budve, „Šarp” iz Tivta, „Kruzer” iz Herceg Novog, „Oriđinali” iz Kotora, „Cetinje” sa Cetinja, „Podgorica” i „Titograd” iz Podgorice i moto klub iz Nikšića.
– Nadamo se da će ovo druženje djeci mnogo više značiti nego pokloni koje smo donijeli. Nije to neki veliki novac da bi se nekome suštinski pomoglo, ali smatram da je poenta u druženju. I mi imamo posrednu korist u druženju, da skrenemo pažnju na postojanje moto populacije i na to da smo mi najugroženiji u saobraćaju kao što su u životu najugroženija ova djeca – kazao je Tomović.
Mališani iz Doma “Mladost” bili su oduševljeni gositima, sa kojima su se brzo sprijateljili. Kako nam je kazao jedan od štićenika Jovan od Djeda Mraza im se samo više dopao motor.
– Vjerujem da Djeda Mraz postoji. Svaki put kada dođe radostan sam – kratko je kazao Jovan zaokupljen motorom.
Njegov drug Milutin, kojeg smo takođe zatekli na motoru, rekao je sasvim suprotno, tj. da ma koliko moćne mašine motora bile privlačne, ipak je Djed Mraz privlačniji.
– Mnogo sam radostan što su došli. To mi znači sreću u životu. Volio bih i sam da budem ovakav Djed Mraz i vozim motore – obrazložio je Milutin.
Djed Mraz Rajko koji im je pravio društvo kraj motora kazao je da ne bi stavljao akcenat na organizatore i poklone već na samu djecu.
– Najvažnije je što smo im pokazali pažnju i ljubav. To je nešto što djeci ne smije da nedostaje, a naročito onoj koja su uskraćena za to od strane roditelja – kazao je on. K.M.

Više nego veselo
Zamjenica direktora Doma „Mladost” Slavica Ilić istakla je da je zahvaljujući motoristima u Bijeloj juče bilo više nego veselo.
– Veselo je i lijepo. Dvorište se crveni od Djeda Mrazova. Ova akcija je poprimila tradicionalni karakter i nadam se da će tako biti i ubuduće. Ove godine nas pored slatkiša i novogodišnjih paketića posebno raduje praktičnost Djeda Mrazova. Kupili su fine, praktične stvari koje ćemo moći da koristimo. Mislim da je najveće zadovoljstvo što ih vidimo sretne i zadovoljne. Želimo da svim Djeda Mrazovima čestitamo Novu godinu, poželimo im svaki uspjeh i naravno da se ponovo ovako družimo – kazala je Ilićeva.

Nisu izostale ni bajkerke
Zorana Raičević i Ivana Globarević su u Dječiji dom „Mladost” stigle motorom iz Tivta, obučene u odjeće Djeda Mraza.
– Rado smo se odazvale akciji. Iz Tivta smo stigle sopstvenim motorom. Moj suprug drži moto klub „Šarp”. Prvi put sam se ove godine pridružila kolegama bajkerima i oduševljena sam. Divno je družiti se ovdje sa djecom. Vidjeti njhov osmjeh je najveća nagrada – kazala je Raičevićeva.

izvor: http://www.dan.co.me" onclick="window.open(this.href);return false;
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Odlican 5 ,Vukane!
14:23
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Post by Supernova »

Licno se zahvaljujem MK Cruser in H.Novog na gostoprimstvu, hrani i picu. Momci svaka cast. Fin gest.
Joi - SUPERMOTO RULES
Goran69
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Zato sto volim .......

Post by Goran69 »

Image

Image

Image

Image

Image